28.12.11

"Πεινασμενοι" λαθρομεταναστες παντου


Πασίγνωστο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, και ακόμα περισσότερο της εγκληματικότητας και βαρβαρότητας των κακομοίρηδων λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων όλων των ηλικιών και των δύο φύλων και ειδικά προς αυτό των γυναικών.

Αυξήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες τα κρούσματα επιθέσεων εναντίον γυναικών από λαθρομετανάστες με σκοπό τον βιασμό, και παρελκόμενα ξυλοδαρμό αλλά και ληστεία. Τέσσερα περιστατικά σε περιοχή που έως πρόσφατα παρέμενε σχετικά καθαρή, την περιοχή των Αμπελοκήπων. Όλα τα περιστατικά απόπειρες βιασμού, με αιχμηρά αντικείμενα, αλλά και ξυλοδαρμό στο πιο πρόσφατο περιστατικό και παρολίγο ληστεία.

Επίσης ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι σε κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών φύτρωσαν από το πουθενά σαν μανιτάρια 4 καταστήματα λαθρομεταναστών. Χωρίς άδεια φυσικά και σε θέση που παλιότερα λειτουργούσαν παραδοσιακά Ελληνικά μαγαζιά.

Αυτοί είναι οι φτωχοί λαθρομετανάστες που μας φόρτωσε το κράτος της διαφθοράς χωρίς να μας ρωτήσει. Να τους χαίρονται λοιπόν.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

Μαιάνδρια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP