9.5.12

Επιστολη: Σκεψεις για τις εκλογες


Η πρώτη συνέντευξη του κ. Μιχαλολιακου ήταν αρκετά θορυβώδης. Έδειξε έναν αγανακτισμένο άνθρωπο που αντέδρασε στα τόσα χρόνια που του αφαίρεσαν το λόγο, που τον λασπολόγησαν βίαια και που, όπως είπε, στο τέλος τους νίκησε.

Κάποια εποχή με είχε πιάσει η επιθυμία να γίνω  και εγώ δημοσιογράφος και  το πήρα σε έξι μήνες. Βέβαια έκανα πάρα πολλά χρόνια και πολύ μελέτη για να πάρω στα πανεπιστήμια και στη σχολή Καλών Τεχνών κάποια πτυχία και διδακτορικά, αλλά ταυτόχρονα σε κάποια διαλείμματα σε έξι μόνο μήνες ήμουν και δημοσιογράφος. Όλοι αυτοί που τελικά έγιναν  μόνο δημοσιογράφοι και κάποιοι  μάλιστα δια αλληλογραφίας, όπως είχα  μάθει, στα τέσσερα έγραφαν, υπακούοντας τα αφεντικά τους, ενίοτε κουνώντας το κεφάλι με ρυθμό και έτσι έγραφαν εκπληκτικά πράγματα: Ο κ. Μιχαλολιάκος, θαυμαστής του θεού Πάνα, έκανε πριν κοιμηθεί τα βράδια κάποιες ανθρωποθυσίες!! Ναι, ανθρωποθυσίες!! Έγραψαν  μάλιστα και πολλά άρθρα απάνω σε αυτή του την  ιδιαιτερότητα. Ναι, βρείτε τα, υπάρχουν…

Στην πρωινή εκπομπή του SKY, διαβάζοντας για τις καθημερινές αυτοκτονίες στη χώρα μας, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι και αυτό πλέον θα περνάει στα ψιλά, όπως παλιά ήταν οι θάνατοι για τα ναρκωτικά… Φυσικά καμία αναφορά για τους ενόχους πολιτικούς που έφεραν τους Έλληνες σε αυτή την κατάσταση. Έτσι αντιμετωπίζεται η ζωή στα κανάλια μας. Ασφαλώς βέβαια ενοχλήθηκαν παράφορα που κάποιοι συνάδελφοι τους αναγκάστηκαν να  μείνουν όρθιοι μπρός στον κ. Μιχαλολιάκο, ενώ θα έπρεπε να είχαν κάτσει στα τέσσερα, αφού άλλωστε έτσι  έχουν συνηθίσει.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της τόσο δημοκρατικής εφημερίδας το ΒΗΜΑ, διάβασα πριν τρεις–τέσσερις ημέρες ότι ο ‘φυρερίσκος’ της Χρυσής Αυγής, πριν κάνει την οποιανδήποτε ενέργεια, συμβουλεύεται τον προσωπικό του αστρολόγο για την διαδρομή  του Ερμή! Αν δε, ο Ερμής είναι ανάστροφος ακυρώνει, πράγμα που έχει κάνει πάρα πολλές φορές, συγκεντρώσεις ή ομιλίες, γιατί ο Ερμής δεν του έκατσε καλά. Θέλω να επαναλάβω, ακόμα μια φορά, ότι αυτά που σας λέω δεν τα διάβασα σε βιβλίο μαγείας του μεσαίωνα, αλλά τα έγραψε το ΒΗΜΑ τον Μάιο του 2012!!

Ένα μεγάλο πρόβλημα, όπως άκουσα από τα ΜΜΕ, ήταν ότι τόλμησε να πει πως ο Σαμαράς υπηρέτησε τρεις μήνες –τύπου η Αλίκη στο Ναυτικό– ενώ εκείνος υπηρέτησε στα σύνορα. Αγαπητοί φίλοι, εσείς που πήγατε στρατό, υπηρετήσατε απλώς γράφοντας θητεία και σε τρεις μήνες απολυθήκατε;  Αν όχι, τότε είστε πολίτες τρίτης  κατηγορίας και δεν μπορείτε –απαγορεύεται-να έχετε άποψη ή να συμμετάσχετε στην διακυβέρνησητης  χώρας! Ρώτησα και τον πατέρα μου πόσο υπηρέτησε και αφού με κοίταξε αγριωπά μου είπε: "Εικοσιοκτώ μήνες!! Δεν ήμουν εγώ σαν κάποιες αδελφές που φεύγανε στους τρεις μήνες". (Σημείωση: ο πατέρας μου έτσι απάντησε).

Επίσης είπε και απίστευτα πράγματα για τα κανάλια μας, που αργά παίζουν τσόντες και προσκαλούν τα αγόρια μας (κυρίως) να βρουν το ταίρι τους, όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις τους. Σε αυτό το σημείο αντέδρασαν ιδιαίτερα και οι αγαπημένοι μας ‘ράδιο αρβύλα’, που φυσικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα στις λεπτομέρειες ποιος θα είναι από πάνω ή  από κάτω.

Είπε επίσης και για τα παιδιά με τα  μαύρα μπλουζάκια, που γύρισαν  όλη τη χώρα  δίνοντας χέρι βοηθείας σε αυτούς που είχαν  ανάγκη. Και όπως είπε ο κ. Τράγκας στην σημερινή του εκπομπή ‘’γνωρίζω για τραυματίες που μετέφεραν, για πολλούς ανθρώπους που βοήθησαν, χωρίς κανένα αντάλλαγμα‘’… και έτσι πήραν πάρα πολύ υψηλά ποσοστά και στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα  και στην περιοχή μάλιστα έβγαλαν και βουλευτή..

Τα τόσα νέα παιδιά που ψήφησαν στις εκλογές  ενθουσιάστηκαν με την πρώτη εμφάνιση του κ. Μιχαλολιάκου, του ασυμβίβαστου, του αντισυμβατικού. Νέα παιδιά συρρέουν στην παράταξη. Άλλωστε αυτή είναι η ζωή… Το παλιό, ψεύτικο, συμβατικό, υποδουλωμένοκαι γεροντίστικο φεύγει…και το νέο έρχεται.  Και η Χρυσή Αυγή αφουγκράστηκε τα νέα παιδιά που θα την οδηγήσουν στην νέα εποχή.

Ήδη στα κανάλια τσακώνονται για τη Χρυσή Αυγή, χωρίς τη Χρυσή Αυγή παρούσα. Στην Ευρώπη πανηγυρίζουν οι απλοί λαοί, γιατί οι Έλληνες τους έδειξαν, ακόμα μια φορά, τον δρόμο της ανυποταγής. Οι διεθνείς τοκογλύφοι αρχίζουν ήδη να κάνουν πίσω… Σκεφτείτε λοιπόν αν η Χρυσή Αυγή είχε μεγαλύτερο ποσοστό τι θα γίνονταν…Γι' αυτό η Χρυσή Αυγή πρέπει να διπλασιάσει τουλάχιστον τα ποσοστά της. Γιατί μόνον αυτή  κρατάει Θερμοπύλες και στέλνει όλους αυτούς που μας εξαθλίωσαν στα τάρταρα.

Κάποιες μεγάλες ηλικίες μούδιασαν για λίγο με την εμφάνιση του κ. Μιχαλολιάκου. Σε αυτούς με υπομονή θα εξηγήσουν με τον τρόπο που εκείνοι ξέρουν, πολύ καλύτερα από μένα, οι βουλευτές και ο γενικός γραμματέας  της Χρυσής Αυγής. Στο λαό μας. Γιατί, ακόμα κι αν δε θέλεις να είσαι πολιτικός, η δύναμη της αλήθειας, το πάθος για την πατρίδα,  χρειάζεται σε όλους εμάς,  για να μετατρέψουμε τη φλόγα σε καυτή λάβα ως την τελική νίκη.

Ο Έλληνας πια κατάλαβε, παρά το σφυροκόπημα που δέχεται συνέχεια, ότι τα λόγια τα παχιά τα ψεύτικα απλώς του μάγεψαν τα αυτιά, αλλά απέχουνε πολύ από την αλήθεια (όπως λέει και το τραγούδι). Ενώ η Χρυσή Αυγή θα πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς κανένα φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

ΟΛΓΑ ΠΑΠ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP