20.12.12

Ρεσιταλ χυδαιοτητας


Ρεσιτάλ μίσους, χυδαιολογίας, ψευδολογίας και υποκρισίας έδωσαν οι καλεσμένοι στην πρόσφατη εκπομπή του MEGA «Ανατροπή» του προοδευτικού χυδαιολόγου Πρετεντέρη. Καλεσμένα ήταν μερικά «εξαιρετικά» και γνωστά για την δράση τους στο πανελλήνιο ονόματα τύπου Τατσόπουλου, Ρεπούση, Γερασιμίδου και φυσικά δεν έλειψαν και οι κίναιδοι από την εκπομπή.

Τολμάνε να μιλάνε τέτοια ανθρωπάρια για την Χρυσή Αυγή. «Κινούμαστε υπογείως» ειπώθηκε, «Έχουμε σκοτεινή δράση και σχέδια», ειπώθηκε και πολλά άλλα μαργαριτάρια. Όχι όμως επιχειρηματολογώντας. Αυτό ΔΕΝ ήταν εκπομπή, ήταν ένας τρόπος έκφρασης με σειρά ψεμμάτων και ύβρεων προς το Κίνημά μας. Όλοι οι προοδευτικούληδες μαζεύτηκαν εκεί για να μας κατηγορήσουν και βεβαίως ΧΩΡΙΣ να βρίσκεται στο πάνελ ΚΑΝΕΝΑΣ δικός μας, έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα ανταπάντησης. Εγώ ως απλός σκεπτόμενος άνθρωπος, γυναίκα και μέλος της Χρυσής Αυγής καταθέτω τις εξής ερωτήσεις:

Τι είδους διάλογος μπορεί να γίνει με έναν «κύριο» όπως ο Τατσόπουλος που πιάνει στο στόμα του τους Αγωνιστές του '21, καίγεται να μας αποδείξει ότι έχει πλούσιο αρσενικό παρελθόν, την ανιστόρητη ιστορικό Ρεπούση που μας μεταμόρφωσε την σφαγή της Σμύρνης σε «συνωστισμό» παρακαλώ, τη Γερασιμίδου που νομίζει ότι βρίσκεται στην Ρωσία (πιθανόν να έχει και παραισθήσεις ότι είναι σύζυγος του Στάλιν, ποιος ξέρει; - και με σκυλίτσα με όνομα Μόσχα), ή μήπως γίνεται διάλογος με τον Πασόκο κίναιδο; Συν ο αντικειμενικότατος δημοσιογραφίσκος Πρετεντέρης!

Όλοι αυτοί ζέχνουν από την κορυφή έως τα νύχια και αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Η αριστερή τρομοκρατία ΔΕΝ θα περάσει με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εδώ για να είναι αιωνίως ο εφιάλτης τους. Όσο υπάρχουμε εμείς τόσο θα κρύβεστε στις τρύπες σας ή το πολύ πολύ, να μαζεύεστε σε τέτοιες εκπομπές σκουπίδια για να λέτε άφοβα καμιά κακία.

Νικολέττα Μπενέκη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP