19.1.13

Μαθηματα δημοσιας ταξεως απο υπαναπτυκτους


Όλα τα κόμματα προσπαθούν να πείσουν ότι πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε στην πατρίδα μας με άλλους λαούς και πολιτισμούς. Ανάλογα με την παράταξη, άλλοι το εναποθέτουν στις απαιτήσεις της παγκοσμιοποίησης, άλλοι του διεθνισμού κ.ο.κ....Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο, να είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε κάθε είδους λαό με εκ διαμέτρου αντίθετες, ξένες προς τον Ελληνικό πολιτισμό νοοτροπίες, επιβλαβείς για τους άλλους, για το περιβάλλον ή και εχθρικές συνήθειες και συμπεριφορές.

Ας επικαλεστούμε δύο πρόσφατες ειδήσεις που αφορούν κάποιους από τους λαούς που η Ελλάδα έχει αναγκαστεί να τρέφει. Στην Ινδονησία οι γυναίκες δε θα μπορούν πια να οδηγούν μηχανές ούτε να είναι συνοδηγοί σε μοτοσικλέτες καθισμένες κανονικά με τα πόδια να ακουμπούν στα δύο πλαϊνά της μηχανής. Οι «προοδευτικοί» Ινδονήσιοι επιτρέπουν όμως να κάθονται και με τα δύο πόδια στο πλάι της, στη λεγόμενη στάση της αμαζόνας, όπως προστάζει το Ισλάμ! Με τι κριτήρια πραγματοποιήθηκε αυτή η νέα απαγόρευση; Οι τοπικές αρχές της πόλης Lhokseumawe είναι σαφείς: «οι γυναίκες ανεβαίνοντας στη μηχανή με τα πόδια ανοιχτά, μπορεί να προκαλέσουν τον οδηγό!». Αξίζει να επισημάνουμε ότι στην ίδια πόλη οι γυναίκες επιβάλλεται να φορούν μαντίλες και φαρδιά ρούχα καθώς, επίσης, τα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή δημόσια.

Το δεύτερο περιστατικό σχετίζεται πάλι με τις γυναίκες αλλά αυτή τη φορά της Νότιας Αφρικής. Πιο συγκεκριμένα, στη Σουαζιλάνδη όποια γυναίκα φορέσει μίνι φούστα, μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ ή χαμηλοκάβαλο παντελόνι θα φυλακίζεται μέχρι και έξι μήνες. Για να κατανοήσουμε σε το υψηλό νοητικό επίπεδο αυτών των ανθρώπων πρέπει να εξετάσουμε την αιτιολόγηση της κίνηση αυτής από τις τοπικές αρχές. «Όσο πιο λίγα και πιο προκλητικά ρούχα φοράει μια γυναίκα τόσο πιο εύκολο είναι στον επίδοξο βιαστή να της τα αφαιρέσει!». Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρινίζει ότι έχει διαβάσει στα κοινωνικά δίκτυα ότι οι άνδρες αλλά ακόμα και οι άλλες γυναίκες έχουν μία τάση να "γδύνουν τους ανθρώπους με τα μάτια". Συνεπώς, αυτό γίνεται εύκολο όταν τα ρούχα είναι στενά ή αποκαλυπτικά!

Μα πραγματικά, απορώ πως ακόμη οι υπανάπτυκτοι λαοί της Ευρώπης δεν έχουν υιοθετήσει ακόμα αυτές τις...καινοτόμες και αξιόλογες πρακτικές που αφορούν στη δημόσια αιδώ και την καταπολέμηση των κρουσμάτων βιασμών! Είναι δυνατόν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κοινά στοιχεία με εμάς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες; Είναι ποτέ δυνατόν να μας βλέπουν τέτοιου είδους άνθρωποι με συναίσθημα και καλοσύνη από την στιγμή που πιστεύουν ότι προσβάλλουμε καθετί ιερό για αυτούς; Είναι ποτέ δυνατόν οι αριστερές φεμινίστριες να τρελαίνονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών ενώ αυτοί θα τις φυλάκιζαν ή ακόμα και θα λιθοβολούσαν με μεγάλη τους ευχαρίστηση; Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στην Ελλάδα ΠΟΤΕ! Ο στόχος τους είναι να προσαρμόσουν τους Έλληνες στην άξεστη κουλτούρα τους και να τους υποβαθμίσουν.

Δυστυχώς, έχουν αρκετούς ελληνόφωνους συμμάχους σε αυτό το σχέδιο και, εδώ και πολλά χρόνια, έχουν καταφέρει να καταστρέψουν πολλά! Αυτά τα σχέδια όμως ήρθε η ώρα να αλλάξουν γιατί η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα και δεν πρόκειται να επιτρέψει σε ΚΑΝΕΝΑΝ βάρβαρο να ισοπεδώσει την πατρίδα μας!

Αναστασία Σ.
Τ.Ο. Νίκαιας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP