23.12.12

Κοιμισμενοι ή προδοτες;


Εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζεται σχεδόν καθημερινά η παραβίαση των εγχώριων υδάτινων μας συνόρων από τουρκικές φρεγάτες, οι οποίες πολλές φορές φτάνουν ανενόχλητες μια ανάσα από τα νησιά του Αιγαίου. Και φυσικά η κυβέρνηση κοιμάται, αφού πιστεύει στην Ελληνοτουρκική φιλία, και μάλιστα την προωθεί επιτρέποντας στα καλολαδωμένα κανάλια να εκπέμπουν όλη την ημέρα τούρκικα σήριαλ. 

Έρχεται και η δήλωση Μπερίσα για την μεγάλη Αλβανία που θα φτάνει ως την Πρέβεζα. Από έναν Αλβανό που ο λαός του εισήλθε λαθραία στην χώρα μας και έφαγε και η κυβέρνηση τους έδωσε χαρτιά και προνόμια μεγαλύτερα από αυτά των Ελλήνων. Και πάλι βέβαια η κυβέρνηση κοιμάται, καμία αντίδραση.


Κοιμόταν και όταν ο Πρόεδρος των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα δήλωνε σε κανάλι ότι αν τους πολυπιέσουμε θα κηρύξουν Τζιχάντ μέσα στην πατρίδα μας. Καμία αντίδραση και πάλι. Ή μάλλον ψέματα; Να φανώ αντικειμενική. Αντέδρασαν. Πώς;


Άρχισαν να συζητάνε την εντολή της Τρόικας για κατάργηση της στρατιωτικής θητείας. Μέσα σε αυτές τις απειλές η κυβέρνηση δεν χαλάει τον ύπνο της, δεν ταράζεται αλλά σκέφτεται να μειώσει τον προϋπολογισμό της άμυνας μας κατά 62%. 

Ό,τι και να προσπαθήσουν δεν έχουν σκεφτεί το βασικό, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι παντού! Όσο αναπνέουμε ούτε ένα εκατοστό της πατρίδας μας δεν θα το αγγίξει κανένας. 


Εύα Μ. 
Τ.Ο. Νίκαιας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP