9.9.11

Σεξ απο τα 12;!


Οι παρακάτω σκέψεις με αφορμή τα συγκλονιστικά στοιχεία μιας πρόσφατης έρευνας, που συνοψίζεται στα εξής:

Γνωρίζουν το σεξ από τα 12, ωστόσο εντελως άγνωστο παραμένει το προφυλακτικό. Με αφροδίσιο νοσημα 2 στα 10 κορίτσια. 40.000 αμβλώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα από έφηβες.

Οι φιλίες των εφήβων με το αντίθετο φύλο είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας όσον αφορά στην ανάπτυξη και την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους. Παρ’όλα αυτά, ολοένα και περισσότερες έφηβες επιλέγουν να μην περιορίζονται στις φιλικές σχέσεις και να κάνουν σεξ σε μικρότερες ηλικίες και αυτό είναι ένα λάθος που κάνουν πολλά κορίτσια χωρίς να γνωρίζουν ακόμα τους φυσικούς νόμους. Το σώμα κατά τη διάρκεια της εφηβείας αναπτύσσεται και αλλάζει. Η ψυχοσύνθεση της έφηβης δεν είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους πειραματισμούς. Η νομοθεσία στην αρχαία Σπάρτη ήταν σαφέστατη: τα κορίτσια μπορούσαν να παντρευτούν και να τεκνοποιήσουν μετά την ηλικία των είκοσι. Αυτό στην σημερινή εποχή είναι βέβαια ένα ξεχασμένο θέμα, αλλά όχι για εμάς! Μετά τα είκοσι χρόνια το σώμα της κοπέλλας έχει ωριμάσει και είναι έτοιμο να δεχθεί την μεγαλύτερη χαρά, αυτή της μητρότητας. Θα με ρωτήσει ίσως κάποιος: μα καλά, δεν είπαμε να κάνουν παιδιά οι ανήλικες. Δυστυχώς, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τραγικά πάνω σ’αυτό το θέμα. 40.000 ανήλικες κοπέλλες στην πατρίδα μας καταφεύγουν κάθε χρόνο στην δολοφονική λύση της έκτρωσης, είτε από βιασύνη να γνωρίσουν τον έρωτα, είτε από άγνοια. Όλες αυτές οι κοπέλλες θα το ξανασκέφτονταν αν είχαν μείνει έγκυες μετά τα είκοσί τους χρόνια. Η υπογεννητικότητα που μαστίζει την πατρίδα μας είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν την στιγμή. Τα αποτελέσματά του ήδη διαφαίνονται. «Χώρα γερόντων» μας ονομάζουν και έτσι αυτοονομαζόμαστε και οι ίδιοι, χωρίς να καταλαβαίνουμε το μέγεθος της τραγωδίας. Η πατρίδα χρειάζεται υγιείς εφήβους, που στη συνέχεια θα γεννήσουν υγιή παιδιά, σε μια ηλικία που θα ευνοεί την ευγονική.

Υπάρχουν όμως και άλλοι παράμετροι που αφορούν στο εφηβικό σεξ. Η Χρυσή Αυγή και το Μέτωπο Γυναικών δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να παίξουν το ρόλο του στείρου ηθικολόγου, κάθε άλλο. Αναφερόμαστε όμως στο trafficking που στην πλειοψηφία του εκμεταλλεύεται γυναίκες, που σε άλλες περιπτώσεις είναι ανήλικες και σε κάποιες άλλες έχουν ανήλικα παιδιά οι ίδιες. Αναφερόμαστε στους βιασμούς ανηλίκων από μεγαλύτερους συνήθως. Αναφερόμαστε ευθέως στην παιδεραστία και στην παιδοφιλία. Γιατί δεν είναι όλες οι περιπτώσεις περιπτώσεις κοριτσιών που κάνουν σχέση με συνομήλικους. Σε αρκετές περιπτώσεις ενήλικος είναι εκείνος που παρασύρει κάποια κοπέλλα σε πράξεις που είναι μεν φυσιολογικές, αλλά όχι για την ηλικία της.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσω κάτι και για τα ίδια τα παιδιά, τα νέα κορίτσια. Ο δυτικός, αμερικανοποιημένος, εκπορευόμενος από σιωνιστικές πολυεθνικές τρόπος ζωής που προβάλλεται από παντού, βιάζει κατά μία έννοια τις κοπέλλες να απαρνηθούν πολύ γρήγορα την παιδική και εφηβική ηλικία και να μιμηθούν τις μεγαλύτερες γυναίκες. Αυτό έχει κέρδος. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κέρδος. Όσο νωρίτερα μιμηθούν οι νεότερες κοπέλλες τις μεγαλύτερες, τόσο νωρίτερα θα καταναλώνουν καλλυντικά, μακιγιάζ, ρούχα και εσώρουχα, ακριβά παπούτσια, τσάντες και αρώματα και τόσα άλλα είδη που έχουν να κάνουν με την γυναικεία εμφάνιση.

Αυτό που προτείνει λοιπόν το Κίνημά μας, το Κόμμα μας, είναι ένας άλλος τρόπος ζωής. Είναι η επαφή με τη φύση και η αρμονία με το σύμπαν και την ηλικία μας. Μιλάμε για ένα φυσικό και φυσιολογικό τρόπο ζωής που δεν θα ευτελίζει την γυναίκα, αλλά θα την εξυψώνει. Μιλάμε για φυσιολογικές συμπεριφορές στην κάθε ηλικία. Μιλάμε για την ίδια την ζωή και τους φυσικούς της κανόνες.

Strat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP