20.12.12

Πιστη σε εναν Σκοπο


Την Κυριακή 16/12/12 πραγματοποιήθηκε μία απ' τις πιο μεγαλoπρεπείς πορείες της Χρυσής Αυγής που έχουν γίνει ποτέ στη Νίκαια. Όλοι το γνωρίζουμε, όλοι είδαμε τα ανάλογα ρεπορτάζ, φωτογραφίες, βίντεο ακόμη και από την αρνητική πλευρά εκ μέρους των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

Αυτό που δεν γνωρίζουν όλοι και δεν μπόρεσε να αποτυπωθεί σε καμία φωτογραφία και λήψη βίντεο, ήταν ο παλμός και η δυναμικότητα που υπήρχε σε κάθε ένα από όλα αυτά τα πρόσωπα συναγωνιστών και συναγωνιστριών που βρίσκονταν εκεί από το πρωί. Η πίστη σε έναν σκοπό, η επιμονή του να ανήκεις σε ένα σύνολο "αδελφών" και να πρέπει να παλέψεις για τα ιδεώδη σου, στην προκειμένη περίπτωση να κρατήσεις μία πλατεία καθαρή από ανθέλληνες και αλλοδαπούς που σπέρνουν τον τρόμο και τη δυσωδία τους θεωρώντας ότι είναι κεκτημένα τους! Υπήρχαν εκατοντάδες εθνικιστές που αντιστάθηκαν στις προβοκάτσιες του πολυπολιτισμικού καθεστώτος! Τους έδειξαν ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Οι αναρχικοί μισέλληνες δειλοί έχουν μάθει να δρουν ύπουλα, αλλά κανείς δεν έκανε ούτε ένα βήμα πίσω! Βέβαια δεν εμφανίστηκαν πουθενά γιατί είχαν να κάνουν με παλικάρια και όχι με άτομα της σειράς τους. Η Χρυσή Αυγή δείχνει κάθε στιγμή από τι είναι πλασμένη...Αξίες, Ηθική και Πίστη. Τα τίμησαν για άλλη μία φορά στο έπακρο. Τα αποδεικνύουν καθημερινά, όχι μέσα σε γραφεία πολιτικών ή μπροστά από μία κάμερα κάνοντας δηλώσεις, αλλά στον δρόμο και στα πεζοδρόμια!Δίπλα στον Έλληνα πολίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βλέποντας τους βουλευτές συναγωνιστές μας να παρίστανται και οι ίδιοι σ'αυτή τη προσπάθεια από τις πρωινές ώρες ήδη, ο καθείς έπαιρνε θάρρος και δύναμη...Ξέρει ότι δεν είναι μόνος του! Ξέρει ότι με πίστη στον Αρχηγό μας την επόμενη φορά θα ανακτήσουμε και άλλες πλατείες και δε θα σταματήσουμε μέχρι να πάρουμε και πάλι την Εθνική κυριαρχία μας πίσω! Μας κάνετε υπερήφανους που στεκόμαστε πλάι-πλάι να πολεμάμε τους προδότες και τους ανθέλληνες!

Ζήτω η Νίκη! Ζήτω ο Αρχηγός!

Άννα Κ.
Τ.Ο. Πειραιάς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP