2.5.12

Επιστολη: ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ… ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ


Ακόμα μια αυτοκτονία και σήμερα ενός συνανθρώπου μας με οικονομικά προβλήματα... Οι νεκροί του μνημονίου ξεπέρασαν ήδη τους 2.000. Τελικά αυτοί που υπέγραψαν και ψήφησαν το μνημόνιο δεν υπέγραψαν με μελάνι αλλά με αίμα. Το αίμα αθώων συνανθρώπων μας, θα τους στοιχειώνει για πάντα. Οι πόρνοι της εξουσίας, λίγο πριν τις εκλογές, ανακάλυψαν τις πόρνες με aids και τις συνέλαβαν λέει κιόλας (τα βλέπω συνέχεια στα κανάλια μας), αλλά συλλαμβάνεις αρρώστους ανθρώπους, που θα ισχυριστούν ότι δεν το ήξεραν και που στο τέλος θα κατηγορηθούν για αδήλωτη πορνεία, δηλαδή ένας μήνας φυλάκιση; Και οι χιλιάδες παντρεμένοι και ελεύθεροι που πιθανόν έχουν κολλήσει; Σήμερα ο υπουργός Υγείας χρησιμοποίησε αχαρακτήριστες εκφράσεις για τους πολίτες που υιοθετούν επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, αποσιωπώντας τις δικές του τεράστιες πολιτικές ευθύνες, για το έλλειμμα ενημέρωσης που είχε ως αποτέλεσμα, η χώρα μας να είναι από τις ελάχιστες στην Ευρώπη που τα ποσοστά του aids παρουσίασαν δραματική αύξηση. Γνωστή μου φοιτήτρια, μου εξομολογήθηκε πριν ένα μήνα ότι παίρνει ισχυρά αντιαγχωτικά χάπια και αυτό οφείλεται στις σκέψεις της για το πόσο κοστίζει και πόσες ‘βίζιτες’ θα έπρεπε να κάνει, για να μπορέσει να ξεπληρώσει τρία ενοίκια που χρωστάει και να αγοράσει ζάχαρη, καφέ, κασέρι και ψωμί του τοστ για να βγάλει το επόμενο δεκαήμερο. Οι θλιβεροί κυβερνήτες μας γνωρίζουν, εκτός των άλλων, ότι ωθούν τα κορίτσια μας στην πορνεία; 

Τα πρώην μεγάλα κόμματα υπόσχονται ότι θα μας βγάλουν γρήγορα από το μνημόνιο. Άραγε ποσό αφελής μπορεί να είναι κανείς, όταν ήδη έχουν υπογράψει για 8-10 φόρους που θα έρθουν από αρχές Ιουνίου; Τα πρώην μεγάλα κόμματα μας διαβεβαίωσαν ότι το 2020 το ΑΕΠ θα είναι 120-130% και θα είναι βιώσιμο χρέος. Ναι, αλλά πριν 3 χρόνια που μας έφεραν το ΔΝΤ το χρέος ήταν 120%!! Εντάξει στα μαθηματικά ποτέ δεν ήμουν καλή, αλλά από απλή αριθμητική κάτι αντιλαμβάνομαι. 

Στην οικονομική πολιτική, μας έμαθαν δύο συστήματα, το κομμουνιστικό (δικτατορία του προλεταριάτου) και το νεοφιλελεύθερο (δικτατορία των τραπεζιτών). Όμως εγώ κάθισα και διάβασα για ένα άλλο σύστημα που ονομάζεται εθνικοσοσιαλιστικό. Ο οικονομικός εθνικοσοσιαλισμός βασίζεται στον συνδυασμό κεφάλαιο-εργασία, με κρατικό έλεγχο, έχοντας σκοπό την ανάπτυξη της παραγωγής για την ευημερία της εργατικής και αγροτικής τάξης και, κατά προέκταση, του Έθνους. Το εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα δεν καταργεί την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ιδιοκτησία, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά επιτρέπει μόνο περιορισμένες κινήσεις στους κεφαλαιούχους. Επιτρέπει δηλαδή τη χρήση των ιδιωτικών κεφαλαίων μόνο για παραγωγικούς σκοπούς που εξυπηρετούν την οικονομική ανάπτυξη του κράτους και την ευημερία του Έθνους, θεσπίζοντας αυστηρούς κοινωνικούς όρους με συμμετοχή των εργατών και κρατικών λειτουργών στα διοικητικά συμβούλια των ιδιωτικών εταιρειών. Μέρος των κερδών υποχρεωτικά αναδιανέμεται από τους κεφαλαιούχους στους εργάτες. Με αυτό τον τρόπο ο εθνικοσοσιαλισμός εξασφαλίζει την πλήρη συνεργασία των τάξεων (κεφαλαιούχοι-εργάτες) και ουσιαστικά καταργεί την γνωστή μαρξιστική πάλη των τάξεων, που είναι συνήθως η αιτία της οικονομικής οπισθοδρόμησης του έθνους. Το εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα επιτρέπει μεν την χρήση των ιδιωτικών κεφαλαίων, για παραγωγικούς σκοπούς, αλλά απαγορεύει ρητά την κερδοσκοπία. Δηλαδή επιτρέπει την παραγωγή χρήματος με το συνδυασμό κεφάλαιο-εργασία (με την ανάλογη ωφέλεια της εργατικής τάξης), απαγορεύει όμως την παραγωγή χρήματος μέσω του συνδυασμού κεφάλαιο-τόκοι. Καταργούνται η τραπεζική τοκογλυφία, τα υπερκέρδη των χρηματιστηρίων, η κερδοσκοπία στις πρώτες ύλες κλπ, εφ’ όσον αυτά δεν ωφελούν την εργατική τάξη και την κρατική ευημερία, αλλά εξυπηρετούν μόνο τα υπερκέρδη των κεφαλαιούχων.

Το εθνικοσοσιαλιστικό σύστημα εφαρμόστηκε με πλήρη επιτυχία στην Γερμανία. Σε 5 μόνο χρόνια (1933-1938) η οικονομική ανάπτυξη υπήρξε ραγδαία, η παραγωγή δεκαπλασιάστηκε, τα εισοδήματα της εργατικής τάξης πενταπλασιάστηκαν και η ανεργία που μάστιζε την Γερμανία (39%) περιορίστηκε στο 2%. Για να περιοριστεί όμως η δράση της κεφαλαιοκρατίας στη Γερμανία, έπρεπε να συνεργαστούν οι τοπικοί κεφαλαιούχοι. Οι περισσότεροι παραδοσιακοί Γερμανοί βιομήχανοι-κεφαλαιούχοι υπέκυψαν για το συμφέρον του Έθνους, οι σιωνιστές κεφαλαιούχοι όμως που κατείχαν μεγάλο μερίδιο της οικονομίας στη Γερμανία του μεσοπολέμου, εξ’ αρχής αρνήθηκαν να συνεργαστούν, εφ’ όσον δεν διέθεταν τα κεφάλαιά τους για παραγωγικούς σκοπούς, αλλά για τοκογλυφία ή κερδοσκοπία, εκμεταλλευόμενοι συνήθως τράπεζες ή χρηματιστήρια. Το Γερμανικό κράτος λοιπόν αναγκάστηκε να τους αφαιρέσει την οικονομική τους δύναμη μέσω κρατικοποιήσεων. Η τεράστια επιτυχία του εθνικοσοσιαλιστικού οικονομικού συστήματος, με πλήρη λαϊκή ανταπόκριση και υποστήριξη σε συνδυασμό με τον περιορισμό της σιωνιστικής κεφαλαιοκρατικής ισχύος, δημιούργησε στη χώρα το οικονομικό θαύμα. 

Τα ζόμπι των ΜΜΕ παρουσιάζοντας μόνο τους κατ επιλογήν "εκλεκτούς πολιτικούς", ρώτησαν με την γνωστή ταπεινοφροσύνη που τα διακρίνει, γιατί τα κόμματα έλαβαν περισσότερα χρήματα από ποτέ, για αυτές τις εκλογές. Kαι η μόνιμη απάντηση ήταν: μα η δημοκρατία κοστίζει!! Όμως εγώ γνωρίζω μόνο μία παράταξη που δεν πρόκειται να πάρει ούτε 1 ευρώ για τους βουλευτές της και όλα τα χρήματα που θα χορηγούνται θα προσφέρονται κάθε μήνα για κοινωφελείς σκοπούς. 

Πριν λίγο έφυγα απ το σπίτι της θείας που γιόρταζε. Είμαστε όλοι μαζί ύστερα από καιρό… ακόμη και ο παππούς και η γιαγιά ήταν εκεί. Βέβαια ο υπουργός της υγείας μας, μας δήλωσε ότι ζουν πολύ οι συνταξιούχοι παππούδες και ότι πρέπει να μειωθεί ο χρόνος ζωής τους!!! Άρχισα λοιπόν να σκέπτομαι ότι μάλλον θα με πουν φασίστρια που θέλω οι παππούδες να μην πεθάνουν πρόωρα και ότι τους αγαπώ πολύ-πολύ. Ας με πουν όμως, εγώ πάντα θα αγαπώ τους συγγενείς μου. Στην οικογενειακή συγκέντρωση τους εξήγησα όλα όσα σας έγραψα πιο πάνω, αλλά και πολλά-πολλά ακόμα που δεν σας έγραψα αναλυτικά γιατί αρκετά σας κούρασα πια. 

Αποφασίσαμε λοιπόν πως η μόνη παράταξη -που θα σεβαστεί το αίμα των νεκρών μας, -που θα πατάξει την εκπόρνευση της κοινωνίας και την ταπείνωση ανθρώπου προς άνθρωπο, -που θα ενημερώσει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο (ακόμα και μάθημα στα σχολεία) για τους αόρατους και θανάσιμους ιούς, -που θα σταθεί ενάντια στο μνημόνιο αλλά όχι έξω από το ευρώ, -που θα τιμωρήσει σκληρά τους άσχετους και επικίνδυνους πολιτικούς, -που θα εφαρμόσει το πλέον δίκαιο φορολογικό σύστημα, που επιτρέπει στην Ελλάδα να εισέλθει σε μια πορεία οικονομικής και πολιτιστικής ευημερίας και να απαλλαγεί από την καπιταλιστική τυραννία που τρώει τις σάρκες του λαού μας, -που δεν θα πάρει χρήματα από τη βουλή (δηλαδή από τους φόρους του λαού μας), -που, όπως είπε και ο θείος "είμαι δημόσιος υπάλληλος που δεν τα παίρνω και δεν εξαπατώ. Κόμματα και κυβερνήσεις με εκβίασαν για χρόνια για να τους ψηφίζω και τώρα με κλωτσάνε από τη δουλειά μου. Θέλω να είμαι ελεύθερος να δουλεύω χωρίς να χρειάζεται να ρουφιανεύω το συνάδελφο και να εκβιάζω τον συμπολίτη μου", -που είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός του συστήματος της απάτης που έστησαν στην πλάτη του Ελληνικού λαού οι συμμορίες των πολιτικάντηδων, γι’ αυτό και τη συκοφαντούν συστηματικά αυτοί και τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ... είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Έτσι λοιπόν συμφωνήσαμε πως την Κυριακή το πρωί, όλοι μαζί, και ο παππούς και η γιαγιά και ο θείος και η θεία και η μαμά και ο μπαμπάς, φυσικά και εγώ, θα πάμε και ψηφίσουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!! 

 Όλγα Π.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP