4.5.12

ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ


Το σκηνικό του φαύλου κοινοβουλευτικού κατεστημένου απαράλλαχτο μεταφέρθηκε και στο προεκλογικό τοπίο. Οι υποψήφιοι των αστικών κομμάτων συνεχίζοντας την αλαζονική και υβριστική τους συμπεριφορά, την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε καιρό αιματηρής λιτότητας από τους πολίτες, καταδεικνύουν την ανάγκη για αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι. Η κατασυκοφάντηση του κινήματος της Χρυσής Αυγής, η δαιμονοποίηση της ιδεολογίας και των εθνικών αρχών μας είναι κοινός τόπος στις προεκλογικές συνεντεύξεις και συγκεντρώσεις των υπόλοιπων κομμάτων. 

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής είμαστε πολιτικοί στρατιώτες, στρατευμένοι πάντα στην Ιδέα του Έθνους, της Πατρίδας και της αθάνατης Ελληνικής Φυλής. Για το λόγο αυτό, η ψηφοθηρία και η επίδειξη ισχύος και κλεμμένου πλούτου δεν είναι στα χαρακτηριστικά μας. 

Απέναντι στη χρηματοδότηση των υποψηφίων όλων των κομμάτων (στο νομό Δωδεκανήσου ακούγεται πως κάθε υποψήφιος έχει στη διάθεσή του περίπου 63.000 ευρώ), εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, προτιμάμε αντί για πολυτελή φυλλάδια και αφίσες να κάνουμε ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. 

Απέναντι στην επίδειξη κεντρικών γραφείων και πληρωμένων «σωματοφυλάκων» άλλων υποψηφίων, εμείς οι Χρυσαυγίτες πηγαίνουμε μόνοι μας στις γειτονιές όπου και μας υποδέχονται εγκάρδια, ενώ στους φέροντες τα «πολυτελή κουστούμια» της προδοσίας και της ψευτιάς, οι γειτονιές ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ. Γνωστό είναι το περιστατικό πριν λίγες ημέρες στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων, όταν κάτοικοι της περιοχής άφησαν ελεύθερο ροτβάιλερ για να κυνηγήσει τον υποψήφιο γαλάζιας παράταξης αποκαλούμενο και «ορφανό του Μπόμπολα». 

Απέναντι στις δικές τους ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις και καταχωρήσεις στις τοπικές εφημερίδες, εμείς οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής δεν έχουμε ανάγκη την χρηματιστική δικτατορία των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ. Εξάλλου, γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να έχουμε καμμία βοήθεια από τους εχθρούς των Ιδεών μας, εκτός και εάν υποταγούμε και Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ.! 

Απέναντι, κυρίως, στις δικές τους υποσχέσεις που θα καταλήξουν ξανά στο «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ», οι Χρυσαυγίτες υποψήφιοι χωρίς βαρύγδουπα ονόματα και ‘‘διασημότητες’’, μακριά από ύποπτες και άγνωστες χρηματοδοτήσεις, συνεχίζουμε να βαδίζουμε σ’ έναν δύσκολο, όσο και σωστό δρόμο. Η αυτοπροβολή είναι μακρυά από τις δικές μας αρχές και η ΕΝΟΤΗΤΑ προς τον κοινό σκοπό, που είναι η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, είναι προϋπόθεση του δίκαιου Εθνικού αγώνα μας. Δεν έχουμε «ορντινάτσες», δεν έχουμε γραμματείς, δεν χρειαζόμαστε σωματοφύλακες και αντί για ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ (50 ευρώ πληρώνεται από τα μεγάλα κόμματα η διανομή φέιγ βολάν) έχουμε ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ. 

Απέναντι στις πολυτελείς Lexus των γαλαζοπράσινων υποψηφίων, το δικό μας όχημα ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. Απέναντι στα ακριβά Armani που φορούν, προκαλώντας το κοινό αίσθημα, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΤΥΝΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. 

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΡΗΣ 
Υποψήφιοι Δωδεκανήσων

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP