6.11.12

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Μια ακόμη συνδιάσκεψη με τις συναγωνίστριες της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, είχε, η Υπεύθυνη του Μετώπου γυναικών και συναγωνίστρια, Ευγενία Χρήστου. Η συνάντηση είχε σκοπό την αμφίδρομη επικοινωνία Υπεύθυνης και γυναικών της Τ.Ο.


Ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας και του ρόλου που επωμίζεται η γυναίκα. Τρόποι αντίδρασης και τρόποι συγκεκριμένης ανάγνωσης του ρατσισμού, που επιβάλλει στερεότυπα  - πρότυπα - για τις γυναίκες μακριά και πέρα από τις πραγματικές της ανάγκες, ορίζοντας εσφαλμένα θέλω και πρέπει.


Αυτό που πραγματικά ήταν έκπληξη για την συναγωνίστρια και Υπεύθυνη του Μετώπου Γυναικών, ήταν η "βράβευσή" της από τα στελέχη της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής. Μια "βράβευση" για τους αγώνες που καταβάλλει σε καθημερινή βάση, για την διάθεση της να είναι κοντά στις γυναίκες του κινήματος, δίνοντας το σύνθημα πως οι γυναίκες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η μητέρα, η οικοδέσποινα, η σύντροφος, δεν είναι ένα σκεύος, ηδονής ή μια ψεύτικη όμορφη κούκλα, αλλά ένα ιδιαίτερο μέλος της κοινωνίας, που έχει την δυνατότητα και την υποχρέωση να υπερασπιστεί, με τον δικό του τρόπο, τα ιδανικά του, τις αξίες του, τους θεσμούς, τις παραδόσεις του και όλα τα κεκτημένα που τείνουν να εξαφανισθούν.

T.O. Ανατολικής Αττικής

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP