26.11.12

Υποκριτικη επιλεκτικη "ευαισθησια"


Γραφικό κάλεσμα ενάντια στην μισοπεθαμένη βιομηχανία γούνας (λες και έχουν οι Έλληνες χρήματα να πάρουν γούνες) κάνουν "αναρχικές-αναρχικοί, αντισπισιστές-αντισπισίστριες". Πρόκειται για ένα νεόκοπο τύπο αναρχικών (και όχι μόνο), που εξισώνουν τους ανθρώπους με τα ζώα, ως "ανθρώπινα ζώα", αντιμετωπίζουν τα ζώα ως "ζωώδεις ανθρώπους", πιστεύουν ότι το μόνο στο οποίο υστερούν τα ζώα έναντι των ανθρώπων είναι η γνώση και ζητούν τα περιβόητα "ανθρώπινα δικαιώματα" να επεκταθούν σε όλα τα ζώα. 


Όλοι μας αγαπούμε τα ζώα και τα αντιμετωπίζουμε ως πλάσματα και όχι ως πράγματα, αλλά δεν προσπαθούμε να τα "εξανθρωπίσουμε", αποδεχόμενοι τους νόμους της Φύσης και όχι προεκτείνοντας ως "θεοί" τις ανθρώπινες "πολιτικές ορθότητες" και στο υπόλοιπο ζωικό βασίλειο. Δε χρειάζεται να το αναλύσω περαιτέρω, αλλά θα μείνω σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, που ο κάθε "ανθρώπινος άνθρωπος" θα αναρωτιέται ήδη: 

Που είναι όλοι αυτοί όταν οι φίλοι τους οι λαθρομετανάστες εξαφανίζουν σκυλάκια, γατάκια, περιστέρια και δεν ξέρω τι άλλο; Και όσα δεν είναι αδέσποτα, τα κλέβουν από τα αφεντικά τους και πολλές φορές με τη βία; Ούτε μία ανακοίνωση καταδίκης, τίποτα. Όταν οι Έλληνες περνούσαν πείνα, δεν έκλεβαν κατοικίδια σκυλάκια και γατάκια. Ούτε αποδεκάτιζαν τα πουλιά. Δεν τα σκότωναν χτυπώντας τα με ξύλα ή γδέρνοντάς τα ζωντανά μέχρι να πεθάνουν. Αυτή είναι η υποκριτική ευαισθησία αυτών που υποστηρίζουν και ο πολιτισμός τους. 


Μαρία Σ.
Τ.Ο. Πειραιά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP