1.3.12

Αγγλια: 7χρονος κατηγορειται για ...ρατσισμο

Ο "ρατσιστής" 7χρονος με την μητέρα του
Ο Elliott Dearlove, ένα 7χρονο αγγλάκι από το Hull του Kingston, ρώτησε ένα σκουρόχρωμο 5χρονο αγόρι, στην αυλή του σχολείου τους, αν ήταν «καφέ γιατί ήταν από την Αφρική».

Αυτή η φυσική και αθώα παιδική περιέργεια κακοφάνηκε στην (μη ευρωπαϊκής καταγωγής) μητέρα του 5χρονου, που κατήγγειλε το περιστατικό στους υστερικούς της "πολιτικής ορθότητας" υπευθύνους του σχολείου. Και ξεκίνησε έρευνα από το σχολείο και το Δημοτικό Συμβούλιο(!) για το περιστατικό, που έφτασε μέχρι να ζητήσουν από την μητέρα του ...ρατσιστή πιτσιρικά να του αλλάξει σχολείο!

Ο βουλευτής των Εργατικών στο Kingston, Karl Turner, επέμεινε ότι το σχολείο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Hull είχε τη νομική υποχρέωση να λάβει σοβαρά υπόψη του θέματα «ρατσισμού».

Σε δήλωσή της, η επικεφαλής δάσκαλος του Δημοτικού Griffin, Janet Adamson, είπε ότι το σχολείο ενήργησε «σύμφωνα με τις οδηγίες του Συμβουλίου για τα σχολεία σχετικά με την αναφορά ρατσιστικών περιστατικών».

Η Vanessa Harvey-Samuel, επικεφαλής μάθησης του Συμβουλίου του Hull City, είπε: «Υπάρχει υποχρέωση να αναφέρουν οποιοδήποτε περιστατικό που θεωρείται ότι είναι ρατσιστικό από το θύμα ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο».

Πέρυσι αποκαλύφθηκε ότι οι βρετανοί εκπαιδευτικοί κατέγραψαν χιλιάδες «ρατσιστικά» ή «ομοφοβικά» περιστατικά σε σχολικές αυλές με "θύτες" παιδάκια ακόμα και 3 ετών!!

Διαβάστε αναλυτικά για το περιστατικό στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ.

Πραγματικά είναι ασύλληπτο το μέγεθος της ηλιθιότητας των εμμονικών της "ενσωμάτωσης του διαφορετικού". Πιστεύουν πραγματικά ότι, αν τρομοκρατήσουν αρκετά τους ανθρώπους απαγορεύοντάς τους να εκφράζουν αυτό που βλέπουν τα μάτια τους, θα τους κάνουν και τυφλούς αρκετά, ώστε να μην το βλέπουν πια;

Διαβάστε σε αντιπαραβολή και τον δραματικό λόγο "Ποταμοί Αίματος" του Enoch Powell, Άγγλου συντηρητικού βουλευτή, το 1968, που προειδοποίησε προφητικά για τα δεινά της μαζικής μετανάστευσης αλλοφύλων στη χώρα του. Μίλησε τόσο αντίθετα με τα σχέδια των εξουσιαστών, που τελείωσε η πολιτική του καριέρα εξαιτίας του, παρά τη συμφωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Άγγλων μαζί του... Η "δημοκρατία" στην πρακτική της εφαρμογή, που τη ζούμε λίγο-πολύ όλοι μας στο σιωνιστοκρατούμενο δυτικό κόσμο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP