18.9.11

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...


11η Γιορτή Νεολαίας... Mια γιορτή που έγινε για όλους. Όχι μόνο για τους νέους, αλλά και για όσους αισθάνονται νέοι. Όχι μόνο για τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και για τους φίλους της. Πάνω απ'όλα, ήταν μια γιορτή για τους προδότες, τους συκοφάντες και τους πουλημένους... μια γιορτή-απάντηση σε όλους αυτούς, που λασπόλογουν και νομίζουν πως μας πολεμούν.

Η φετινή γιορτή, όχι μόνο ανέδειξε το μεράκι των συναγωνιστών μας σε ότι κάνουνε, αλλά απέδειξε και φέτος πως όλοι συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, με πειθαρχία και φαντασία. Με την συνεργασία όλων, κανένα εμπόδιο δεν είναι απροσπέλαστο. Όλα λύνονται κατευθείαν. Έτσι λοιπόν, το Μέτωπο Νεολαίας έφερε εις πέρας μια γιορτή με πολλές εκπλήξεις.

Από αυτή την γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει η γυναικεία πτέρυγα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το Μέτωπο Γυναικών έδωσε δυναμικό παρόν για άλλη μια φορά, όπως και σε κάθε εκδήλωση. Η παρουσία των συναγωνιστριών θεωρείται πλέον δεδομένη. Παλιές και νέες συναγωνίστριες, κάθε ηλικίας, έδωσαν το παρόν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αυτό είναι ακόμα μια απάντηση, ότι όχι μόνο δεν είστε ικανοί να μας τρομάξετε και να μας λυγίσετε με τις προβοκάτσιες σας, αλλά αντίθετα μας δυναμώνετε κάθε μέρα και πιο πολύ.

Το Μέτωπο Νεολαίας παρουσίασε στους προσκεκλημένους της γιορτής το πρόσωπο που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης θέλουν να αποκρύψουν. Η γιορτή έληξε, με έναν κόσμο ενθουσιασμένο, με καινούριους φίλους δίπλα μας και με "τα ΠΑΙΔΙΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" συγκινήμενα, που οι προσπάθειες τους είχαν ενα τέλειο αποτέλεσμα.

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΝΑΝΕ... ΜΕ ΒΗΜΑ ΓΟΡΓΟ ΣΤΙΒΑΡΟ,
ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ... ΓΙΑ ΕΝ ΣΚΟΠΟ ΙΕΡΟ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ... ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΡΑΝΗ.


ΒΕΤΑ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP