8.5.12

Περι ΜΙΣΟΥΣ και ΑΓΑΠΗΣ...


"Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια." έγραψε αυθορμήτως στο twitter της η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, για το εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής, σε έναν παροξυσμό κλασσικής αριστερής "αγάπης, δημοκρατικότητας, ανοχής στη διαφορετικότητα και σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια". 

Αυτό το ωμό μίσος, προς μισό εκατομμύριο συμπατριώτες της, είναι δημιούργημα της αριστερής παιδείας της και της λυσσώδους επίθεσης όλων των καθεστωτικών μέσων προς το Κίνημά μας. Από τα ΜΜΕ έχουμε ένα κραυγαλέας αντισυνταγματικότητας παράδειγμα διακρίσεων για λόγους πολιτικών φρονημάτων. Από συστημικούς πολιτικούς και αριστερούς καλλιτέχνες έχουμε λόγια πρόκλησης μίσους και βίας, κατά συγκεκριμένης ομάδας Ελλήνων πολιτών. Και όμως, αυτοί που καταστρατηγούν πρώτοι και με τον πλέον βάναυσο τρόπο και την δημοκρατία (που υποτίθεται ότι τιμούν) και τα ανθρώπινα δικαιώματα (που υποτίθεται ότι προασπίζουν) έχουν το θράσος, την αδιαντροπιά και την υποκρισία να κατηγορούν τους Εθνικιστές γι' αυτά που οι ίδιοι κάνουν...  

Ας δούμε τί πρόσωπο πλασάρει η αριστερή καλλιτέχνης, όταν προμελετά τα λόγια της σε συνεντεύξεις (και τί πραγματικά εννοεί):

Στο Ευ Ζην της Εκάλης: «Εγώ το δρόμο μου τον ήξερα από πολύ μικρή.. και δεν μιλάω για τη δουλειά, αλλά για το δρόμο της ζωής. Για το τι άνθρωπος θες να γίνεις. Αν θα γίνεις ένας άνθρωπος που θα είσαι καλός ή ένας άνθρωπος που θα είσαι κακός, αλλά υπάρχουν και σημάδια που στο δείχνουν αυτό… Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει πολύ τους ανθρώπους…» (Παραλείπει να πει ότι μισεί ΠΟΛΥ κάποιους ανθρώπους. Τα σημάδια του τι άνθρωπος τελικά έγινε τα έδειξε όταν εκφράστηκε αυθόρμητα.)  

Σεμίνα Διγενή: Η Νατάσσα Μποφίλιου θεωρώ πως είναι μια παραπλανητική προσωπικότητα (θα συμφωνήσουμε). Ενώ η εμφάνισή της, παραπέμπει στην αυτοκράτειρα Σίσσυ, στην πραγματικότητα, πρόκειται για την αρχηγό της Αναρχοαυθόρμητης Κομμούνας (δεν εκπλησσόμαστε), που στελεχώνεται από στενούς φίλους και συνεργάτες της… Τι σε θυμώνει πιο πολύ στην πόλη; «Ο ρατσισμός στην διαφορετικότητα. Στην αισθητική, στην φυλετική, στην σεξουαλική και στην προσωπική. Διαφωνώ κάθετα. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι Ίσοι αλλά όχι ίδιοι. Υπάρχει φοβερός ρατσισμός απέναντι στους διαφορετικούς. Η ουσία και το βάθος αυτής της κατάστασης συγκεντρώνεται στον φοβερό ρατσισμό και στην ξενοφοβία που διακρίνει τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια.» (Ενώ ο "ρατσισμός" της ίδιας απέναντι στους διαφορετικούς απ' αυτήν Έλληνες -και μόνο- την ενθουσιάζει.)

Ευ Ζην της Εκάλης: Θεωρείς ότι κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ιδιαίτεροι; «Φυσικά.. Αυτό είναι και το πιο ωραίο πράγμα στη ζωή. Συνέχεια να συναντάς το διαφορετικό. Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους φαίνεται και σε άλλους που πρέπει να το ψάξεις.» (Φαίνεται στα μέλη μας και πρέπει να το ψάξεις στους ψηφοφόρους μας, αλλά δεν το βρίσκει και τόσο ωραίο το ...διαφορετικό σ' αυτήν την περίπτωση.) 

protagon.gr: Για το κέντρο της Αθήνας, που έχει γίνει άντρο αλλοδαπών και εγκληματιών τονίζει: «Δε θέλω πια να κατεβαίνω στο κέντρο της Αθήνας που τόσο πολύ αγαπούσα πάντα και αισθανόμουν ότι ήταν πολύ οικείος. Τώρα είναι ένας χώρος που με τρομάζει, γιατί βλέπω παντού τη δυστυχία, την κούραση, βλέπω μια απόγνωση!» (Όχι, δεν αναφέρεται στους παραδοσιακούς Έλληνες κατοίκους, αλλά στους αισθητικά, φυλετικά και σεξουαλικά ...διαφορετικούς απ' αυτούς.) 

Εφημερίδα Καθημερινή: Το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αθηναϊκής μεσοαστικής οικογένειας, η Νατάσα Μποφίλιου έζησε σε ένα περιβάλλον στοργικό, προστατευμένο αλλά και... ψαγμένο. «Μεγαλώσαμε με Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, πολιτικό τραγούδι και λαϊκή μουσική. Οι γονείς μου είναι παιδιά της Μεταπολίτευσης• ανήσυχοι -πώς να σ' το πω;- και μέσα σε όλα!» (Ναι, παιδαγωγήθηκε απ' την "τιμημένη γενιά του Πολυτεχνείου" με τις δεξιές τσέπες και τα "προοδευτικά" μυαλά...) 

Εφημερίδα Επενδυτής: Έχεις φτάσει στη φάση που όλοι σου οι φίλοι παντρεύονται και ξεμένεις από παρέες; «Όχι, γιατί οι φίλοι μου είναι ρεμάλια σαν εμένα κι αυτοί (γελάει). Είμαστε η ίδια παρέα εδώ και πολλά χρόνια, δέκα άτομα. Είμαστε μποέμ και δεν ξέρω εάν αυτό αλλάξει ποτέ. Είμαστε τόσο δεμένοι μεταξύ μας που είναι δύσκολο σε κάποιον από εμάς να παρεκκλίνει. Η μία από τις δύο κολλητές μου παντρεύτηκε και σε τρεις μήνες χώρισε (γελάει). Δεν είμαστε για τέτοια. Είναι φύσει μποέμ ο τρόπος που ζούμε.» (Όπου "μποέμ" είναι η αφύσικη κατάσταση ανώριμων ενηλίκων που εχθρεύονται τη δημιουργία οικογένειας.) 

Στο mygreek.radio: Ο Λένιν λέει κάτι πάρα πολύ σημαντικό που το αναφέρω συνέχεια, αλλά αξίζει τον κόπο: «για να αλλάξεις κάτι πρέπει πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου. Η επανάσταση ξεκινάει από εσένα και μετά από την οικογένεια». (Στο φεστιβάλ της ΚΝΕ που τραγουδά αφιλοκερδώς το αναφέρει συνέχεια. Αν και τη χαλάει λίγο η οικογένεια...)

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με την υποκρισία σας και τον ψευτοανθρωπισμό σας, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και "κουλτουριάρηδες"! Το πραγματικό σας πρόσωπο είναι το ΜΙΣΟΣ προς κάθε τι υγιές, προς κάθε τι Εθνικό, προς τον ίδιο τον λαό σας! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ. Ενοχλείστε, λυσσάτε, τρομάζετε όταν διεκδικεί την υπερηφάνεια του, την αξιοπρέπειά του, το μέλλον των παιδιών του. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ! Τον θέλετε τρομαγμένο, υποταγμένο, παρηκμασμένο. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Με ΑΓΑΠΗ για τους Έλληνες που αντιστέκονται
με ΟΡΓΗ για την τρομοκρατία που υφίστανται
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ!
  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP