10.11.12

Στην Τ.Ο. Πειραια


Ενώπιον των γυναικών της Τ.Ο Πειραιά,οι οποίες έδειξαν για μια ακόμη φορά την ενεργή συμμετοχή τους, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 09/11 μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία ως στόχο είχε - μεταξύ άλλων - την ανάδειξη των θέσεων της Χρυσής Αυγής σε ζητήματα όπως ο φεμινισμός, η θέση της γυναίκας στη σύγχρονη Ελλάδα κ.ά. 

Η Χρυσή Αυγή δεν αποδέχεται τις αρχές και τις θεωρίες του φεμινισμού, καθώς όπως αναφέρθηκε, η γυναίκα κατέχει εξίσου σημαντική θέση στη Χρυσή Αυγή, αντιμετωπίζεται με σεβασμό και λειτουργεί ως το έτερο ήμισυ της Φυλής, χωρίς να τίθεται το θέμα της ανταγωνιστικότητας ανάμεσα στα δυο φύλα. Επίσης αναφέρθηκε το πολύ σημαντικό θέμα των αμβλώσεων. Η Χρυσή Αυγή είναι άκρως αντίθετη στις αμβλώσεις, καθώς η Ελλάδα μαστίζεται από την υπογεννητικότητα, με αποτέλεσμα στο άμεσο μέλλον οι Έλληνες να αποτελούμε μειονότητα στην ιδία μας την πατρίδα. 


Τέλος, έγινε αναφορά στο έντονο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και τις επιπτώσεις που έχουν οι γυναίκες από αυτό. Η συζήτηση συνεχίστηκε με ανάλυση της επικαιρότητας και σχολιασμό. 

Τ.Ο. Πειραιά 
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος) 
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00 
Τηλ. 210 4172693

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP