9.2.13

Ειμαστε αυθεντικοι


Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013, μεσημβρινή ακόμη ώρα. Εμείς οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ήμασταν ήδη στη Ρηγίλλης. Επί 17 συναπτά έτη πιστοί στο ραντεβού μας, να θυμίζουμε στους παλαιότερους και να μαθαίνουμε στους νεότερους τα θλιβερά συμβάντα της 31ης Ιανουαρίου του 1996, τον χαμό των ηρώων για εμάς τους εθνικιστές, τους Χ. Καραθανάση, Π. Βλαχάκο και Ε. Γιαλοψό, αλλά και την προδοσία των ανθελλήνων σιωνιστών όπως ο Σημίτης που κατέληξε να ευχαριστήσει την Αμερική και να ντροπιάσει ένα ολόκληρο Έθνος!

Δεν θα μείνω μόνο σε αυτά όμως...Θέλω να αναφερθώ σε μια δημοσίευση της φυλλάδας της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Τίτλος; "ΤΑΓΜΑΤΑ ΦΡΙΚΗΣ στο κέντρο της Αθήνας." Έτσι μας αποκάλεσαν...Γιατί; Επειδή δεν είμαστε αριστεροί; Επειδή ξέρουμε να σεβόμαστε και να τηρούμε κάποιους κανόνες, όχι γιατί μας τους επιβάλλουν, αλλά γιατί έχουμε αξίες, ηθική, ικανούς παλιότερους συναγωνιστές και τον Αρχηγό μας που μας εμπνέουν και μας βοηθούν στον σωστό τρόπο σκέψης μας;

Υπάρχουν οι λέξεις ΠΙΣΤΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ στο λεξιλόγιο μας, όχι για να μπορούμε να κερδίζουμε τις εντυπώσεις, αλλά γιατί για να κρατηθεί ένα έθνος δυνατό και συγκροτημένο αυτά είναι απαραίτητα στοιχεία. Γι' αυτό τους ξενίζει η συμπεριφορά μας. ΔΕΝ έχουν ιδέα. Τους ενόχλησε ακόμα και ότι κρατούσαμε στα χέρια μας δάδες οι οποίες άναψαν στη μνήμη των Ηρώων νεκρών μας.

Ε ΝΑΙ! Εμείς ξέρουμε να τιμάμε! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ! Δεν μας ενδιαφέρει το πως μας βλέπουν και πως μας παρουσιάζουν προς τα έξω. Εμείς που ήμασταν μέσα στην πορεία είδαμε τη συγκίνηση του απλού Λαού. Μας τίμησαν και εμάς και αυτοί με τη σειρά τους. Μας χειροκροτούσαν, μας επευφημούσαν γιατί κάναμε απλά το χρέος μας. Χωρίς κανένα αντάλλαγμα, όπως οι υπόλοιποι δωσίλογοι! Γι' αυτό μας πολεμούν με όποιο τρόπο μπορούν και έχουν καταντήσει γραφικοί και με έλλειψη φαντασίας πλέον.

Το πώς μία εκδήλωση 30.000 Ελλήνων έγινε χωρίς ούτε ένα ευτράπελο, χωρίς ούτε ένα συμβάν, δεν τους άρεσε. Θέλουμε τάξη και όχι αναρχία. Τους αποδεικνύουμε ποιοί πραγματικά είμαστε και γι' αυτό κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να μας βεβηλώσουν. Τους απαντούμε: ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙΚΤΡΑ!

Δεν τους έχουμε καμία ανάγκη, σε τίποτα. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει, όπως θα λάμψει και πάλι η Ελλάδα μας όταν θα αποκτήσει την Εθνική Ηγεσία που της αρμόζει. Τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον Αρχηγό μας να μας οδηγεί ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.

Ζήτω η Νίκη! Ζήτω ο Αρχηγός!


Άννα Κ.
Τ.Ο. Πειραιώς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP