30.4.12

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΝΩΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" της προηγούμενης Κυριακής 29 Απριλίου 2012 "φιλοξενήθηκε" ρεπορτάζ για το Μέτωπο Γυναικών της Χρυσής Αυγής.

Στη συνέντευξη που δόθηκε η υπεύθυνη του Μετώπου Γυναικών συναγωνίστρια και υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Β' Αθηνών Ευγενία Χρήστου έδωσε μια απάντηση σε όλους τους φωστήρες κατηγόρους μας σχετικά με τη θέση της γυναίκας στην ιδεολογία μας. Ωστόσο οι υπεύθυνοι του "κόψε-ράψε" της εφημερίδας φρόντισαν να γίνει "λάθος" στη λεζάντα με το ονοματεπώνυμό της κάτω από τη φωτογραφία της, συγχέοντας το πρόσωπο της συναγωνίστριας με το ονοματεπώνυμο άλλης υποψήφιάς μας και συναγωνίστριας, της Στυλιανής Χατζηαγγελή. Ως χρυσαυγίτισσες και χρυσαυγίτες είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια...λάθη, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα!

Όπως μπορεί επίσης να διαπιστώσει κάποιος από τον τίτλο του ρεπορτάζ και σχετικά με τη συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου η οποία απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου, έγινε για άλλη μια φορά προσπάθεια χλευασμού του κινήματός μας με χρήση όρων όπως "ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ". (Εδώ να σημειώσουμε ότι πέραν της ειρωνείας προς εμάς οι κύριοι του "Πρώτου Θέματος" κακοποιούν και την ελληνική γλώσσα καθώς είναι ΑΥΓΟ και όχι ΑΒΓΟ). Δεν έλειψαν επίσης υποτιμητικοί σχολιασμοί όπως οι εξής: "Ο Γυναίκες της Χρυσής Αυγής ήρθαν στην επιφάνεια με το πρόσφατο "δρόσισμα" του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι" και "Ακροδεξιά με άρωμα γυναίκας: αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε ανέκδοτο"...

ΟΧΙ κύριοι του "Πρώτου Θέματος", οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής, που είναι οι γυναίκες της αιώνιας Ελλάδας, εδώ και χρόνια παρίστανται υπερήφανα μαζί με τους άνδρες σε κάθε μορφή αγώνα για την αποτίναξη των δεσμών του Έλληνα, απλά εσείς φροντίζετε να αποσιωπείτε σκοπίμως την παρουσία μας γιατί για εσάς προτεραιότητα έχουν οι παρακμιακές περσόνες της showbiz και οι γυναίκες της πολιτικής των συστημικών κομμάτων που εμπλέκονται σε σκάνδαλα και εξαργυρώνουν τα χρήματα των φορολογουμένων σε ακίνητα, αυτοκίνητα και νυχτερινή ζωή. Η Ελληνίδα που μάχεται για τις μεγάλες Ιδέες και νιώθει ζωτικό κομμάτι της Φυλής μέχρι πρότινος ήταν "γραφική" για εσάς. Και η ιερή Ελληνίδα μητέρα ήταν και είναι για τα ΜΜΕ σας μια "ντεμοντέ" φιγούρα, ένας παθητικός δέκτης των διαφημίσεων των πολυεθνικών και των αρρωστημένων προτύπων που οι παγκόσμιοι πνευματικά κυρίαρχοι έχουν στο μυαλό τους...Ε λοιπόν εμείς θα τη χαλάσουμε τη σούπα σας.

Ζήτω η Νίκη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP