20.5.12

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ!

"Τέσσερις πιθανότατα αλλοδαποί αλβανοί διαρρήκτες βίασαν 15χρονο κορίτσι μπροστά στον πατέρα της μέσα στο σπίτι τους. Ο πατέρας ξυλοκοπήθηκε άγρια. Νοσηλεύονται και οι δύο τραυματισμένοι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση". 

Ακούς τις ειδήσεις και προσεύχεσαι να μην σου τύχει... 

Και μετά πας και ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ. ΚΚΕ. ΔΗΜΑΡ. "Αντιμνημονιακή αριστερά"... "Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι"... "Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών"... "Όχι στο ρατσισμό και την ξενοφοβία"... "Τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοδαπών υπεράνω όλων"... Ή πας και ψηφίζεις ΝΔ ή Α.Ε.... "Να μην ανέβει άλλο η λαθρομεταναστολάγνα αριστερά και χαθούμε"... Και ψηφίζεις "δεξιά"... Την "κεντροδεξιά" που ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που προτίμησαν την χώρα μας, που σαν κυβέρνηση τάχθηκε υπέρ της "πολυπολιτισμικής" κοινωνίας. Ή την νεόκοπη "πατριωτική δεξιά" που υπέγραφε το Δουβλίνο 2, για να μην φύγουν ποτέ όσοι εισέβαλλαν, για να μας στέλνουν και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι όσους πιάνουν στα δικά τους εδάφη, που όλη η πολιτική της εξαντλείται στο μνημόνιο και πρωτομίλησε για λαθρομετανάστευση μια βδομάδα πριν τις εκλογές...

Και μετά συμβαίνει στον γείτονά σου, στον συγγενή σου, στον φίλο σου... Και ξαναπροσεύχεσαι να μην τύχει σε σένα... Και ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ!

Γιατί μπορείς να αντιδράσεις και δεν το κάνεις. Γιατί μπορείς να τους δώσεις να καταλάβουν ότι ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ που απειλείται η ζωή σου και η ζωή των παιδιών σου. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ που δεν μπορείς να προστατεύσεις τα παιδιά σου και τους γονείς σου. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ που σε βασανίζουν και σε ταπεινώνουν, που σε ληστεύουν και σε δέρνουν, που σε βιάζουν και σε σκοτώνουν. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ που νιώθεις αδύναμος και ανίσχυρος μπροστά στους σαδιστές εγκληματίες, μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, στη γειτονιά σου, στην πατρίδα σου. 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ! Σήκω όρθιος και διεκδίκησε τα δικαιώματά σου στην Πατρίδα σου. Πλαισίωσε τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Δυνάμωσε τον αγώνα για μια Ελλάδα που ν' ανήκει στους Έλληνες. Δυνάμωσε την ύστατη ελπίδα για το μέλλον του Έθνους μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP