30.1.12

ΙΜΙΑ 2012: Το Μετωπο Γυναικων ηταν εκει!


Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα για την Ελλάδα. Αυτή τη φράση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν παρά να την επιβεβαιώσουν οι χιλιάδες εθνικιστές που κράτησαν τη δάδα της μνήμης κατά τη χθεσινή μυσταγωγική νύχτα της επετείου των Ιμίων. Περισσότεροι από 15.000 Έλληνες έδωσαν το βροντερό παρών σε μια βραδιά παγωνιάς, που όμως δεν εμπόδισε το Kίνημα και τους υποστηρικτές του να τιμήσουν τους Ήρωές μας, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία.


Εμείς, ως Χρυσαυγίτισσες και Χρυσαυγίτες, για άλλη μια χρονιά με εξαιρετικά εντυπωσιακή παρουσία και παρά τα μόνιμα εμπόδια των προσκυνημένων του κρατικού μηχανισμού, αποδείξαμε ότι υπάρχουν και Έλληνες που δεν έχουν υποταχθεί – κι αυτή τη φορά ήμασταν ανεξέλεγκτα πολλοί, τόσο που στο βροντερό άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου από τα στόματά μας μέσα στην ήσυχη και παγωμένη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, Αθήνα, οι ταγμένοι στις υπηρεσίες των σιωνιστών τέθηκαν σε εγρήγορση και ανέβαλλαν τη συνάντησή τους...Και τόσο πολλοί που οι υπάλληλοι των τοκογλύφων πήραν εντολές να ανακόψουν την καθιερωμένη δαδρομή της πορείας διαμαρτυρίας. Στη δική τους κοινωνία, τη βουτηγμένη στη λήθη και στην παρακμή, δεν είναι επιθυμητό να τιμάς αυτούς που χύνοντας το ιερό Αίμα τους για την πατρίδα, νίκησαν τον θάνατο ως μεγάλοι και ωραίοι Ήρωες.


Θα έπρεπε όλοι οι διεφθαρμένοι συνειδησιακά υπαλληλίσκοι των εχθρών του έθνους να γνωρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σταματήσουν αυτό που θριαμβευτικά ανατέλλει. Και εμεις, οι Χρυσαυγίτισσες του Μετώπου Γυναικών, θα είμαστε εκεί, να ατενίζουμε την ανατολή αυτή ενός γνήσιου εθνικιστικού κινήματος, πάνω στα συντρίμμια της σαπισμένης τους ύπαρξης, τη Χρυσή Αυγή του έθνους μετά από μια βαθιά νύχτα παγωνιάς...

Ζήτω Η Νίκη!


Οι Εθνικίστριες δεν ξεχνούν! Ούτε τους Ήρωες, ούτε τους προδότες!


Όσες συναγωνίστριες επιθυμούν να λάβουν τις φωτογραφίες τους (δημοσιευμένες και μη) ανεπεξέργαστες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

26.1.12

16 χρονια πριν..


Στα Ίμια συντελέσθηκε Εθνική προδοσία. Τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού έπεσαν νεκρά, ελληνικό μέχρι τότε έδαφος έγινε "γκρίζα ζώνη" όπου δεν μπορούμε να πατήσουμε και κανείς δεν δικάστηκε γι' αυτό το έγκλημα. Με έκπληξη και με οργή, παρακολουθούσαμε όλοι τις εμετικές δηλώσεις του Πάγκαλου για την Σημαία μας, την στρατιωτική ηγεσία να σκύβει το κεφάλι, γιατί οι ξευτιλισμένοι που μας κυβερνούσαν δεν άφησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις να ενεργήσουν όπως έπρεπε. Δεν τηρήθηκε ο στρατιωτικός νόμος και καταπατήθηκε ο στρατιωτικός όρκος.

Ακόμα και σήμερα νιώθουμε οργή. Οργή γιατί δεν πολεμήσαμε. Οργή γιατί προδώθηκε το αίμα αυτών που θυσιάστηκαν. Οργή γιατί χάθηκε αμαχητί αιματοβαμμένη ελληνική γη. Γιατί δεν έκαναν αυτά που επιβαλλόταν από την ιστορία μας, αλλά και από κάθε κανόνα υπεράσπισης εδαφών; Αλλά τι ρωτάω; Όλοι αυτοί από στρατό δεν γνωρίζουν. Όλοι αυτοί που μας κυβερνούν κυκλοφορούν με τα ζουρλόχαρτα στις τσέπες.

Το βράδυ των Ιμίων, ο άνθρωπος-ανέκδοτο, τότε πρωθυπουργός Σημίτης, ρώταγε τον ναύαρχο Λυμπέρη αν είναι σοβαρό πράγμα για τις ένοπλες δυνάμεις να φύγει η Σημαία. Η απάντηση του ναύαρχου ήταν ότι ειναι πάρα πολύ σοβαρό και ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες εμπλοκής. Φυσικά ο ενα μέτρο με τα χέρια στην ανάταση Σημίτης δεν ήξερε καν τι σήμαινε αυτός ο κανόνας και ρώταγε να μάθει. Μάλιστα αποκάλεσε τον ναύαρχο υπερβολικό και συναισθηματικό. Την λύση ήρθε να δωσει η kinder-έκπληξη της τότε κυβέρνησης Πάγκαλος: "Θα πούμε ότι την πήρε ο αέρας!"...

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι πολιτικοί δεν θυμώνουν όταν οι κουκουλοφόροι καίνε την Σημαία μας. Μάλιστα ξεδιάντροπα βγαίνουν και λένε ότι οι αναρχικοί είναι φίλοι μας και η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Τους δυσκολεύουμε στα σχέδια που έχουν για την πατρίδα μας. Λένε ότι "οι κανόνες διεθνούς δικαίου δεν επιτρέπουν να μην τα έχουμε καλά με τους τούρκους" και εμείς τους χαλάμε την προσπάθεια ελληνοτουρκικής "φιλίας"... Αλλά λένε ψέμματα. Κανένας κανόνας διεθνούς δικαίου δεν επιβάλλει την απραξία όταν καταπατάται εθνική κυριαρχία. Τους απαντάμε ότι, αν φοράνε παντελόνια, να πάνε να τα πούνε αυτά στους γονείς των νεκρών στα Ίμια και στους γόνεις των αγνοουμένων της Κύπρου μας. Εμείς οι Χρυσαυγίτες φτύνουμε κάθε "κανόνα διεθνούς δικαίου" τους, για το συμφέρον της πατρίδας μας. Εμείς, που κάποιοι προδότες και κάποιοι προσκυνημένοι μας αποκάλουν "ρατσιστές, φασίστες και ακραίους", συνεχίζουμε να θυμόμαστε και να τιμούμε τους πεσόντες της πατρίδας μας.

Η ατολμία και ο τραγικός επίλογος της πολιτικής μας ηγεσίας... "Η Ελληνική κυβέρνηση επέτυχε την απεμπλοκή των Ελληνικών και Τούρκικων δυνάμεων. Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την πρωτοβουλία και την βοηθειά τους". Μεγάλη καρδιά ο Σημίτης. Μας τη φέρανε και είπαμε και... ευχαριστώ!!

Εμείς δεν το δεχόμαστε. Κάθε επέτειο της τραγικής εκείνης νύχτας, δηλώνουμε ότι δεν ξεχνούμε και ότι δεν συγχωρούμε. Κάθε χρόνο και περισσότεροι.

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ... 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ.
ΙΜΙΑ 2012. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!


Βέτα

10.1.12

IMIA 2012... και θα τρεμει η Γη!

2.1.12

Ποιοι & γιατι επιθυμουν "πολυπολιτισμικες" κοινωνιες;


Τα μηνύματα "επιτακτικής ανάγκης" για πολυπολιτισμικότητα, με στόχο όμως αποκλειστικά τους παραδοσιακά λευκούς ευρωπαϊκούς λαούς, έχουν επικρατήσει εδώ και πολλά χρόνια, στην Παιδεία, στα σχολικά βιβλία, τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, τη μουσική και σε οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης της πλειοψηφίας. "Απαγορευμένες" και ...μη πολιτικά ορθές είναι πλέον οι λέξεις που προσδιορίζουν φυλετική καταγωγή και φυλετικά χαρακτηριστικά, κάτι για το οποίο ο μέσος δέκτης των μηνυμάτων εξαναγκασμένης-και-αναγκαστικής φυλετικής ανάμιξης δύσκολα θα προβληματιστεί, γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει να προωθήσουν και να επιβάλλουν την πολυπολιτισμικότητα ως...φυσικό νόμο και την αμφισβήτηση και αποδοκιμασία αυτής, ποινικό αδίκημα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι δεν έγιναν τυχαία τα λευκά έθνη δέκτες αυτών των χυδαίων και εκφυλιστικών ιδεών, όπως δεν είναι τυχαίοι και οι εμπνευστές αυτών. Γιατί ένας λαός χωρίς εθνική και φυλετική συνοχή, παρακμάζει διανοητικά και πολιτισμικά και ελέγχεται απόλυτα...Ποιοί άραγε επωφελούνται από αυτή την αδυναμία; Το παρακάτω σύντομο αλλά εύστοχο βίντεο που απαντά στο ερώτημα αυτό, αξίζει μερικά από τα λεπτά μας!Τις άκρως εγκληματικές και πλέον απάνθρωπες συνέπειες της επιβεβλημένης, αφύσικης συνύπαρξης με βαρβάρους από όλες τις ηπείρους στην πατρίδα μας, τις έχουμε βιώσει και τις ζούμε καθημερινά - και είμαστε ακόμα στην αρχή. Κάποιοι όμως επιδιώκουν και περαιτέρω αποσάθρωση του εθνικού μας ιστού, προβάλλοντας τα προϊόντα των πολυπολιτισμικών και ισοπεδωτικών - για σύνορα και έθνη - ονειρώξεών τους στην ελληνική νεολαία - άραγε, πώς είναι δυνατόν να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ και ναι πολεμήσει ένας νέος ή μια νέα, αποκομμένοι από τις φυλετικές τους παραδόσεις που εξασφαλίζουν την αυτοδιατήρησή τους, την ίδια τους την ύπαρξη;

«Ο πολιτισμός! Να ένα έργο άξιο για τα έθνη, έργο αληθινά ανθρώπινο. Να η δικαιολογία των εθνών. Να πως τα έθνη είναι χρήσιμα στην ανθρωπότητα και να πως έσφαλε ο Μαρξ πολεμώντας τα έθνη. Πολιτισμούς γεννούν τα έθνη και αυτά μονάχα. Δεν φθάνει όμως να είναι ένα έθνος πολιτισμένο, πρέπει να είναι πολιτισμένο και από τον δικό του πολιτισμό. Σε αυτό λοιπόν χρησιμεύουν τα έθνη. Οι πολιτισμοί γεννιούνται ο καθένας σε κάποια πατρίδα, σε κάποια εποχή και σε κάποιο έθνος. Έξω απ’ αυτά δεν μπορεί να σταθεί πολιτισμός.»
Ίων Δραγούμης

Αθηνά Κ.

1.1.12

Καλη χρονια!


Ευχόμαστε
Καλούς Αγώνες στους Συναγωνιστές. Νίκες στο Κίνημα.
Υγεία και Δύναμη στο Έθνος. Ελευθερία στην Πατρίδα!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP