6.3.13

Κοπη πιτας της Τ.Ο. Ηρακλειου Κρητης


Το Σαββατοκύριακο της 2 και 3 Μαρτίου, είχα την τιμή να παραβρεθώ στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ο. Ηρακλείου στην Κρήτη μαζί με εκλεκτούς συναγωνιστές μου από Αθήνα και Πειραιά.

Το όλο κλίμα στην Κρήτη για το κίνημά μας, είναι σε μεγάλο βαθμό πολύ θετικό και η εκδήλωση ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτική, με πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων που άγγιζε τους 600. Συναγωνιστές, φίλοι και υποστηρικτές από το Ηράκλειο, τα Χανιά, την Ιεράπετρα, το Ρέθυμνο και κάποια χωριά του πανέμορφου νησιού μας έδωσαν το παρόν στην εκδήλωσή μας. Το γεγονός για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε στην ξενοδοχειακή μονάδα Royal & Imperial Belvedere Hotel and Rerorts στην περιοχή της Χερσονήσου.Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Παύλου Κτιστάκη, στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής του πενταμελούς της Τ.Ο. Ηρακλείου Οδυσσέας Πατεράκης. Η διαδικασία των ομιλιών συνεχίστηκε από μία καταπληκτική και δυναμική ομιλία του συναγωνιστή και μέλους του πολιτικού συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ιωάννη Λαγού που μίλησε για θέματα της επικαιρότητας σημαντικά και απαραίτητα, όπως για τον ρόλο των βρώμικων καναλιών και την αρνητική προπαγάνδα προς το Κίνημά μας, την τρομοκρατία καθώς έγινε αναφορά και στην τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην Τ.Ο. Πειραιά. Ο συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός έκανε μία σαρκαστική και καυστική αναφορά σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου και στον ρόλο του καθενός ξεχωριστά, στις δυσκολίες που βιώνει σήμερα ο κόσμος εξαιτίας του μνημονίου και τέλος τόνισε τους κανόνες του Κινήματός μας σχετικά με τον σεβασμό στην ιεραρχία και την πειθαρχία.Ο περιφερειάρχης Κρήτης και αξιότιμος συναγωνιστής Σταύρος Καρεφυλλάκης πήρε τον λόγο με μία πολύ ωραία ομιλία και στην συνέχεια έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Ακολούθησε διαφωτιστικό βίντεο, για να μαθαίνουν οι νέοι του Κινήματός μας, το οποίο προέβαλε συγκέντρωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την δική μας μεγαλοπρεπή συγκέντρωση των Ιμίων. ''Δείτε και συγκρίνετε, τα συμπεράσματα δικά σας'' είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Καρεφυλλάκης.

Τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και επίσης μέλος του πολιτικού συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έδωσε κυρίως έμφαση στην δημιουργία βρεφονηπιακών σταθμών ΜΟΝΟ για Έλληνες, και για το ότι πρέπει τα Ελληνόπουλα να μαθαίνουν ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία, και όχι τα παραμύθια που μας πλασάρουν για ιστορία άτομα τύπου Ρεπούση/Δραγώνα.


Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε κύκλος ερωτήσεων και αποριών από τους παρευρισκόμενους προς τους συναγωνιστές μας. Αξίζει για κωμικούς λόγους να αναφέρω ότι οι γνωστοί αναρχοαριστεροί κύκλοι επιχείρησαν να κάνουν πάλι το θαύμα τους, με ένα απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στον χώρο του ξενοδοχείου και με αντισυγκέντρωση που έβγαλαν σε κοντινό σημείο από εκεί που βρισκόμασταν εμείς. Αλλά φαίνεται ότι μετά τα πολύ πρόσφατα και χαρμόσυνα γεγονότα της Πάρου το ξανασκέφτηκαν και δεν πλησίασαν. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Με την σειρά μου λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους συναγωνιστές της Κρήτης γι' αυτό που κάνουν σε μία τόσο δύσκολη περιοχή όπως το συγκεκριμένο νησί. Συνεχίστε τον αγώνα, με πίστη και ιδρώτα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

Νικόλ Μπενέκη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP