13.4.12

Η σταυρωση των Ελληνων...


Η σοκαριστική -αν και συνηθισμένη πια- είδηση:
"Δύο Ρουμάνοι (ή, ορθότερα, δύο ρουμανικής υπηκοότητας γύφτοι ρομά) βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία της 85χρονης στο χωριό Επισκοπή Πεδιάδος. Οι δράστες, που είναι πατέρας και γιος, 45 και 18 χρονών, και οι οποίοι παλαιοτέρα έμεναν στην Επισκοπή αλλά τελευταία είχαν μετακομίσει σε κοντινό χωριό, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα και ομολόγησαν την πράξη τους. Ο εντοπισμός των δύο αλλοδαπών έγινε μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που είχε περισυνελλεγεί από την 85χρονη -την οποία πριν την δολοφονήσουν, ο 45χρονος την είχε βιάσει- σε συνδυασμό με γενετικό υλικό που είχε συλλέξει η αστυνομία κατά την προσαγωγή υπόπτων. Το έγκλημα έγινε στις 18 Μαρτίου, όταν οι δύο αλλοδαποί μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης για να την ληστέψουν και ακολούθως την φίμωσαν με ένα πανί, την βίασαν και της έδωσαν τη χαριστική βολή."
Αυτή η Ελληνίδα, με τον μαρτυρικό θάνατο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, θα μπορούσε να είναι η μητέρα μας ή η γιαγιά μας. Πολλές μητέρες και γιαγιάδες Ελλήνων βασανίστηκαν ανηλεώς για την ισχνή σύνταξή τους ή για τις πενιχρές οικονομίες πολλών δεκαετιών σκληρής δουλειάς. Είναι οι μητέρες και οι γιαγιάδες ΟΛΩΝ ΜΑΣ. 

Δεν υπάρχει κατακτητικός στρατός στην τρισχιλιετή γραπτή ιστορία της χώρας μας που να έχει φερθεί με τέτοιο μίσος και βαρβαρότητα σε γριούλες. ΚΑΝΕΝΑΣ! Μόνο οι τριτοκοσμικοί "οικονομικοί μετανάστες", που εισβάλλουν στην Πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Και οι Έλληνες παρακολουθούν σοκαρισμένοι και μουδιασμένοι τους βαρβάρους ν' αλώνουν τις γειτονιές τους, να καταπατούν τα σπίτια τους, να μαγαρίζουν τα ιερά τους, να βασανίζουν τους προγόνους τους, να βιάζουν και να σκοτώνουν τις μανάδες τους και τις μανάδες των μανάδων τους... Καθημερινά... Όλο και πιο βίαια, όλο και πιο αισχρά, όλο και πιο ανήθικα, όλο και πιο σαδιστικά. Και οι "πολιτισμένοι", οι "προοδευτικοί", οι "αντιρατσιστές", οι ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ, οι ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΙ, οι ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ, μιλάνε για "πολυπολιτισμικότητα", για ανοχή, για "δικαίωμα στην διαφορετικότητα"... 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; Πότε θα δούμε υπανθρώπους σαδιστές εγκληματίες να εκτελούνται, για παραδειγματισμό και -κυρίως- για ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των αθώων απ' τις διαστροφές τους; Πότε θα υπερασπιστούμε την τιμή των γερόντων μας, των παιδιών μας, την δική μας; Πόσο ακόμη θα σταυρώνεται ο κάποτε υπερήφανος λαός μας, πριν αναστηθεί επιτέλους και συντρίψει τους βασανιστές του κάθε μορφής; 


Μεγάλη Παρασκευή σήμερα. Ημέρα πένθους, ημέρα πόνου. Είθε η φετινή Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι το προμήνυμα της Ανάστασης του Γένους των Ελλήνων. 

Αγωνιστείτε, Έλληνες, για μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP