11.11.11

Μια ξεπουλημενη κυβερνηση καραγκιοζηδων


Μετά από ένα μακρύ και φαφλατάδικο πολιτικό σήριαλ, που έσβησε από την σύντομη μνήμη της "κοινής γνώμης" τα συμβάντα των παρελάσεων, πραγματώθηκε το προαποφασιμένο: Μια αυθαίρετη "κυβέρνηση" συνεργασίας στον επιμερισμό του πολιτικού κόστους, με έναν τοποθετημένο μη αιρετό τραπεζίτη-πρωθυπουργό στην υπηρεσία (όχι του ελληνικού λαού, που τον έχουν όλοι γραμμένο, εκτός όταν είναι να τον αρμέξουν) της σιωνιστικής παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας. Μια κυβέρνηση ταγμένη να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της πατρίδας μας και την εξόντωση των Ελλήνων.

Ο σιωνιστής Λουκάς Παπαδήμος, ο εγκάθετος πρωθυπουργός, με παρελθόν σκανδάλων που κανένας δεν θυμίζει στον κόσμο (χρηματιστήριο, "μαγειρεμένα" οικονομικά στοιχεία, μετοχές "ασανσέρ" κ.α.), ο εκλεκτός των διεθνών τοκογλύφων, προβλήθηκε σε μια απ' τις αισχρά ψεύτικες δημοσκοπήσεις των διαπλεκόμενων μεγαλοεκδοτών ως "καταλληλότερος για πρωθυπουργός" ΠΡΙΝ ακόμη συμφωνήσουν Παπανδρέου-Σαμαράς.

Ο άνευρος Σαμαράς, που είχε τον ρόλο του "δύσκολου" στο θεατρικό παραπλάνησης των Ελλήνων, μετά τα πρώτα νάζια τα έδωσε όλα, αποκαλύπτοντας και στους πιο αφελείς ότι η αντιμνημονιακή ρητορεία του ήταν σκέτη δημαγωγία, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πολύ νωρίτερα απ' όσο σκόπευε. Η "πατριωτική νέα ΝΔ" μας τελείωσε πριν καν κυβερνήσει.

Ο κωλοτούμπας Καρατζαφέρης, που είχε τον ρόλο του "λαγού" εξ αρχής, έστειλε βολευτές του στα υπουργεία της κυβέρνησης-τέρας, καμαρώνοντας κιόλας που πέτυχε να "συγκυβερνά" στο ξεπούλημα.

Ο οσφυοκάμπτης Παπανδρέου, αφού ξεβράκωσε τους "αντιμνημονιακούς" με την μπλόφα ενός δημοψηφίσματος που όλοι τους τρέμουν, ενισχύει την πολιτική "καβάτζα" του στο πρόσωπο του Τσίπρα. Η πιο απροκάλυπτα ξεφτιλισμένη κυβέρνηση της χώρας είναι και η μόνη που κατάφερε να διατηρεί εφεδρείες πολιτικής επιβίωσης των στελεχών του κόμματός της, μέσω του "συγκοινωνούντος δοχείου" του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διεθνιστής και λαθρομεταναστολάγνος Τσίπρας, που μέχρι χθες αρνιόταν τα σύνορα και την ύπαρξη έθνους, άρχισε να ρητορεύει περί απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, περί πατρίδας, περί προδοσίας του ελληνικού λαού, προβαλλόμενος ως η μοναδική αντιμνημονιακή πολιτική φωνή. Υιοθετώντας ξεκάθαρα εθνικιστικές θέσεις για την οικονομία και την πολιτική (αυτή την περίοδο) και με δεδομένη την σύντομη μνήμη της μάζας, θα εξαργυρώσει την δική του προσωρινή κωλοτούμπα με κέρδη στις επόμενες εκλογές (όποτε αυτές γίνουν).

Η αφερέγγυα Παπαρήγα, έχοντας στείλει το ΚΚΕ ν' αναλάβει ρόλο αστυνομίας και φύλακα του κοινοβουλίου από την λαϊκή αγανάκτιση, έχοντας εφαρμόσει την πιο σκληρή καπιταλιστική πολιτική απέναντι στους εργαζομένους στις κομματικές επιχειρήσεις, βλέπει το ΣΥΡΙΖΑ να το προσπερνά, όχι εξ αριστερών, αλλά εκ ...δεξιών.

Και απέναντι σε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες της πολιτικής σκηνής της χώρας, στεκόμαστε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ και ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ, οι μόνοι ειλικρινείς, οι μόνοι σταθεροί, οι μόνοι αμετανόητοι, οι μόνοι έντιμοι, οι ΜΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Είμαστε το αγκάθι στα πλευρά τους, είμαστε ο εφιάλτης τους, είμαστε αυτοί που πολλοί θα ήθελαν να είναι αλλά δεν αντέχουν να γίνουν και γι' αυτό μας μισούν απροκάλυπτα ή κεκαλυμμένα. Είμαστε αυτοί που θα χτυπήσουν λυσσαλέα όλοι οι προαναφερόμενοι - και πολλοί ακόμη εξωκοινοβουλευτικοί. Είμαστε η τελευταία Φρουρά του Ελληνισμού και η τελευταία ελπίδα συνέχειας της ύπαρξης του λαού μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.  Ήρθε η ώρα να διαλέξει ο κάθε ένας πλευρά. Ή ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

Α.Μ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP