13.12.11

Αφηστε τα παιδια να σας οδηγησουν...

Στην πρόσφατη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας συνέβη ένα αξιόλογο περιστατικό. Η συναγωνίστρια που είχε την φωτογραφική μηχανή μας έδωσε οπτικό υλικό και περιγραφή.

Βλέποντας την ομάδα των Χρυσαυγιτών να περπατά με την Ελληνική Σημαία, ένα μικρό αγοράκι ξέφυγε από την μαμά του και πλησίασε τρέχοντας, ζητώντας τη Σημαία. Ο συναγωνιστής το καλωσόρισε, ακριβώς τη στιγμή που η μητέρα το έφτασε και προσπάθησε να το σταματήσει.


Η εμπιστοσύνη και η έλξη του παιδιού προς τους συναγωνιστές ήταν τόσο φανερά, που η μητέρα του είπε: "Στον Άγιο Βασίλη πριν έκλαιγες, στους Χρυσαυγίτες τώρα γελάς! Ίσως ξέρεις περισσότερα από εμάς..." Και μας πληροφόρησε ότι πρόκειται για ένα παιδί επιφυλακτικό προς τους ξένους, που ούτε στον μασκαρεμένο Άγιο Βασίλη δεν κάθησε και την εντυπωσίασε η αντίδρασή του με εμάς. Ο συναγωνιστής του έδειξε πως να κρατά την σημαία...


Και σήκωσε τον μικρό για να την υψώσει περήφανος ακόμη ψηλότερα.


Ακολουθείστε τα παιδιά. Το ένστικτό τους είναι ακόμη υγιές και αμόλυντο από την μαύρη προπαγάνδα των κυριάρχων του κόσμου. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP