14.2.13

Τρομοκρατικο χτυπημα στην Τ.Ο. Πειραια - Συγκεντρωση διαμαρτυριας

Σήμερα ημέρα Τετάρτη 13/02/13 συνέβη τρομοκρατικό χτύπημα για πολλοστή φορά στα γραφεία της τοπικής μας στον Πειραιά. Τρομοκράτες τοποθέτησαν σε ώρα αιχμής εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την κεντρική μας είσοδο των γραφείων στον 7ο όροφο.

Να σημειώσουμε ότι στο κτίριο υπάρχουν γραφεία δικηγορικά, ασφαλιστικά και άλλων επαγγελματιών που την ώρα εκείνη εργάζονταν μέσα και λίγους ορόφους χαμηλότερα στεγάζονται φροντιστήρια και κάποια διαμερίσματα. Προφανώς οι τρομοκράτες δεν ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή.

Επίσης ξέσπασε έντονη πυρκαγιά που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία αλλά ευτυχώς η πυροσβεστική έφερε εις πέρας το έργο της, με την επιτυχή κατάσβεση της. ΚΑΝΕΝΑ κανάλι δεν διέκοψε τις εκπομπές και τα τουρκοσήριαλ του, για ανακοίνωση έκτακτου δελτίου για την τρομoκρατική επίθεση εναντίον του Κινήματος μας, που μάλιστα είναι η δεύτερη μέσα σε δύο μήνες. Κανένας δεν καταδίκασε την επίθεση και η μόνη αναφορά που έγινε περί του περιστατικού, ήταν μετά από παρεμβάσεις του συναγωνιστή μας Ιωάννη Λαγού, στα κανάλια EXTRA 3, MEGA & ANT1.

Παράλληλα υπήρξαν κάποιοι γελοίοι που έκαναν λόγο για ''πλάκα'' της Χρυσής Αυγής για την επίθεση και ότι την προκαλέσαμε εμείς οι ίδιοι. Τα όρια της γραφικότητας και της μυθομανίας που τους διακατέχει έχουν ξεπεραστεί ήδη, και είναι ανάξιοι περαιτέρω σχολιασμού.

Εγώ αυτό που έχω να πω προς αυτούς που είναι υπαίτιοι της καταστροφής των γραφείων μας, αλλά και όσων μας πολεμάνε είναι 'ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ' και ότι αν συνεχίσουν να πράττουν τέτοια ''έργα'' θα μας εκτινάξουν στα ύψη...όχι όμως από έκρηξη βόμβας σε κάποιο γραφείο μας, αλλά στη συνείδηση του Λαού.

Ο κόσμος είναι μαζί μας και αύριο ημέρα Πέμπτη, το απόγευμα θα είμαστε ΟΛΟΙ στο σημείο της επίθεσης, όπου θα ακουστεί ξανά η βροντερή φωνή μας και θα γίνει αισθητό το γοργό πειθαρχημένο μας βήμα.

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες του Κινήματός μας, αύριο θα είμαστε όλοι εκεί. 

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Νικόλ Μπενέκη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP