1.10.12

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ- ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ: ΔΥΟ ΧΟΥΝΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ !!!


Από τις αρχές του μήνα έχει ξεσπάσει ένας διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ του γνωστού δημοσιογράφου, Μανώλη Καψή, και της κλίκας των αριστερών καλλιτεχνών, κυρίως των γυναικών. Η γνώμη μας για τον κύριο Καψή έχει διατυπωθεί μέσω του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το χρονικό της κόντρας ξεκίνησε από τον γνωστό δημοσιογράφο όταν ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μερικά σχόλια που αφορούσαν στις κυρίες Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη. Πιο συγκεκριμένα τα σχόλια ήταν: «αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Χαρ Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο... ειναι οι πιο σιχαμένοι», «γιατί φθάσαμε στο μνημόνιο; γιατί κάτι τσόλια σαν την Αλεξίου και τη Γαλάνη δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο και τώρα κάνουν αντίσταση» και «όταν η Χαρούλα έλεγε να φύγει η χούντα... το ΣΔΟΕ εννοούσε;». Οι απαντήσεις δεν άργησαν να έρθουν με πιο ενδιαφέρουσα εκείνη της Τάνιας Τσανακλίδου που έγραψε «ξέρεις κάτι, σκουπίδι; Η λέξη τιμή σημαίνει κι άλλα πράγματα, εκτός από αυτά που πληρώνεσαι για τη βρώμικη δουλειά σου.». Η κα Αλεξίου μπορούμε να πούμε ότι χειρίστηκε το θέμα με μεγαλύτερη ψυχραιμία και τον γνωστό αριστεροκουλτουριάκο λόγο (τύπου Λαζόπουλου!). 

Ύστερα από όλο αυτό το διαδικτυακό ξεκατίνιασμα, τέτοιου είδους άτομα έχουν το θράσος να σχολιάζουν και να σταυρώνουν αξιόλογους αθλητές, όπως η Βούλα Παπαχρήστου, για ένα ανέκδοτο! Μια 23χρονη κοπέλα που της έκοψαν τα φτερά, πέταξαν τους κόπους της στα σκουπίδια, έδωσαν δικαίωμα σε όλο τον πλανήτη να την χλευάσει και να την κατηγορήσει γιατί απλά θέλησε να δημοσιεύσει ένα επίκαιρο ανέκδοτο. Μια κοπέλα που πολύ πιθανό να έφερνε ένα μετάλλιο στην χώρα μας και να μας έκανε περήφανους, θυμίζοντάς μας ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε αν το θέλουμε πραγματικά. 

Η ουσία σε όλο αυτό, είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί (και από τις δυο πλευρές, κομματικοποιημένης δημοσιογραφίας και καλλιτεχνίας ) δεν ξέρουν τι θα πει βιοπάλη. Δεν ξέρουν τι θα πει αξιοπρέπεια…περηφάνια…ήθος…και πάνω απ’όλα δεν ξέρουν τι θα πει ΕΛΛΑΔΑ! Γι’ αυτό, λοιπόν, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα δεν θα πρέπει να στρέφεται εκεί που του χαϊδεύουν τα αυτιά (βλ. Καψή) αλλά να βλέπει το πιο βαθύ νόημα στο καθετί που γίνεται γύρω του… 

Αναστασία Σ. 
Πυρήνας Νίκαιας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP