16.6.12

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ!


Τι είναι αυτό το οποίο ενδιαφέρει πρωτίστως κάθε οργανισμό, ζωικό ή φυτικό; Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Η επιβίωση επιτυγχάνεται με την εξασφάλιση της διατροφής, της προστασίας και της αναπαραγωγής. Αυτά είναι τα απολύτως βασικά για την ύπαρξη και τη συντήρηση της ζωής. Όποιος τα επιτυγχάνει θεωρείται δικαίως ισχυρός οργανισμός και μπορεί να εξασφαλίσει την παρουσία των γονιδίων του διαχρονικώς. Η ιστορία του πλανήτη μας βρίθει περιπτώσεων επιτυχημένων και αποτυχημένων οργανισμών. 

Το αυτό ισχύει και για την οποιαδήποτε ανθρώπινη ομάδα, φυλή, λαό, κοινωνία, έθνος, γένος. Όσοι εξασφαλίζουν τα παραπάνω έχουν δικαίωμα να ασχολούνται και με άλλα έργα της ανθρώπινης νοήσεως πλέον και είναι σε θέση να παράγουν πολιτισμό. Χωρίς τα παραπάνω δεν δύναται να παραχθεί ουδέν, διότι αναιρείται η ίδια η ύπαρξις του οργανισμού. Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι ήμασταν ιδιαιτέρως καλοί σε όρους επιβίωσης και βεβαίως πολιτιστικά παραγωγικοί. 

Χρησιμοποιήσαμε τη νόησή μας και δημιουργήσαμε τον σημαντικότερο πολιτισμό που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος. Σήμερα όμως τίθεται επιτακτικώς εν αμφιβόλω όχι η πολιτιστική, πολιτισμική μας παρουσία (αυτή είναι ουσιαστικώς ανύπαρκτη), αλλά η ίδια η βιολογική, η φυσική μας παρουσία.
Πώς φτάσαμε λοιπόν ως εδώ; Φτάσαμε διότι ο πυρήνας της παρουσίας μας, το Γένος, το Έθνος, έχει δεχθεί συντριπτικά πλήγματα για τουλάχιστον μισό αιώνα. Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι φρόντισαν να αποκόψουν τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΑΣ από την δυνατότητα της επιβιώσεώς του;;; Μα όλοι αυτοί οι εθνομηδενιστές (ασχέτως παρατάξεων), οι οποίοι έδωσαν αγώνες σημαντικούς εναντίον των χαρακτηριστικών που στην αρχή περιγράψαμε ως απαραίτητα για την επιβίωση:

- Οι Έλληνες δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να ελέγχουν τη διατροφή τους. Εν σειρά κυβερνήσεις φρόντισαν για την αποβιομηχανοποίηση, την εγκατάλειψη της υπαίθρου (αστυφιλία), την εκχέρσωση καλλιεργειών, τον περιορισμό της αλιείας κ.λπ.. Έχει σταματήσει κάθε προσπάθεια προγραμματισμού για την επαρκή κάλυψη των διατροφικών αναγκών των Ελλήνων, για την διατροφική αυτάρκεια του Έθνους μας. Και τώρα, μετά την εκχώρηση «πνευματικών δικαιωμάτων» για τους σπόρους σε πολυεθνικές εταιρίες, την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του φυτικού γενετικού υλικού σε ιδιώτες δηλαδή, σκέφτονται να πουλήσουν και το νερό σε ιδιώτες. Φτάσαμε στο σημείο Έλληνες να πεθαίνουν από ασιτία.
- Οι Έλληνες δεν έχουν πλέον το δικαίωμα στην προστασία. Εν σειρά κυβερνήσεις φρόντισαν να εγκαταστήσουν στρατιές εισβολέων,  φρόντισαν να περικόψουν τις αμυντικές δαπάνες, φρόντισαν να νομοθετήσουν ώστε να καταστεί αδύνατη ακόμη και η αυτοάμυνα. Έλληνες πεθαίνουν από επιθέσεις εισβολέων και η ίδια η Ελλάς διεθνώς συμπεριφέρεται ψοφοδεώς…
- Οι Έλληνες δεν έχουν πλέον το δικαίωμα στην αναπαραγωγή. Μέσω της υπογεννητικότητας των Ελλήνων και της υπεργεννητικότητας των εισβολέων είναι σχεδόν σίγουρη η φυσική μας εξαφάνιση και μέσω της ιδεολογικής καταδίκης του Ελληνικού Έθνους είναι σχεδόν σίγουρη η εξόντωση της Ελληνικής Συνειδήσεως. Με την υιοθέτηση τουλάχιστον περίεργων απόψεων και με την συνεχή προπαγάνδισή τους, έχει τρωθεί ο θεσμός της οικογένειας. Έλληνες υβρίζουν και καίνε τα σύμβολα του Έθνους, Έλληνες κάνουν μικτούς γάμους, Έλληνες δεν αναφέρονται ως Έλληνες αλλά ως πολίτες του κόσμου, Έλληνες δεν θέλουν να γίνουν γονείς…

Αν τα παραπάνω συνεχίσουν ως βαίνουν, ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΣ δεν έχει καμιά πιθανότητα επιβιώσεως για το άμεσο μέλλον. Ήδη νοσεί βαθύτατα και θα χρειαστεί έντονη προσπάθεια και σοβαρότητα για την ίασή του. 

Με αυτά κατά νου μπορείτε να ψηφίσετε ή μπορείτε να …αυτοκτονήσετε. Διότι η επιβράβευσις, δια μέσω της ψήφου σας, όλων αυτών που ενσυνειδήτως προσπάθησαν και επέτυχαν τα παραπάνω, ισούται με αυτοκτονία.

ΙΣΧΥΣ

Υ.Γ: "Οι αμυντικές δαπάνες είναι το ίδιο απαραίτητες με το νερό και το φαγητό. Επιβίωση χωρίς άμυνα δεν δύναται να υπάρξει. Σε επίπεδο επιβίωσης είναι αδιάφορο αν δεν έχεις να φας ή αν δεν μπορείς να αμυνθείς. Χρειάζονται και τα δύο για την βιολογική μας συνέχεια. Η ανικανότητα να τα εξασφαλίσουμε οδηγεί στον ίδιο φυσικό αφανισμό μας.." 

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP