12.9.11

Μια εκδηλωση που ...θα ηθελαν να μην γινει

Από παλαιότερη βομβιστική επίθεση στα γραφεία μας. Δεν μαθαίνουν...
Σάββατο 3 Σεπτέμβρη. Μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήσαμε μια πολύ μεγάλη προπαγανδιστική δράση, σε όλη την ανατολική Αττική, με τεράστια επιτυχία και με τον κόσμο να μας υποδέχεται θερμά και ν' ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας. Αφορμή ήταν η επέτειος της μάχης του Μαραθώνα και επίκεντρο η εκδήλωση που διοργάνωνε το Κίνημά μας για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο "ΑΥΡΑ" στην Ραφήνα.

Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί κανένας μας είναι ότι αυτά τα "καλά παιδιά", οι αναρχικοί, θα μας βοηθούσαν να ακουστεί η φωνή μας σε ακόμα περισσότερο κόσμο απ' όσο περιμέναμε. Κι όμως, λέω αλήθεια.

Τρίτη 7 Σεπτέμβρη. Η γνωστή αναρχική ιστοσελίδα INDYMEDIA άρχισε την στοχοποίηση του ξενοδοχείου, προκειμένου να μην γίνει η εκδήλωση. Βέβαια, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν τόλμησε να ενοχλήσει αυτά τα "καλά παιδιά", ούτε πριν αλλά ούτε και μετά, όταν είχε πλέον πραγματοποιηθεί η επίθεση στο ξενοδοχείο και πλέον γνωρίζουν όλοι από πού υποκινηθηκε. Αλλά τί λέω... Ξέχασα εκείνη την περίφημη δήλωση του Χρυσοχοΐδη, ως υπουργού ΠροΠο: "Αν συλλάβουμε ένα παιδί 14-15-16 χρονών, που πιθάνον έχει ρίξει και μια μολότωφ, δεν θα τον κάνουμε χειρότερο εγκληματία άμα τον βάλουμε φυλακή;". Δηλαδή, σου λέει με απλά λόγια, ότι αφήνοντας ανεξέλεγκτο το κάθε τσογλάνι, κάποια στιγμή θα γίνει ακόμα "καλύτερο παιδί". Ή την άλλη κορυφαία δήλωση, του επικεφαλής της Δ.Η.Ε. μάλιστα: "Εμείς το indymedia το στηρίζουμε. Οι αναρχικοί είναι καλά παιδιά".

Κυριακή 11 Σεπτέμβρη. Μ' αυτά και μ' αυτά, πραγματοποιήθηκε η επίθεση στους τοίχους και τα τζάμια του ξενοδοχείου, από τους "συγκρουσιακούς επαναστάτες", τα "καλά παιδιά", που δεν πρέπει να πληρώσουν τις υλικές ζημιές. Πρέπει να τις πληρώσει ο ιδιοκτήτης, για να μάθει που τόλμησε να κλείσει συμφωνία με εμάς, τα "κακά παιδιά", για την παραχώρηση του χώρου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Έναν χώρο που έχουν παρελάσει όλα τα πολιτικά κόμματα, ακόμα και το "ακροδεξιό" ΛΑΟΣ, αλλά ο μοναδικός φόβος, ο μοναδικός εχθρός είμασταν εμείς. Βέβαια, η επίθεση έγινε σε ασφαλή ώρα, μεταμεσονύχτια πριν την εκδήλωση και ουδέποτε ξαναεμφανίστηκαν κατά την παρουσία μας στην περιοχή, αν και γέμισαν τον τόπο με απειλητικά τρικάκια για το τι κακό θα πάθουμε, αν εμφανιστούμε. Τσάμπα όλα...

Τσάμπα χρήμα για όλα αυτά τα απειλητικά τρικάκια, που δεν φόβησαν ούτε καν τον απλό κόσμο, που ήρθε μαζικά και στήριξε στην εκδήλωση μας. Τσάμπα η βενζίνη που κάψατε. Τσάμπα ο κόπος και ο αγώνας σας απέναντι στα ντουβάρια και τις βιτρίνες του ξενοδοχείου. Τσάμπα χρόνος που σπαταλήσατε για το τίποτα. Σας τα λέμε, σας τα ξαναλέμε, αλλά αυτό το άχυρο που χρησιμοποιείται για εγκέφαλο δεν λέει να σας δώσει να καταλάβετε ότι με εμάς τους εθνικιστές δεν πρέπει να τα βάζετε. Συνέχεια σας γυρνάει μπούμεραγκ.

Η εκδήλωση έγινε κανονικά, την ώρα που είχε ανακοινωθεί. Όχι στους τέσσερις τοίχους της αίθουσας του ξενοδοχείου, αλλά στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, ακριβώς δίπλα. Η οργανωτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, ετοίμασε την πλατεία κατάλληλα. Όταν κλείνουν οι αίθουσες, ανοίγουν οι πλατείες! Δεν υπήρχε περίπτωση να απογοητεύσουμε κανέναν από τους κάτοικους που μας περίμεναν, για κανέναν λόγο. Δεν υπήρχε περίπτωση, για κανέναν λόγο, να μην γίνει αυτή η εκδήλωση για την μάχη του Μαραθώνα.


Η Τιμή, η θέληση, η τόλμη, η αποφασιστικότητα και η υπερηφάνεια είναι βασικά χαρακτηριστικά μας και ακόμα, μετά από δεκαετίες αποτυχιών σας, δεν λέτε να το συνειδητοποιήσετε. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι είστε πολύ ανίκανοι και πολύ ανεγκέφαλοι για να τα βάλετε μαζί μας. Θα έπρεπε να σκέφτεστε και τις συνέπειες των πράξεών σας με βάση τα δικά μας χαρακτηριστικά, όχι τα δικά σας. 

Το αποτέλεσμα ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς. Όχι μόνο μας άκουσαν όσοι είχαν ήδη ενημερωθεί και αποφασίσει να έρθουν στην εκδήλωσή μας, αλλά και όσοι δεν γνώριζαν καν γι' αυτήν. Ο λόγος μας έφτασε στ' αυτιά πολλών περισσότερων Ελλήνων. Μας άκουσαν ακόμη και συντρόφια σας, που καθόντουσαν σε παρακείμενη καφετέρια και που, με την θέλησή τους αναγκαστικά, σηκώθηκαν σε στάση προσοχής, όπως έκαναν και όλοι οι θαμώνες όλων των γύρω μαγαζιών, κατά τον Εθνικό Ύμνο.

Θα ήταν, λοιπόν, αγένεια από μέρους μας να μην σας ευχαριστήσουμε για την βοήθειά σας στην διάδωση των ιδεών μας. Και εμείς αγενείς δεν είμαστε. Μπορώ να παραδεχτώ ότι καλά το σκεφτήκατε. Δεν ήταν σωστό η πρώτη συγκέντρωση στην Ραφήνα να γίνει σε ξενοδοχείο. Εξάλλου δεν είμαστε και στα καλύτερά μας κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους. Εμείς είμαστε φτιαγμένοι για τους δρόμους και τις πλατείες. Αλλά ήταν αγένεια από μέρους σας να μην περάσετε την ώρα της εκδήλωσης, όπως είχατε υποσχεθεί, για να σας ευχαριστήσουμε και από κοντά για την πρωτοβουλία σας.

Λοιπόν, τσογλάνια του παρακράτους και λοιποί ενδιαφερόμενοι, βάλτε το καλά στο μυαλό σας... Η Εθνική πολιτική είναι απαίτηση της ιστορίας μας και του λαού μας και αυτό δεν μπορείτε να το σταμάτησετε. Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες.

ΒΕΤΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP