21.2.13

Απ' τα ψηλα στα χαμηλα και απ' τα πολλα στα λιγα για τους μαϊντανους!Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Βάνα Μπάρμπα δεν απολαμβάνει πια τις ανέσεις που είχε μέχρι πριν λίγα χρόνια! Μερικές από αυτές ήταν το ιδιόκτητο πολυτελές διώροφο σπίτι στη Γλυφάδα, το οποίο πλέον νοικιάζει , καθώς και το ιδιωτικό σχολείο που πήγαινε η κόρη της, oπου τώρα έχει αντικατασταθεί από το δημόσιο σχολείο της γειτονιάς της.

Πραγματικά οι βιοπαλαιστές - θαυμαστές της κυρίας Μπάρμπα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ίνδαλμα κάθε νοικοκυράς έχει υποστεί τέτοιο εξευτελισμό. Μετά από την τεράστια συνεισφορά αυτής της γυναίκας στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας, και παραλίγο και στην πολιτική ζωή, η κρίση της χτυπά την πόρτα και την ταρακουνάει για τα καλά!

Για να θυμηθούμε λίγο καλύτερα, η Βάνα Μπάρμπα ήταν εκείνη που σε συνέντευξή της τον περασμένο Αύγουστο είχε δηλώσει ότι θέλησε να ασχοληθεί την πολιτική για να...βολευτεί (!), εξαργυρώνοντας την αναγνωρισιμότητά της από τον κόσμο. Αφού δεν εξελέγη βουλευτής και το κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη ούτε καν κατάφερε να μπει στη Βουλή, στην συνέντευξή της προσέθεσε ότι ήταν λάθος αυτή η κίνηση της και ότι αν οι μισθοί των βουλευτών ήταν πολύ χαμηλότεροι δεν θα υπήρχε αυτό το φαινόμενο στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ένα από τα θετικά της κρίσης είναι η απομυθοποίηση τέτοιων λανθασμένων προτύπων και η κατάταξη τους εκεί που τους αρμόζει τόσο κοινωνικά όσο και στο μυαλό του κάθε Έλληνα. Είναι δυνατόν να απασχολεί πια τον κόσμο, στα σημεία που έχουμε φτάσει, τα οικονομικά της Μπάρμπα και της κάθε Μπάρμπα;! Η...χρυσή εποχή της παρακμής, των μεσημεριανών κουτσομπολίστικων εκπομπών, της θεοποίησης του χρήματος και της δόξας, της αποβλάκωσης και της φιγούρας τελείωσε. Ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει και βλέπει, κρίνει και αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες τόσο τις ατομικές όσο και τις συλλογικές αλλά και τις εθνικές. Αυτό πρέπει να αρχίσουν να το συνειδητοποιούν και αυτοί που δημοσιεύουν ή αναδημοσιεύουν τέτοιου είδους «ειδήσεις». Έτσι θα παύουν να γίνονται ρεζίλι και να δείχνουν την διψασμένη τους επιθυμία να αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες από τα πραγματικά προβλήματα.

Και επαναλαμβάνω, η χρυσή εποχή της παρακμής ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Το μόνο χρυσό που υπάρχει και είναι αληθινό αυτήν την στιγμή είναι η Χρυσή Αυγή και μέσω αυτής και μόνο θα έρθουν και η χρυσή αναγέννηση της πατρίδας μας αλλά και ένα χρυσό μέλλον για όλους τους Έλληνες!

Αναστασία Σ.
Τ.Ο. Νίκαιας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP