10.3.12

Παναριτη εναντιον Μνημονιου (πριν το... υπερψηφισει)

Λίγο παλιό, αλλά ενδεικτικό...


Η γνωστή "δεν-είμαι-ελληνίδα-είμαι-αμερικάνα" Έλενα Παναρίτη, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, βγήκε απ' τα ρούχα της με όσα περιλαμβάνει το Μνημόνιο 2, όπως είπε και η ίδια κατά την ομιλία της στην Επιτροπή Οικονομικών, κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αξίζει να ακούσετε μια αλεξιπτωτίστρια του κυνοβουλίου, που έχει ψηφίσει τα ΠΑΝΤΑ τα τελευταία 2,5 χρόνια, να ξεσπά εναντίον του μνημονίου!!!

Τελικά στην ολομέλεια ψήφισε κι αυτή "ΝΑΙ σε όλα", ως αναμενόταν... Προφανώς δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για την θέληση των "αφεντάδων" και της βγήκε αυθόρμητα η αγανάκτιση του οικονομολόγου διαβάζοντας το κείμενο του Μνημονίου 2, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών (όπου φροντίζει, βέβαια, ως "πολίτης του κόσμου" να ...ανακαλύψει τα χρήματα που μας "λείπουν", όχι στις καταθέσεις των συναδέλφων της, αλλά στις αμυντικές δαπάνες της χώρας, οι οποίες προτείνει να μηδενιστούν!).

Το μέγεθος της προδοσίας, που επιμένουν να εμφανίζουν ως "σωτηρία" τα κυβερνητικά κόμματα, οδήγησε στην (έστω προσωρινή) αγανάκτιση ακόμη και την προσωπική επιλογή του ΓΑΠ, που νιώθει αμερικάνα...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP