24.12.11

Δεν ειμαστε αυτο που θελουν. Ειμαστε αυτο που φοβουνται.


Δεν είμαστε αυτό που θέλουν. Ούτε αριστεροί, ούτε "αντιεξουσιαστές". Δεν είμαστε αυτοί που θα διαλύσουμε την πρωτευούσα μας για να κάνουν κάποιοι την δουλειά τους. Δεν είμαστε στον βωμό κανενός μικροπολιτικού συμφερόντος ή υπουργικού θώκου. Δεν είμαστε αυτοί που θα δολοφονήσουμε Έλληνες, για να αποσπάσουμε την κοινή γνώμη από τις βρωμιές τους. Είμαστε υπερήφανοι Χρυσαυγίτες και δεν μας περισσεύει κανένας συναγωνιστής, στον βωμό κανενός.

Μας γέννησε ο δρόμος, μας ανάθρεψαν τα πεζοδρόμια της Αθήνας, που από καιρό σε καιρό τα βάψαμε με το αίμα μας, στην προσπάθεια μας για μια ποιοτική ζωή για όλους. Αυτή είναι η Τιμή μας, η Αξιοπρέπεια που απαιτούμε για τον κάθε Έλληνα.

Δεν σπάμε, δεν λεηλατούμε, δεν φοραμε κουκούλες, δεν τρομοκρατούμε τον Ελληνικό λαό... άλλωστε, γι'αυτον τον λαό είμαστε φτιαγμένοι. Είμαστε ο φραγμός αυτού του λαού απέναντι σε κάθε σκοταδιστή κομπάρσο του συστήματος. Απέναντι σε κάθε πατριδοκάπηλο ανδρείκελο. Είμαστε οι τελευταία φρουρά του Έθνους μας.

Τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και φίλοι έδωσαν το παρών από νωρίς, παρά τις καιρικές συνθήκες, για την διασφάλιση του χώρου από τους τελικά ανύπαρκτους "αντιεξουσιαστές". Τελικά, αποδείχτηκε ποιοι είναι οι "αντιεξουσιαστές". Οι λεγόμενοι "μπαχαλάκηδες". Είναι οι δυνάμεις των ΜΑΤ, που δεν διστάζουν να χτύπησουν απρόκλητα ειρηνικά συγκεντρωμένους πολίτες, λίγο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης. Ενώ 2 ώρες πριν υπήρχε μόνο η ομάδα περιφρούρησης, οι δυνάμεις των ΜΑΤ περίμεναν να μαζευτούν και τα γυναικόπαιδα. Δε διστάζουν να κάνουν επαναλαμβονόμενη χρήση χημικών, την ώρα που στην πλάτεια υπήρχαν δεκάδες παιδάκια και γυναίκες ασχετοι με την συγκεντρωσή μας. Το ραντεβού όλων μας μετά την συγκέντρωση ήταν στα κεντρικά γραφεία μας της Τ.Ο. Αθηνων. Και για εκεί ξεκινήσαμε όλοι.

Η άνευ προηγούμενου επίθεση που δεχτήκαμε, ήθελαν να συμπληρωθεί (έλπιζαν να συμπληρωθεί) μετά τα χημικά και με οδομαχίες, όπου και θα είχαν τραυματίες... Συνειδητοποιήσαμε την ετοιμότητα του Κινήματος για την προστασία του, με την πληροφορία που πήραμε ελάχιστα λεπτά μετά: "Είναι καθ'οδόν 2 κλούβες των ΜΑΤ και πάνε στην Δεληγιάννη. Η εντολή, που υπάρχει από τα κεντρικά και τους ασυρμάτους, είναι όποιος πλησιάζει τα γραφεία της Χ.Α. να του γίνεται προσαγωγή. Εντολή από τα κεντρικά να προωθηθεί στο σημείο και τρίτη κλούβα".
Η διαταγή που ήρθε στις δυνάμεις καταστολής, να επέμβουν πέριξ των κεντρικων μας γραφείων και να συλλάβουν συναγωνιστές μας που επέστρεφαν εκεί, τελικά δεν τους βγήκε. Σταθήκαμε, για άλλη μια φορά, αντάξιοι των προσδοκιών αυτών που πιστεύουν σε εμάς και αποτρέψαμε την ταλαιπωρία δικών μας ανθρώπων, αποτρέψαμε την προβοκάτσια που επιχειρούν να στήσουν στο Κίνημά μας πριν τις εκλογές, των οποίων το αποτέλεσμα πραγματικά τρέμουν.

Όλοι εμείς οι γνήσιοι Εθνικιστές έχουμε υποχρέωση να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι σε αυτούς που έφυγαν, σε αυτούς που πιστεύουν σε εμάς και είναι εδώ και σε αυτούς που θα γεννηθούν. Η εθνική πολιτική είναι απαίτηση της Ιστορίας μας και του λαού μας. Κανένας δεν θα μας λυγίσει, κανένας δεν έχει την ψυχή που έχει ο καθένας από εμάς και όλοι εμείς. Είμαστε Χρυσαυγίττες και είμαστε εδώ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, γιατί μπορούμε, γιατί γουστάρουμε και γιατί δεν μπορεί κανένας να μας κάνει εύκολα καλά.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ!!!

Βέτα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP