10.12.11

Η κριση ειναι ηθικη, οχι οικονομικη


Mε το πέρασμα των χρόνων και των δεκαετιών διαπιστώνουμε πως αυτό που μετρά για την ανέλιξη σε αυτή τη ζούγκλα που αποκαλούμε κοινωνία δεν είναι οι ηθικές αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε αλλά ο τυχοδιωκτισμός, ο καιροσκοπισμός, η απατεωνιά, η αγένεια, η αυθάδεια, ο ψευτοτσαμπουκάς, τα πισώπλατα χτυπήματα και η πλήρης υποταγή στα πρότυπα και τις ιδέες της νέας τάξης πραγμάτων. Αναρωτηθήκαμε ποτέ αν έτσι όντως πρέπει να είναι οι καταστάσεις και ο κόσμος γύρω μας;

Κάποιοι απο μας αισθανόμαστε κενά και ανασφάλεια. Ειναι άραγε αυτά τα συναισθήματα ανασφάλειας και άγχους ψυχολογικά και, αν ναι, τότε τι τα προκαλεί; Μήπως το αβέβαιο μέλλον, η οικονομική κρίση αλλά, επίσης και κύρια, η κρίση των ηθών και των αξιών; Δυστυχώς, ούτε οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά με τις συμβουλές τους για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, διότι ζούνε νοερά σε άλλες εποχές, στις εποχές της νιότης τους, σε μια Ευρώπη των Εθνών, όπου το κάθε άτομο απο μικρό γνώριζε τον τελικό προορισμό του: τη δημιουργία μιας υγιούς και ευτυχισμένης οικογένειας. Και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος και ο σκοπός του κάθε άντρα και της κάθε γυναίκας. Διότι οτιδήποτε άλλο είναι νοσηρό και εξυπηρετεί τα συμφέροντα και τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.

Τους συμφέρει τα παιδιά των λαών να πεθαίνουν απο τα ναρκωτικά και τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, τους συμφέρει οι νέοι να μαραζώνουν απο την ανεργία και να παραμένουν άτεκνοι, έτσι ωστε να εξαλειφθούν τα διάφορα έθνη που αντιτίθενται στα σχέδια τους. Τους συμφέρουν για τους ίδιους λόγους επίσης οι τάσεις όλο και περισσότερων ανθρώπων προς την ομοφυλοφιλία. Δυστυχώς, το πιο νοσηρό απο όλα τα φαινόμενα της διαφθοράς της κοινωνίας είναι το φαινόμενο της παιδεραστίας. Το ανήθικο αυτό φαινόμενο δυστυχώς έχει γίνει τόσο συνηθισμένο στις μέρες μας, ώστε η κοινή γνώμη να μην ασχολείται και τόσο με αυτό. Απο κάτι τέτοια φαινόμενα διαπιστώνουμε οτι δεν υπάρχει πλέον κανένας σεβασμός προς τα παιδιά και τη νεολαία, ότι όποιος είναι αδύναμος ή βρίσκεται σε μειονεκτική θέση κινδυνεύει να πέσει θύμα αχρείας εκμετάλλευσης.

Είναι ανήθικη αυτή η αδιαφορία της κοινωνίας ως προς τα σοβαρά αυτά φαινόμενα. Ο κάθε ιδιώτης ενδιαφέρεται πρωτίστως να διαφυλάξει και να προστατεύσει με κάθε δυνατό τρόπο το σπίτι και την περιουσία του. Τα κοινά δεν τον ενδιαφέρουν, διότι έχει την εντύπωση πως δεν τον αφορούν άμεσα ούτε και τον επηρεάζουν. Κάνει μεγάλο λάθος. Διότι σε αυτό τον τόπο θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια του. Θα τον μισήσουν, αν τους κληροδοτήσει ένα τόπο γεμάτο αλλόφυλους και ισλαμιστές που θα τα μισούν, θα τα κατατρέχουν, θα τα βιάζουν, θα τα σκοτώνουν και θα τα εκτοπίζουν απο τις δουλειές τους. Θα τον μισήσουν τα ίδια του τα παιδιά, αν τον βλέπουν αδιάφορο και αδύναμο ανθρωπάκι. Διότι, όταν πραγματικά αγαπάς κάποιον, τότε νοιάζεσαι για την ασφάλεια, την ευτυχία και την ατομική του ολοκλήρωση, μέσω της ευημερίας του έθνους και της φυλής του.

Θα είστε αισχροί και ανήθικοι αν πετάξετε τις μελλοντικές γενιές στα χέρια των αλλόφυλων και των Ισλαμιστών, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε τα ευτελή οικονομικά σας συμφέροντα. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα βγούνε απο την οικονομική και ηθική κρίση μόνο όταν οι Έλληνες -Ελλαδίτες και Κύπριοι- αποκτήσουν εθνική συνείδηση και νιώσουν ανιδιοτελή αγάπη για το έθνος και τη φυλή τους.

Ε.Α.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP