8.6.12

Τα χαστουκια που ανατρεπουν καθεστωτα...


"Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο" έλεγε ο λαός μας (πριν την ...πολιτική ορθότητα-μαλθακότητα) και η ομότιτλη ταινία ψυχαγώγησε γενεές Ελλήνων. Σε ένα ακριβό ιδιωτικό γυμνάσιο θηλέων (τα γυρίσματα έγιναν στο Κολλέγιο Αθηνών), οι μαθήτριες έχουν αποθρασυνθεί και κοροϊδεύουν τους καθηγητές, οι οποίοι είναι σχεδόν τρομοκρατημένοι και παραιτημένοι οποιασδήποτε αντίδρασης. Μέχρι που ένας νεαρός καινούργιος καθηγητής (Δημήτρης Παπαμιχαήλ), απρόθυμος να συμβιβαστεί στο υπάρχον καθεστώς, χαστουκίζει την καπετάν-φασαρία μαθήτρια (Αλίκη Βουγιουκλάκη). Και, όταν τον μιμούνται και οι υπόλοιποι καθηγητές, το καθεστώς της αυθάδειας και της κοροϊδίας ανατρέπεται, με τις μαθήτριες να γίνονται τύπος και υπογραμμός, σεβόμενες επιτέλους τους καθηγητές τους. 

Ένας παραλληλισμός των καθηγητών με τον λαό και των μαθητριών με τους πολιτικούς και δημοσιογράφους θα ήταν πολύ ταιριαστός. Ο λαός είναι αυτός του οποίου ο λόγος και η θέληση πρέπει να γίνεται σεβαστή από τους πολιτικούς και δημοσιογράφους - και όχι το αντίθετο. Στο σημερινό καθεστώς πολιτικοί και δημοσιογράφοι επιχειρούν να πατρονάρουν τον λαό, προπαγανδίζουν ασύστολα εις βάρος του, τον κοροϊδεύουν χονδροειδώς και εκμεταλλεύονται αυτόν απ' του οποίου τα έπη πρέπει να διδάσκονται. Δείτε με τι τρόπο επιτίθονται και πώς απαξιώνουν οποιονδήποτε πολίτη εκφράσει διαφορετική άποψη από των συμφερόντων που προμοτάρουν πολιτικοί και ΜΜΕ. Συμφέροντα ξένα και αντίθετα προς τον Ελληνικό Λαό, συμφέροντα διαπλεκόμενα μεταξύ των εξουσιών. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο πολίτης εκπροσωπεί το μοναδικό πολιτικό κόμμα που πραγματικά σέβεται το Ελληνικό Έθνος και προασπίζεται τα συμφέροντά του. Και, όταν αντιλαμβάνονται ότι αυτό το κόμμα είναι η ανεξέλεγκτα ανερχόμενη πολιτική δύναμη, τότε ο πόλεμός τους γίνεται ακόμη πιο βρώμικος και ακόμη πιο ύπουλος. 

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, αλλά περιοριζόμαστε στα εξής: 

Τους γύρισαν μπούμερανγκ τα όσα κάνουν για να χτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από το στήσιμο του σκηνικού (Παπαδάκη-Κανέλλη-Δούρου) και τις ωρυόμενες περί "κακοποίησης γυναικών" τηλεπερσόνες ως τις έντρομες ανακοινώσεις ΟΛΩΝ των κομμάτων, του προέδρου της έρμης της δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένου, και τους ...ειδικούς ψυχιάτρους με τα γελοία ψυχογραφήματά τους. Το πόσο πιάνουν τα κόλπα σας στον Ελληνικό Λαό θα το δείτε στις εκλογές που έρχονται.  

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον συναγωνιστή μας και τον συγχαίρουμε για την αντοχή και την ψυχραιμία που επέδειξε επί μάκρον στις προσβολές και τις δολοπλοκίες των τηλεοπτικών όντων, δημοσιογραφικών τε και πολιτικών. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ! 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP