14.9.12

Το "κρυψιμο" της αριστερης εμπαθειας...


 «Αν κάποιος δεν είναι πρόθυμος να αναλάβει κάποιο ρίσκο για τις απόψεις του, τότε ή απόψεις του δεν αξίζουν ή δεν αυτός είναι άξιος να τις εκπροσωπήσει» 

Αυτό το σοφό απόφθεγμα του Αμερικανού ποιητή Εzra Pound είναι το μόνο που ταιριάζει στην συμπεριφορά και στις αντιδράσεις της τραγουδίστριας Νατάσσας Μποφίλιου. Αν θυμόμαστε καλά, η συγκεκριμένη κυρία ήταν εκείνη που δεν δίστασε καθόλου να αναρτήσει ένα άκρως προκλητικό και προσβλητικό μήνυμα που αφορούσε όχι μόνο στον σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής και στα μέλη του αλλά και σε περίπου 450 χιλιάδες Έλληνες ψηφοφόρους, «καταδικάζοντας τους» σε θάνατο! Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα που ανήρτησε ήταν «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

Στην συνέχεια, σε συνεντεύξεις της περί του θέματος ανέφερε ότι δεχόταν απειλές και «χυδαίες» ύβρεις μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και για το λόγω αυτό καλούσε την αστυνομία σε κάθε συναυλία της. Οι επαναστατικές της απόψεις άρχισαν να γίνονται πιο «θεωρητικές», δηλώνοντας πως όταν μιλούσε για θάνατο δεν εννοούσε βιολογικό αλλά πολιτικό! 

Είμαι πολύ περίεργη σαν Ελληνίδα να μάθω τελικά που έπρεπε να δώσουν περισσότερη σημασία οι Έλληνες: στην Μποφίλιου ή στην πατρίδα τους που αργοπεθαίνει λόγω των αυτών των «κοκκινοβαμμένων» απόψεων; Ποιος πρέπει να πεθάνει τελικά; Οι Έλληνες που έστω και αργά ξύπνησαν και παλεύουν για τα ιδανικά τους ή μήπως κάποιοι ψευτοεπαναστάτες που με το που δουν τα σκούρα αρχίζουν τα «δεν εννοούσα αυτό…δεν το είπα έτσι το είπα αλλιώς» και καλούν την αστυνομία για ανοησίες ενώ έξω σφάζουν τον κόσμο για 5 ευρώ; Τι είναι πιο χυδαίο; Το να σε βρίζουν μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος ή να σου κλέβουν τα όνειρα, την ιστορία, την ταυτότητά σου και την περηφάνια σου; 

Τελικά, «Κα» Μποφίλιου, ποιος αξίζει λιγότερο εσείς ή οι ιδέες σας; 

Αναστασία Σ. 
Πυρήνας Νίκαιας 

Δείτε σχετικά: "Περί μίσους και αγάπης"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP