2.1.12

Ποιοι & γιατι επιθυμουν "πολυπολιτισμικες" κοινωνιες;


Τα μηνύματα "επιτακτικής ανάγκης" για πολυπολιτισμικότητα, με στόχο όμως αποκλειστικά τους παραδοσιακά λευκούς ευρωπαϊκούς λαούς, έχουν επικρατήσει εδώ και πολλά χρόνια, στην Παιδεία, στα σχολικά βιβλία, τις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, τη μουσική και σε οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης της πλειοψηφίας. "Απαγορευμένες" και ...μη πολιτικά ορθές είναι πλέον οι λέξεις που προσδιορίζουν φυλετική καταγωγή και φυλετικά χαρακτηριστικά, κάτι για το οποίο ο μέσος δέκτης των μηνυμάτων εξαναγκασμένης-και-αναγκαστικής φυλετικής ανάμιξης δύσκολα θα προβληματιστεί, γιατί κάποιοι έχουν φροντίσει να προωθήσουν και να επιβάλλουν την πολυπολιτισμικότητα ως...φυσικό νόμο και την αμφισβήτηση και αποδοκιμασία αυτής, ποινικό αδίκημα, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι δεν έγιναν τυχαία τα λευκά έθνη δέκτες αυτών των χυδαίων και εκφυλιστικών ιδεών, όπως δεν είναι τυχαίοι και οι εμπνευστές αυτών. Γιατί ένας λαός χωρίς εθνική και φυλετική συνοχή, παρακμάζει διανοητικά και πολιτισμικά και ελέγχεται απόλυτα...Ποιοί άραγε επωφελούνται από αυτή την αδυναμία; Το παρακάτω σύντομο αλλά εύστοχο βίντεο που απαντά στο ερώτημα αυτό, αξίζει μερικά από τα λεπτά μας!Τις άκρως εγκληματικές και πλέον απάνθρωπες συνέπειες της επιβεβλημένης, αφύσικης συνύπαρξης με βαρβάρους από όλες τις ηπείρους στην πατρίδα μας, τις έχουμε βιώσει και τις ζούμε καθημερινά - και είμαστε ακόμα στην αρχή. Κάποιοι όμως επιδιώκουν και περαιτέρω αποσάθρωση του εθνικού μας ιστού, προβάλλοντας τα προϊόντα των πολυπολιτισμικών και ισοπεδωτικών - για σύνορα και έθνη - ονειρώξεών τους στην ελληνική νεολαία - άραγε, πώς είναι δυνατόν να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ και ναι πολεμήσει ένας νέος ή μια νέα, αποκομμένοι από τις φυλετικές τους παραδόσεις που εξασφαλίζουν την αυτοδιατήρησή τους, την ίδια τους την ύπαρξη;

«Ο πολιτισμός! Να ένα έργο άξιο για τα έθνη, έργο αληθινά ανθρώπινο. Να η δικαιολογία των εθνών. Να πως τα έθνη είναι χρήσιμα στην ανθρωπότητα και να πως έσφαλε ο Μαρξ πολεμώντας τα έθνη. Πολιτισμούς γεννούν τα έθνη και αυτά μονάχα. Δεν φθάνει όμως να είναι ένα έθνος πολιτισμένο, πρέπει να είναι πολιτισμένο και από τον δικό του πολιτισμό. Σε αυτό λοιπόν χρησιμεύουν τα έθνη. Οι πολιτισμοί γεννιούνται ο καθένας σε κάποια πατρίδα, σε κάποια εποχή και σε κάποιο έθνος. Έξω απ’ αυτά δεν μπορεί να σταθεί πολιτισμός.»
Ίων Δραγούμης

Αθηνά Κ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP