8.2.13

Ομιλια Ευγενιας Χρηστου στην Τ.Ο. ΝικαιαςΜε πολύ μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Νίκαιας μία πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα ομιλία από την συναγωνίστρια και υπεύθυνη του Μετώπου Γυναικών της Χρυσής Αυγής, Ευγενία Χρήστου, με θέμα το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής σχετικά με τους Έλληνες γιατρούς.Η συναγωνίστρια έκανε μία εκτενή αναφορά στην άθλια κατάσταση που επικρατεί σήμερα εντός των δημοσίων νοσοκομείων και όχι μόνο,για τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμού( κρεβάτια, ράντζα κ.α), καθώς για πολλές σοβαρές και μεταδοτικές ασθένειες από τους λαθρομετανάστες που δυστυχώς έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία, όπως ελονοσία, ψώρα,φυματίωση και άλλες.

Έχει ξεκινήσει ο συμβουλευτικός τομέας υγείας και περίθαλψης με την πολύτιμη βοήθεια αρκετών Ελλήνων γιατρών. Από Έλληνες ιατρικές συμβουλές και βοήθεια μόνο σε Έλληνες. Ο Έλληνας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σχετικά με το θέμα της υγείας καθώς τίποτα δεν είναι δωρεάν.Η Χρυσή Αυγή έδωσε κάποιες υποσχέσεις τις οποίες θα τηρήσει και όχι για τα μάτια του κόσμου, αλλά επειδή νοιάζεται για τον Ελληνικό λαό, που δεν έχει να φάει και αδυνατεί να πάρει τα φάρμακά του και να απολαύσει την μηδαμινή δωρεάν περίθαλψη.Η ομιλία συμπληρώθηκε και από δύο πολύ αξιόλογους Έλληνες γιατρούς, ένας του παιδιατρικού τομέα, και έναν συνταξιούχο γιατρό των μονάδων εντατικής θεραπείας. Μίλησαν για τον όρκο του Ιπποκράτη και ενημέρωσαν τον κόσμο για το τι επικρατεί στον κλάδο της ιατρικής.Η Ευγενία Χρήστου φυσικά παρέμεινε και στην οργανωτική συνδιάσκεψη γυναικών της τοπικής μαζί με την υπεύθυνη γυναικών στις περιφέρειες του Πειραιά Νικόλ Μπενέκη, με μία εξίσου καταπληκτική ομιλία της με θέμα τον Οικονομικό Φιλελευθερισμό και το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.


Η συναγωνίστρια Χρήστου ανέλυσε πολλά σχετικά με τα νομίσματα, τις τράπεζες, το οικονομικό σύστημα, τον μεγαλύτερο εχθρό του πλανήτη και του Ελληνισμού τον Σιωνιστή.

Τελικώς, η συναγωνίστρια Μπενέκη κάλεσε τις γυναίκες σε στάση προσοχής και όλες μαζί έψαλαν τον ύμνο του Κινήματός μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP