25.10.11

Στηριζουμε την Κινηση Αλληλεγγυης Ελληνων

Και στην Χαλκίδα και στα Χανιά και σε κάθε Τοπική και Πυρήνα που εντάσσεται στην πρωτοβουλία, το Μέτωπο Γυναικών θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις. 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα και παπούτσια, είδη καθαριότητας, σχολικά είδη, βιβλία, παιχνίδια και κλινοσκεπάσματα για ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. 

Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι από τους δυσκολότερους της ζωής τους για πολλές ελληνικές οικογένειες. Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να εξοντώσει οικονομικά όλο και περισσότερους Έλληνες. Με αυτούς τους καταιγιστικούς ρυθμούς επιβολής οικονομικών μέτρων, σύντομα οι άνεργοι Έλληνες θα είναι περισσότεροι από τους εργαζόμενους. Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε αξιοπρεπείς ηλικιωμένους να ψάχνουν στα σκουπίδια, μαθαίνουμε για παιδιά που λιποθυμούν στο σχολείο από ασιτία, τα συσσίτια εκκλησίας, δήμων και διαφόρων φορέων δεν επαρκούν πια για να καλύψουν την ζήτηση ενός πιάτου φαγητού από Έλληνες (μιας που οι αλλοδαποί πιάνουν και εκεί τις περισσότερες θέσεις), οι άστεγοι πληθαίνουν ακόμη και στις επαρχιακές πόλεις, η απόγνωση κυριεύει τον λαό μας και οι αυτοκτονίες αυξάνουν. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Καλούμε όποιον συμπατριώτη μας επιθυμεί να συνεισφέρει στην Κίνηση Αλληλεγγύης Ελλήνων, να φέρει στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Εύβοιας-Βοιωτίας (Κιαπέκου 1, πλησίον ΚΤΕΛ, κάθε Κυριακή 7-9μμ) οτιδήποτε από τα κατωτέρω μπορεί. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6993955634. Βεβαιώνουμε ότι οι παραλήπτες θα είναι ομοεθνείς μας που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.
  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας: βρεφικές τυποποιημένες τροφές, τυποποιημένοι χυμοί, γάλα σε κουτιά, φρούτα σε κονσέρβες και αποξηραμένα, λάδι, αλεύρι, κονσέρβες τυποποιημένου φαγητού, όσπρια, ζυμαρικά, κρουασάν, δημητριακά κλπ.
  • Ρούχα και παπούτσια:  βρεφικά, παιδικά, γυναικεία και ανδρικά, καθαρά και σε καλή κατάσταση.
  • Είδη καθαριότητας: πάνες, αφρόλουτρα και κρέμες για μωρά, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά.
  • Κλινοσκεπάσματα: Σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, παπλώματα.
  • Σχολικά είδη, παιχνίδια, βιβλία.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Μετά από έρευνα μηνών, καταφέραμε να βρούμε φορείς που δεσμεύτηκαν να διανείμουν τα είδη που θα συγκεντρώνουμε αποκλειστικά σε Έλληνες. Θεωρούμε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του δωρητή να επιλέγει τους παραλήπτες των δώρων του. Οι αλλοδαποί απολαμβάνουν «θετικών διακρίσεων» από κράτος και ΜΚΟ εις βάρος των Ελλήνων. Εμείς απαιτούμε: ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Όσοι Έλληνες συντοπίτες μας και όχι μόνο, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και χρειάζονται είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό και τρόφιμα, καθώς και παιδικά είδη, παιχνίδια κλπ, μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6977653273 και 6974395211 και να ζητούν την συνδρομή μας. Θα τηρείτε αυστηρά η ανωνυμία και η παράδοση θα γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια. Επίσης όσοι γνωρίζουν Ελληνικές οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης μπορούν να μας ενημερώνουν.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όσοι συναγωνιστές έχετε είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα παπούτσια καινούρια η μεταχειρισμένα, όσοι συναγωνιστές έχουν περίσσεμα λίγα τρόφιμα ένα παιδικό παιχνίδι από το παιδί σας κλπ παρακαλούνται να το παραδίδουν στα γραφεία μας ή να επικοινωνούν με τα παραπάνω τηλέφωνα.
Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP