20.9.11

Οι "παιδικες ασθενειες" των ...υπερεθνικιστων


Παραθέτουμε το εύστοχο κείμενο που έγραψε ένας φίλος, με αφορμή την καθημερινή διαδικτυακή επαφή με "ομοϊδεάτες" σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια "του χώρου":

Δεν έχει σχέση με την διχόνοια των Ελλήνων. Έτσι κι αλλιώς ο Εθνικιστής έχει άλλα κίνητρα και χαρακτηριστικά από την μεγάλη πλειοψηφία. Όμως έχει καταντήσει μάστιγα. Γεμίσαμε ειδικούς, γεμίσαμε γκρινιάρηδες, ξερόλες και αφοριστές.

"Εμένα δεν μου αρέσει αυτό", "εμένα δεν μου αρέσει το άλλο", "εγώ δεν συμπαθώ τον τάδε αρχηγό", "να είχαμε αρχηγό τον τάδε τι καλά που θα ήταν...". Αυτά είναι τα συνήθη σεχταριστικά σχόλια γεμάτα τάσεις για απομόνωση και επιστροφή στο μηδέν.

"Μα δεν κάνουμε τίποτα" λέει ο σεχταριστής υπερεθνικιστής. Φυσικά αγνοεί το γεγονός πως τόσο μαζικές συγκεντρώσεις και πορείες δεν τις είχαμε δει ούτε στον ύπνο μας.

"Δεν είστε αρκετά εθνικιστές" λέει ο άλλος "σούπερ-ντούπερ". Εννοεί οτι δεν βγαίνουμε έξω με στολή των ταγμάτων εφόδου και δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει απο τον φετιχισμό του και την συμβολολαγνεία του. Εχει καταντήσει ένας γραφικός που νομίζει οτι εθνικιστής (αν δεν δηλώνει εθνικοσοσιαλιστής, τρομάρα του) είναι όποιος βαράει χαιρετούρες και κυνηγάει πακιστανούς που μοιράζουν χαρτομάντηλα. Ακούει και ένα cd με white power μουσική και κάπως έτσι το σύστημα τρίβει τα χέρια του...

Φωνάζει "δεν έχουμε ηγέτες, δεν έχουμε υλικό". Αγνοεί οτι ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ. Μόνο ο χρόνος και το αποτέλεσμα το πετυχημένο. Αγνοεί οτι οτι αυτές οι χρυσές μορφές δεν ήταν θεοί, αλλά άνθρωποι με αδυναμίες. Μήπως ο θρυλικός, ο αγαπημένος μας στρατηγός Μακρυγιάννης δεν τα έχωνε άγρια στον Κολοκοτρώνη, τον Νικηταρά, τον Παπαφλέσσα; Διαβάστε τα απομνημονεύματα και δείτε το. Και σκεφτείτε τώρα την έκπληξη όλων αυτών των εθνικισταράδων, που βλέπουν πως αυτοί οι "αλάνθαστοι", αγνοί οπλαρχηγοί έκαναν λάθη! Μήπως δεν τους σεβόμαστε ούτε αυτούς;Βέβαια δεν θα μας κάνει καμιά εντύπωση αν αρχίζουν να κρίνουν και τον γέρο του Μωριά αυτοί οι υπερ-επαναστάτες, αυτοί οι "Παλαιστίνιοι" της Ελλάδας που μόνο σε καράβι για την Γάζα δεν έχουν ανεβεί ακόμη, με την θλιβερή μουσουλμανολαγνεία τους.

"Τι λες τώρα; Δεν είμαστε πολλοί"... Καλά, εδώ η δημοκρατία χτυπάει κόκκινο! Αυτοί οι ...ολοκληρωτικοί, αυτοί οι επαναστάτες περιμένουν την πλειοψηφία για να μπουν κάτω απο την ομπρέλα της. Να έχουν αποδοχή, να έχουν την νομιμοποίηση των πολλών. Μιλάμε για την τέλεια αστίλα...

"Ωραία τα λες, αλλά δεν μου αρέσει ο αρχηγός"... Κοίτα κάτι τύπους που θελουν να λέγονται και εθνικιστές. Έχουν για εθνικό σπορ την αμφισβήτηση, το συνεχές ξύσιμο, τις έριδες , τις διαφωνίες. Η λέξη πειθαρχία τους είναι άγνωστη. Ξεχνούν πως τις μάζες δεν τις κινητοποιούν οι διανοούμενοι, ούτε οι συγγραφείς, αλλά τα κηρύγματα και η δύναμη και η αποφασιστικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι κοιμούνται με το όνειρο οτι θα βρεθεί ο τέλειος ηγέτης (ο οποίος δεν βρίσκεται ποτέ γιατί απλά δεν γίνεται) για να ξυπνήσουν αποκομμένοι εντελώς απο το κίνημα, πιο σεχταριστές απο πριν και έχοντας απογοητεύσει κι άλλους πατριώτες. Σου αναφέρουν και το όνομα κάποιου θεωρητικού εθνικιστή (που δεν τον ξέρει κανείς), τον προβάλλουν ως ιδανικό αρχηγό και έχουν και το ακαταλόγιστο γιατί απλά αυτός ο άνθρωπος ποτέ δεν θα εμφανιστεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά θα αναλώνεται μια ζωή σε πύρηνα άρθρα στο διαδίκτυο.

"Δεν είστε αρκετά Χριστιανοί, δεν λέτε αρκετά για την ορθοδοξία, δεν έχετε σταυρό στα λάβαρά σας, δεν αναφέρετε αρκετά για την θρησκεία στο πρόγραμμα και τις συγκεντρώσεις σας, κάποιοι απο εσάς ακούν heavy metal που είναι του σατανά"!!! Δεν ξέρεις αν απέναντι σου έχεις εθνικιστή ή την Λουκά ή κανέναν αιρετικό ή κανέναν φανατικό παλαιοημερολογίτη. Τι να απαντήσεις σε αυτούς τους ελληνορθόδοξους μικροαστούς; Οι άνθρωποι είναι μαύρη αντίδραση, οπισθοδρομικοί σταυροκοπούμενοι, που αρκεί να πει ο Σαμαράς "δόξα τω Θεώ" για να ψηφίσουν την ΝουΔουλα. Φυσικά όλους αυτούς τους ελληνορθόδοξους ελληνόψυχους και το λουρί της μάνας δεν θα τους δείτε ποτέ σε καμία συγκέντρωση όπου τα κάστανα καίνε. Αυτοί περιμένουν με προσευχές και μετρώντας κομποσχοίνια να σωθεί το Έθνος!

"Δεν είστε αρκετά επαναστάτες". Και γιατί εσείς που είστε δεν υπάρχετε πουθενά, δεν κατεβάζετε καθόλου κόσμο στο πεζοδρόμιο και το μόνο που έχετε είναι άρθρα στο διαδίκτυο, άντε και καμιά αφίσσα σε τοίχο, γραμμένη στο τακα-τάκα και στο γόνατο;

"Μα είναι δυνατόν να συμμετέχουμε στο εκλογικό πανηγύρι;" "Αποχή η μόνη λύση"... Ο εθνικιστής αυτός είναι, αν όχι υστερόβουλος, τουλάχιστον αντιδραστικός και ανόητος ώστε να αγνοεί οτι η συμμετοχή στις εκλογές γίνεται ακόμα και απο τα πιο "επαναστατικά" μπολσεβίκικα κόμματα για λόγους προπαγάνδας και για διοχέτευση των κομματικών γραμμών στις μάζες. Οι εκλογές κάνουν γνωστές τις θέσεις μας γιατί απλά ακόμα και με τέτοια απογοήτευση απο το πολιτικό σύστημα ο λαός πάντα θα βλέπει με ενδιαφέρον τις εκλογές και θα αναζητά την ελπίδα αλλαγής. Δεν τρέφουμε ελπίδες οτι θα μας αφήσουν μέσω πλειοψηφίας να γίνουμε ποτέ εξουσία, απλά μαζευουμε κόσμο και πυκνώνουμε τις γραμμές μας. Αυτοί οι "επαναστάτες" αγνοούν οτι το σύστημα βολεύεται με την αποχή, για αυτό και την προβάλει μέχρι και στις δημοσκοπήσεις ως πολιτική απόφαση! Δεν είδαμε το σύστημα να τρέμει απο τον φόβο του για την αποχή.

Μερικοι Εθνικιστές αρχίζουν και μοιάζουν με τους κοιμισμένους που κουνιούνται στα μπαρ της Μυκόνου. Και αυτοί οι προσωρινοί Μυκονιάτες αποχή έκαναν, προτίμησαν το σούπερ paradise από τις εκλογές, ποιά η διαφορά σας; Ρε εθνικοσοσιαλιστές της γυάλας, ο Χίτλερ, ο Γκέμπελς, το NSDAP που πήγαινε συνεχώς σε εκλογικές αναμετρήσεις ήταν ανόητοι κι εσείς οι έξυπνοι (που δεν μπορείτε ούτε 30 άτομα να μαζέψετε); Θυμηθείτε, βρε SA της συμφοράς, οτι το NSDAP πήρε την εξουσία με πανέξυπνο πολιτικό αγώνα, ενώ αντιθέτως απέτυχε το ένοπλο πραξικόπημά του.

To καλύτερο όμως πρέπει να μπαίνει στο τέλος:
"Δεν είμαστε σαν τον ΙΡΑ, δεν κάνουμε ενοπλο αγώνα"! Δεν ξέρεις αν πρέπει να κουνήσεις το κεφάλι απο στενοχώρια ή να διπλωθείς απο τα γέλια και να κυλιέσαι στο πάτωμα. Βρε Bobby Sands των ονείρων, βρε Che των φτωχών, αγνοείς ή δεν ξέρεις πως τα κινήματα -τα ένοπλα ειδικά- τα δημιουργεί η ανάγκη και οχι το ανάποδο; Σε μια χώρα που οι φιλειρηνιστές έχουν κάνει δόγμα και θρησκεία την διατήρηση της παγκόσμιας ειρήνης, σε μια χώρα που οι αστοί φοβούνται να διώξουν ακόμη και τον Πακιστανό που στρώνει κουρελού εξω απο το μαγαζί τους, θα πάρουν τα όπλα 100-120 άτομα; Ενάντια σε ποιον; Ένα ένοπλο κίνημα ξεκινάει όταν η κατάσταση είναι στο απροχώρητο και όταν έχει ηδη λαική βάση και πολλές χιλιάδες μέλη. Επειδή στα τσιτάτα είστε πρώτοι ορισμένοι και θα μου πείτε οτι ο τσε ξεκίνησε με 80 άτομα, σας θυμίζω οτι εκεί υπήρχαν έτοιμες, ώριμες συνθήκες με μεγάλο μίσος για το καθεστώς. Όταν ο Tσε επιχείρησε το ίδιο σε χώρες όπου οι συνθήκες δεν ήταν τόσο ώριμες απέτυχε. Η περίπτωση Αφρικής και Βολίβίας μιλούν... Το ΕΑΜ έπιασε όπλα όταν είχε πολλές χιλιάδες μέλη. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!

Αν ήταν έτσι όπως νομίζετε, τότε αρκούσε να πέσουν τίποτα ψιλές σε γειτονιές και μετά να πάρει φωτιά όλη η χώρα με αλυσιδωτή αντίδραση. Δεν καταλαβαίνετε ότι οι μετανάστες, όπως και οι αναρχικοαριστεροί και οι ΜΚΟ κουνιούνται όταν τους το πει η απολυταρχική κυβέρνηση;

ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΟΧΙ ΑΡΧΗΓΩΝ. 

Γεμίσαμε καπεταναίους!
Μόνο ένα συγκεντρωτικό κόμμα, πειθαρχημένο, ατσαλωμένο, θα φέρει την άνοιξη του Εθνικισμού!

ΙΑΚΩΒΙΝΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP