22.1.13

Ατομικισμος, μiα νεα "ασθενεια"

Ο τίτλος παραπέμπει σε νόσο, αλλά θεωρώ ότι νόσημα είναι και αυτό.

Δυστυχώς δια μέσω των χρόνων βλέπουμε ότι αυτό το μόρφωμα εξελίσσεται και αναπτύσσεται ραγδαία. Η κοινωνία μας έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του, τη βολή του, το πώς να εξυπηρετηθεί καλύτερα και ευκολότερα. Οι αξίες έχουν χαθεί. Όλοι μας έχουμε παραδείγματα και θα μπορούσα να σας παραθέσω πάρα πολλά, αλλά θα καταλήξω να γράψω τουλάχιστον,βιβλίο.

Όταν δεν υπάρχει σωστή παιδεία στα σχολεία, σωστά παραδείγματα από την οικογένεια κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης του χαρακτήρα ενός παιδιού, βλέπουμε μιαρά παραδείγματα. Έχουν εξαλειφθεί τα ιδανικά. Το να πολεμήσεις για τα ιδεώδη σου και τα πιστεύω σου χωρίς κανένα απολύτως αντίτιμο. Γιατί; Για να γίνουμε "άνθρωποι" και να μπορούμε να βρισκόμαστε σε θέση να κοιτάμε ψηλά στον ήλιο χωρίς να ντρεπόμαστε. Να είμαστε περήφανοι για το Γένος μας! Μας βαραίνει μία βαριά κληρονομιά και χρέος συνάμα. Πρέπει να θυμηθούμε πώς είμαστε πολεμιστές με την ευρεία σημασία της λέξεως. Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να σταθούμε αντάξιοι των τρανών προγόνων μας.

Θα ήθελα να συμπεριλάβω μία φράση πολύ απλή αλλά άκρα σημαντική για όλους μας, από την "Ασκητική" του Ν. Καζαντζάκη:


"Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω."


Αυτή τη φράση την τόσο καθοριστική την είδα σε πράξη μόνο μέσα στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Στους αγωνιστές με τις μαύρες μπλούζες που κάθε μέρα δίνουν τον αγώνα τους για όλους εμάς. Δεν σκέφτονται τον μόχθο τους, την κούρασή τους, τις θυσίες τους...Πιστεύουν σε ένα σκοπό, στην ιδεολογία τους και στον Αρχηγό μας. Τιμούν τις ρίζες τους και δίνουν το σωστό παράδειγμα του τι σημαίνει να είσαι Έλληνας.

Γι'αυτό και πρέπει να πυκνώσουμε όλοι τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Να ξεπεράσουμε τον ατομικισμό μας και να καταλάβουμε πώς μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού μπορεί να είναι εφικτή. Ο Αρχηγός μας, όλοι οι συναγωνιστές μας και όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε πράξη. Χρειάζεται πίστη και δύναμη. Σαν τον Φοίνικα θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας ώστε να λάμψει και πάλι η πατρίδα μας!

Εξαρτάται από εσένα και εμένα...Πολέμησε.

Ζήτω η Νίκη! Ζήτω ο Αρχηγός!Άννα Κ.
Τ.Ο. Πειραιά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP