11.2.12

Εναντια στον ρατσισμο = εναντια στους λευκους



Ο "αντιρατσισμός" είναι μια λέξη-κώδικας για επίθεση εναντίον των λευκών.

Ο Don Ness είναι ο δήμαρχος του Duluth της Μινεσότα. Ανήκει στους Δημοκρατικούς. Αποτελεί και αυτός μέρος μιας αριστερίστικης καμπάνιας που είναι υπεύθυνη για την ανέγερση «αντιρατσιστικών» αντι-λευκών διαφημιστικών πινακίδων και αφισών σε όλο το Duluth. Την ώρα που οι μαύροι άνθρωποι στη Μινεσότα επωφελούνται από προγράμματα θετικής δράσης (affirmative action = αντίστοιχα με τα «ίσες ευκαιρίες για όλους» εδώ) της πολιτείας και την ώρα που η Μινεσότα έχει βιώσει μια δραματική αύξηση ρατσιστικών επεισοδίων βίας μαύρων εναντίον λευκών κατά το παρελθόν έτος, οι λευκοί της Μινεσότα γίνονται στόχος μιας νέας «αντιρατσιστικής καμπάνιας». (Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.)

Αν και τα νούμερα λένε ότι οι λευκοί είναι θύματα διακρίσεων και βίας λόγω του χρώματος του δέρματός τους, σε ποσοστά τρομακτικά μεγαλύτερα από τους μαύρους, η «καμπάνια» ισχυρίζεται ότι οι λευκοί έχουν ένα "αθέμιτο πλεονέκτημα λόγω του χρώματος του δέρματός τους". Οι διαφημίσεις ισχυρίζονται ότι οι λευκοί αντιμετωπίζουν τους μαύρους «άδικα». Ο δικτυακός τόπος για την εκστρατεία είναι η άγρια αντι-λευκός. Δείχνει εικόνες από ανθρώπους με λευκό δέρμα, και στη συνέχεια τους απεικονίζει ως εχθρούς των μη λευκών.

Οι «αντιρατσιστικές» προσπάθειές τους θα ρίξουν περισσότερο λάδι στην τρέχουσα φυλετική φωτιά και στο μίσος εναντίον των λευκών. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ομάδες βίαιων μαύρων έκαναν αρκετές επιθέσεις χωρίς λόγο σε λευκούς ανθρώπους στη Μινεσότα. ΑΥΤΟ το βίντεο μιλάει για την μεγάλης κλίμακας επίθεση όχλου νεαρών μαύρων ("flash mob") σε λευκούς, που έλαβε χώρα στη Μινεάπολη τον περασμένο Αύγουστο. Τώρα, με την γεμάτη μίσος κατά των λευκών «αντιρατσιστική» εκστρατεία που υποστηρίζεται από το Δήμαρχο Don Ness, τι θα ακολουθήσει;

Πολλοί σήμερα λένε ότι με την μαζική μετανάστευση, κυρίως από τριτοκοσμικές χώρες, συντελείται μία γενοκτονία κατά της λευκής φυλής. (Τεράστια είναι και τα προβλήματα της υπογεννητικότητας, της διάλυσης των οικογενειών, της προώθησης της ομοφυλοφιλίας κ.α., που οι Εθνικιστές πιστεύουμε ότι βρίσκονται στον ίδιο σχεδιασμό).

"Η Αφρική στους Αφρικανούς, η Ασία στους Ασιάτες. Αλλά οι λευκές χώρες σε όλους", λέει το παρακάτω σχετικό βίντεο διαμαρτυρίας:


Το μήνυμά του είναι:

Όλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει πρόβλημα ρατσισμού. Όλοι υποστηρίζουν πως το πρόβλημα αυτό θα λυθεί εάν και μόνο οι λευκές χώρες δεχθούν και αφομοιώσουν περισσότερους τριτοκοσμικούς μετανάστες. 

Η Ολλανδία είναι πιο πυκνοκατοικημένη από την Ιαπωνία, το Βέλγιο είναι πιο πυκνοκατοικημένο από τη Ταϊβάν, αλλά κανείς δεν λέει ότι η Ιαπωνία ή η Ταϊβάν θα λύσουν το πρόβλημα με το να φέρουν εκατομμύρια τριτοκοσμικούς υπηκόους προκειμένου να αφομοιωθούν με φυλετικές επιμιξίες. Όλοι λένε πως η τελική λύση στο πρόβλημα είναι για ΚΑΘΕ λευκή χώρα, και ΜΟΝΟ για λευκές χώρες, να δέχονται μετανάστες του τρίτου κόσμου και να τους «αφομοιώνουν».

Αν έλεγαν ότι η μόνη λύση για το πρόβλημα είναι η μετανάστευση/εποικισμός των αφρικανικών χωρών με εκατοντάδες χιλιάδες μη-μαύρους μετανάστες, πόσο διάστημα θα χρειάζονταν για κάποιον να καταλάβει πως πρόκειται για σχέδιο εξόντωσης της μαύρης φυλής; Πόσο καιρό θα έπαιρνε να αντιληφθεί κάτι τέτοιο ένας λογικός μαύρος και ποιά θα ήταν η αντίδρασή του σε αυτή τη κατάσταση;

Αν κάποιος λευκός όμως φωνάξει για γενοκτονία ενάντια στη φυλή του, τότε ο κάθε «δημοκράτης», αλλά και «συντηρητικός» θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τα “Νεο-ναζιστικά” στερεότυπα εναντίον του.

Λένε πώς είναι «αντι-ρατσιστές». Στη πραγματικότητα είναι μόνο κατά της λευκής φυλής. Το «αντι-ρατσιστής» έχει γίνει συνώνυμο του αντι-λευκός.

Κυρίως κείμενο από τον Κόκκινο Ουρανό



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP