9.3.13

Οργανωτικη συνδιασκεψη γυναικων Τ.Ο. Νικαιας


Με μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον έγινε η καθιερωμένη οργανωτική συνδιάσκεψη γυναικών στην Τ.Ο. Νίκαιας, χθες ημέρα Πέμπτη 07/03/13. Η ομιλία έγινε από την Νικόλ Μπενέκη και είχε ως θέμα τέσσερα σπουδαία επίκαιρα θέματα στα οποία εμπλέκεται και το κίνημά μας. Στη διάπλαση των παίδων που ξεκίνησε στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, στην εκδήλωση της Κρήτης, της Πάρου καθώς και στα ευχάριστα γεγονότα που συνέβησαν εκεί, και τέλος στο δικαστήριο του συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη.

Η συναγωνίστρια ανέλυσε εξονυχιστικά και με λεπτομέρεια το κάθε ένα από αυτά, ώστε να μάθουν οι παρευρισκόμενες ακριβώς τι είχε γίνει. Μετά την παρουσίαση των γεγονότων υπήρξε προβολή βίντεο που ετοιμάστηκε από τον πυρηνάρχη της Τοπικής Νίκαιας, με εικόνες, δηλώσεις και βίντεο από τη διάπλαση των παίδων, δηλώσεις πολιτικών και δελτία ειδήσεων με μόνο περιεχόμενο τη λασπολογία κατά του κινήματός μας επειδή αποφασίσαμε να μάθουμε Ιστορία στα παιδιά μας.

Ακολούθησε η ομιλία του συναγωνιστή και περιφερειάρχη Πειραιά Ιωάννη Λαγού στην Κρήτη και τέλος το βίντεο έκλεισε με το θαυμαστό συμβάν της Πάρου, την ημέρα της εκδήλωσης, ανάμεσα σε εμάς και τους ''συντρόφους''.

Η οργανωτική συνδιάσκεψη έκλεισε με τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ

Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP