13.2.12

"ΘΡΙΛΕΡ" ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ

Και όμως... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Το θέατρο του παραλόγου, με τον θίασο των πολιτικάντηδων του «κυνοβουλίου», εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια μας, ακόμη μία φορά.

Πατώντας στην οργή των Ελλήνων, την δίψα τους για αντίδραση και την θέλησή τους να μην προχωρήσει το ξεπούλημα της Πατρίδας και του μέλλοντος του Έθνους μας, έγιναν πολλά επισφαλή καλέσματα, του τύπου "όλοι-στους-δρόμους-και-τους-σταματάμε", προδιαγεγραμμένης εξέλιξης, κατάληξης και -κυρίως- αναποτελεσματικότητας. Δημιουργήθηκαν σκόπιμα ψευδείς εντυπώσεις ότι μια τέτοιου είδους συγκέντρωση θα ...εμπόδιζε την ψήφιση - και τον ενθουσιασμό ακολούθησε η απόγνωση ενός "χαμένου πολέμου". Η μεθοδευμένη "επανάσταση" οδήγησε πολλούς, παρασυρμένους από την ψυχολογία της μάζας, να βοηθήσουν στις βλέψεις του ανθελληνικού κράτους για μια ελεγχόμενη εκτόνωση του θυμού, με την ψευδαίσθηση της αντίστασης.


Το αποτέλεσμα γνωστό και αναμενόμενο: Ρίψη άπειρων χημικών, μάταια τραυματισμένοι Έλληνες, κατεστραμένες περιουσίες Ελλήνων, πυρπολημένα ιστορικά κτίρια και το γνωστό "κυνηγητό" αστυνομίας και αναρχικών, με μοναδικό αποτέλεσμα καταστροφές, τραυματισμούς, ενώ οι παρακρατικοί ήταν επί τω έργω, και... επιχειρήματα για νομοθέτηση περιορισμού ως απαγόρευσης των συγκεντρώσεων. Το σχέδιο τους έχει ξεκινήσει να εξελίσσεται χρόνια πριν, είναι οργανωμένο και εμβριθές, στηριζόμενο σε στρατηγικές χειραγώγησης της μάζας.

Παρατηρούμε το βρώμικο "παιχνίδι" τους, με την εφαρμογή κάποιων κλασσικών τεχνικών χειραγώγησης των πολιτών επί χρόνια. Πρώτα, ακολουθούν την στρατηγική της «απόσπασης της προσοχής». Διατηρώντας δηλαδή την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, καταφέρνουν να την αιχμαλωτίσουν σε προβληματισμούς για χίλια δυο άλλα θέματα, ήσσωνος σημασίας σε σχέση με τα καίρια θέματα, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Έπειτα, σειρά έχει η μέθοδος «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Δηλαδή, γεννάται μία χειραγωγούμενη κατάσταση, ώστε να υπάρξει κάποια αντίδραση από την μάζα, στοχεύοντας στην λήψη μέτρων, που η εξουσία θέλει να περάσει, από το ίδιο το πλήθος - αλλά με υπόγειο τρόπο. Εν προκειμένω περιπτώσει, δημιούργησαν μία τεχνητή οικονομική κρίση, στοχεύοντας στην αποδοχή -άνευ αποτελεσματικών αντιδράσεων- δυσχερών συμβάσεων, δήθεν για την σωτηρία της χώρας, με μόνο στόχο το εθνικό μας ξεπούλημα. Η τεχνική της «σταδιακής εφαρμογής» επαχθών μέτρων, επιφέρει μηδαμινές αντιδράσεις, διότι συνηθίζουν τη μάζα σταδιακά σε όλο και χειρότερες καταστάσεις, ενώ φροντίζουν να διατηρείται η ελπίδα καλυτέρευσης με την τεχνική της «αναμονής» - η οποία εξασφαλίζει την συγκατάθεση του λαού σε μία δεδομένη και αδιάφορη χρονική στιγμή, παρουσιάζοντας ως μείζονος σημασίας την λήψη αντιλαϊκών μέτρων, και προχωρούν στην εφαρμογή τους στο μέλλον.


Έτσι, όταν η Χρυσή Αυγή φώναζε για το εθνικό ξεπούλημα μέσω του Μνημονίου, ο λαός δεν είχε καταλάβει ακόμη τι παιχνίδι παιζόταν πίσω απ΄την πλάτη του και προφανώς ήλπιζε ότι «θα φτιάξουν όλα ως διά μαγείας». Τα υποχείρια των διεθνών τοκογλύφων, οι πολικάντηδες της χώρας, επιτέθηκαν στο συναίσθημα, αγνοώντας τη λογική, με την τεχνική «του σοκ» (κινδυνολογώντας, γεννώντας φοβίες, βάζοντας κάθε "παπαγαλάκι" να διαδίδει εφιαλτικά σενάρια), μουδιάζοντας την μεγάλη μάζα και, τελικά, ξεπουλώντας την Πατρίδα.

Η πιο σημαντική τεχνική, που χρησιμοποίησε το σύστημα, είναι αυτή που υπογραμμίζει ότι πλέον γνωρίζει τους ανθρώπους πιο καλά από όσο γνωρίζουν οι ίδιοι τον εαυτό τους. Το κράτος, δηλαδή, γνωρίζει την ενδόμυχη ανάγκη των πολιτών για αντίδραση και έκφραση του θυμού τους ενάντια στα μέτρα αφαίμαξης που εφαρμόζει, οπότε ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει συγκεντρώσεις, είτε “αγανάκτησης” είτε “επανάστασης”, επιτρέποντας την εξομάλυνση της κατάστασης με υλικές ζημιές και τραυματισμούς αθώων Ελλήνων πολιτών, ενώ εξελίσσεται απρόσκοπτα η μεθόδευση των μέτρων, που θέλουν να περάσουν.


Έτσι, φτάσαμε στο έσχατο σημερινό σημείο. Η Αθήνα φλέγεται, ιστορικά κτίρια* γίνονται παρανάλωμα του πυρός, περιουσίες Ελλήνων καταστρέφονται, Έλληνες πολίτες τραυματίζονται, αφού αποτελούν τον εύκολο στόχο, και … στο «κυνοβούλιο» εγκρίθηκε το μνημόνια της υποταγής, με άνετη πλειοψηφία (παρά την καλλιεργούμενη προσδοκία "πλήθους ανταρτών"), όπως ακριβώς ήταν φανερό εξ αρχής.

Ο αγώνας για Εθνική Ελευθερία, όμως, δεν τελείωσε με αυτή την ψηφοφορία. Λύση υπάρχει, ιστορικά δοκιμασμένη και απολύτως νόμιμη: Καταγγελία του Μνημονίου, των δανειακών συμβάσεων και του επαχθούς χρέους, με ταυτόχρονη άρνηση αναγνώρισης των προδοτικών υπογραφών. Χρειάζεται απλά μία Εθνικιστική κυβέρνηση, με την βούληση και την ικανότητα να το κάνει.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ! 
Για την Πατρίδα και τον Λαό.

Κατερίνα


*Ο ιστορικός κινηματογράφος "Αττικόν" κατέρρευσε εντελώς, παραδομένος στις φλόγες. Διαβάστε ΕΔΩ για το πανέμορφο νεοκλασσικό που σχεδιάστηκε το 1881 από τον περίφημο Ερνστ Τσίλλερ και το 1914 πήρε την τελική του μορφή από τον μεγάλο αρχιτέκτονα και καθηγητή του ΕΜΠ Αλέξανδρο Νικολούδη. 

Ένα στολίδι της Αθήνας, που άντεξε έναν πολεμικό αιώνα για να καταστραφεί σε μερικές ώρες μιας "ειρηνικής" εποχής...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP