9.8.11

Επι 3 μερες καιγεται και λεηλατειται η Αγγλια


Πλήθη "νεαρών διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για τον θάνατο ενός 29χρονου πατέρα 4 παιδιών από σφαίρα αστυνομικού" (κατά τα διεθνή ΜΜΕ) καίνε και λεηλατούν όλο και περισσότερες πόλεις της Αγγλίας. Επεισόδια που μας θυμίζουν υπερβολικά πολύ τα εν Ελλάδι συμβάντα του Δεκεμβρίου του 2008, για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, και του Μαΐου του 2009, για το σκίσιμο του "κορανιού".
"Εξαπλώνεται η κρίση στη Βρετανία, μετά τα βίαια επεισόδια στο Λονδίνο. Από χθες εξαγριωμένοι κουκουλοφόροι, κυρίως νέοι, κυκλοφορούν στους δρόμους του Λίβερπουλ, του Μπέρμινχαμ, του Μπρίστολ και άλλων πόλεων, κάνοντας πλιάτσικο, καίγοντας κτήρια, οχήματα, κάδους απορριμμάτων, σπάζοντας βιτρίνες μαγαζιών ή πετώντας πέτρες και σπασμένα μπουκάλια στους αστυνομικούς που επιχειρούν να σταματήσουν τις εκτεταμένες καταστροφές.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον επέστρεψε εσπευσμένα στο Λονδίνο από τις διακοπές του, για να προεδρεύσει σήμερα σε επείγουσα συνεδρίαση της κυβερνητικής ομάδας διαχείρισης κρίσεων Cobra."
Η "λεπτομέρεια" που αποφεύγουν συστηματικά ν' αναφέρουν τα ΜΜΕ είναι ότι τα πλήθη που καταστρέφουν, καίνε και λεηλατούν αποτελούνται κυρίως από αφρικάνικης καταγωγής "αγγλοποιημένους" μετανάστες 3ης, 4ης, 5ης γενιάς, ακόμη και 6ης γενιάς! Άνθρωποι που θεωρούνται απ' τις "προοδευτικές" θεωρίες πλήρως "αφομοιωμένοι" πια στην "πολυπολιτισμική" Αγγλία, αλλά οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν είναι και δεν μπορούν να είναι. Μαζί τους, αναμενόμενα, οι γνωστοί "μαϊντανοί": της αριστεράς στις κόσμιες συγκεντρώσεις και της αναρχίας στις βίαιες καταστροφές.


Αν και η Αγγλία πρωτοστατεί στα "αντιρατσιστικά" μέτρα υπέρ των αλλόφυλων, δίνοντάς τους προτεραιότητα σε κάθε τομέα, εις βάρος των Άγγλων, εξακολουθούν να ζουν σε μεγάλο ποσοστό από το έγκλημα και τα κρατικά επιδόματα. Συστήνουν συμμορίες και ελέγχουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Ληστείες, ναρκωτικά, πορνεία και "gangsta" εμφάνιση και συμπεριφορά - που τους κάνει πολύ "cool" στα μάτια των εγκεφαλοπλυμένων Άγγλων εφήβων. Ταυτόχρονα, γεννούν από μικρή ηλικία και πολλά παιδιά (ο "οικογενειακός προγραμματισμός" είναι όρος για τους λευκούς) και γατζώνονται στα ασφαλιστικά ταμεία, αρμέγοντας επιδόματα.

Mark Duggan, η "αφορμή"
Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι κάποιοι από τους μουσουλμάνους βομβιστές αυτοκτονίας στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2005, που σκότωσαν 52 αθώους περαστικούς και τραυμάτισαν 700, ήταν "πρότυπα αφομοιωμένων παιδιών και εγγονών μεταναστών", με ανώτερη μόρφωση και καλές εργασίες (Mohammad Sidique Khan, Germaine Lindsay, Hasib Hussain, Shehzad Tanweer) .

Η "πολυπολιτισμική" Ευρώπη είναι καταδικασμένη σε φυλετικό πόλεμο. Και όσο νωρίτερα το συνειδητοποιήσουν τα ευρωπαϊκά έθνη και αρνηθούν την προπαγάνδα του "πολυπολιτισμού" στα εδάφη τους, τόσες ελπίδες θα έχουν να μην είναι η βαριά ηττημένη φυλετική μειοψηφία του μέλλοντος.

Α.Μ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP