30.1.12

ΙΜΙΑ 2012: Το Μετωπο Γυναικων ηταν εκει!


Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα για την Ελλάδα. Αυτή τη φράση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής δεν μπορούν παρά να την επιβεβαιώσουν οι χιλιάδες εθνικιστές που κράτησαν τη δάδα της μνήμης κατά τη χθεσινή μυσταγωγική νύχτα της επετείου των Ιμίων. Περισσότεροι από 15.000 Έλληνες έδωσαν το βροντερό παρών σε μια βραδιά παγωνιάς, που όμως δεν εμπόδισε το Kίνημα και τους υποστηρικτές του να τιμήσουν τους Ήρωές μας, σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία.


Εμείς, ως Χρυσαυγίτισσες και Χρυσαυγίτες, για άλλη μια χρονιά με εξαιρετικά εντυπωσιακή παρουσία και παρά τα μόνιμα εμπόδια των προσκυνημένων του κρατικού μηχανισμού, αποδείξαμε ότι υπάρχουν και Έλληνες που δεν έχουν υποταχθεί – κι αυτή τη φορά ήμασταν ανεξέλεγκτα πολλοί, τόσο που στο βροντερό άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου από τα στόματά μας μέσα στην ήσυχη και παγωμένη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, Αθήνα, οι ταγμένοι στις υπηρεσίες των σιωνιστών τέθηκαν σε εγρήγορση και ανέβαλλαν τη συνάντησή τους...Και τόσο πολλοί που οι υπάλληλοι των τοκογλύφων πήραν εντολές να ανακόψουν την καθιερωμένη δαδρομή της πορείας διαμαρτυρίας. Στη δική τους κοινωνία, τη βουτηγμένη στη λήθη και στην παρακμή, δεν είναι επιθυμητό να τιμάς αυτούς που χύνοντας το ιερό Αίμα τους για την πατρίδα, νίκησαν τον θάνατο ως μεγάλοι και ωραίοι Ήρωες.


Θα έπρεπε όλοι οι διεφθαρμένοι συνειδησιακά υπαλληλίσκοι των εχθρών του έθνους να γνωρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σταματήσουν αυτό που θριαμβευτικά ανατέλλει. Και εμεις, οι Χρυσαυγίτισσες του Μετώπου Γυναικών, θα είμαστε εκεί, να ατενίζουμε την ανατολή αυτή ενός γνήσιου εθνικιστικού κινήματος, πάνω στα συντρίμμια της σαπισμένης τους ύπαρξης, τη Χρυσή Αυγή του έθνους μετά από μια βαθιά νύχτα παγωνιάς...

Ζήτω Η Νίκη!


Οι Εθνικίστριες δεν ξεχνούν! Ούτε τους Ήρωες, ούτε τους προδότες!


Όσες συναγωνίστριες επιθυμούν να λάβουν τις φωτογραφίες τους (δημοσιευμένες και μη) ανεπεξέργαστες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP