7.5.12

Η απαντηση μας λεγεται ΕΛΕΝΗ

Ελένη Ζαρούλια, Βουλευτής Β' Αθηνών
Οι προεκλογικές συκοφαντίες "προοδευτικών" και "φεμινιστριών" παρουσίαζαν τη στάση του Κινήματός μας απέναντι στις γυναίκες ως αντίστοιχη των ...Ταλιμπάν. Ισχυρίζονταν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θέλει εμάς τις γυναίκες ως "μηχανές αναπαραγωγής", ως "κλεισμένες στο σπίτι να πλένουμε πιάτα" και άλλες αντιστοίχου γελοιότητας γραφικότητες. 

Η αποστομωτική απάντηση έχει το όνομα ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ. Εκλεγμένη βουλευτής του Κινήματος στην Β' Αθηνών, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παλαιά συναγωνίστρια, μάχιμη ιδεολόγος και ιδιαίτερα δραστήρια -μεταξύ άλλων- στον τομέα προστασίας των αδέσποτων ζώων. Είναι μητέρα της συναγωνίστριας Ουρανίας και σύζυγος του Αρχηγού μας. Η τελευταία της ιδιότητα είναι η έμπρακτη απάντηση του Κινήματος στη μαύρη προπαγάνδα των συκοφαντών μας.
 
Δείτε ΕΔΩ συνέντευξή της, ως υποψήφια του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα", κατά τις δημοτικές εκλογές του 2009, οι οποίες έδωσαν στο Κίνημά μας μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηνών.

Ως Μέτωπο Γυναικών συγχαίρουμε τη συναγωνίστρια Ελένη για την εκλογή της. Είμαστε σίγουρες ότι θα εκπροσωπήσει επάξια όλες τις Χρυσαυγίτισσες, όλες τις Ελληνίδες, με τον αγώνα της για την ανάσταση του Έθνους μας, και εντός της Βουλής των Ελλήνων. 

Συναγωνίστριες, ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ! Ο Αγώνας συνεχίζεται!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP