2.6.11

"Αγανακτισμενοι" ή ξεγελασμενοι;

Η Περσεφόνη Σιμενή παρουσιάστηκε ως διοργανώτρια των εν Ελλάδι "αγανακτισμένων", καθώς και παράγοντας της "European Revolution" - της επέκτασης και του συντονισμού των "αγανακτισμένων" διαδηλώσεων ανά την Ευρώπη:


Άλλη μία "νέα και ωραία" στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης στον χώρο της εκπαίδευσης, που μόλις "αναβάθμισε" τον ρόλο της. Η Περσεφόνη Σιμενή-Δούκα είναι ακαδημαϊκός της πολυπληθούς "σχολής Ρεπούση". Μέχρι τώρα επικεντρωνόταν στην συγγραφή δοκιμίων περί εκπαίδευσης - χρησιμοποιώντας ως πηγές γνωστούς πολιτικούς υπέρμαχους της παγκοσμιοποίησης, από φιλελεύθερους ως σοσιαλιστές και αναρχικούς. Τώρα ανέλαβε έναν μικρό οργανωτικό ρόλο στο επόμενο βήμα του σχεδίου:
"Όταν τέλος δια πραξικοπημάτων παρασκευασμένων παντού και κατά την αυτήν ημέραν, μετά την οριστικήν ομολογίαν της μηδαμινότητος όλων των υφισταμένων Κυβερνήσεων (και θα παρέλθη πολύ καιρός ακόμη, ίσως αιών ολόκληρος μέχρι της στιγμής εκείνης) αρχίσωμεν να βασιλεύωμεν, θα προσπαθήσωμεν να μη υπάρχωσι συνομωσία εναντίον ημών. Επί τω σκοπώ τούτω θέλομεν καταδικάζει εις θάνατον όσους θ’ αντιταχθώσιν ενόπλως κατά την εις την Αρχήν άνοδόν μας.

Το σύστημα της καταπνίξεως της σκέψεως ετέθη ήδη εν εφαρμογή δια της μεθόδου ήτις εκλήθη «διδασκαλία δι’ εικόνων» και ήτις θα μεταβάλη τους χριστιανούς εις πειθήνια ζώα μη σκεπτόμενα και αναμένοντα την δι’ εικόνων παράστασιν των πραγμάτων δια να τα αντιληφθώσιν…" (Πρωτόκολλο 15)

"Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τις θρησκείες, τα διάφορα νομίσματα. Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;" Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις...

Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας. Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: "Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".(Πρωτόκολλο 10)
ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ (1904)

Αν τα Πρωτόκολλα είναι αληθή -όπως μέχρι τώρα αποδεικνύονται από την ίδια την πραγματικότητα- και εάν το "κίνημα των αγανακτισμένων" είναι ένα μέσο για την τελική φάση... τότε οι κυβερνήσεις-ανδρείκελα θα αρχίσουν να προετοιμάζουν το έδαφος, δηλώνοντας ότι έλαβαν το μήνυμα από τους "αγανακτισμένους" λαούς τους και ότι το μήνυμα είναι "εναντίον των εθνικών κυβερνήσεων και υπέρ μια παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία θ' αναγνωρίζει τις κοινές αγωνίες των λαών που είναι πια υπεράνω συνόρων". Κάτι σαν αυτό δηλαδή:


Και έτσι εξηγείται πολύ εύλογα η μανιώδης διαφήμιση των "αγανακτισμένων" από τα ΜΜΕ και τις περσόνες του σιωνιστόδουλου συστήματος, τα οποία απέναντι στους εχθρούς του -τους Χρυσαυγίτες και μόνο- επιβάλλουν μια "συνωμοσία σιωπής".

Δεν έχει και τόση σημασία λοιπόν αν η Περσεφόνη Σιμενή αυτοπαρουσιάζεται ή είναι όντως από τους αρχικούς διοργανωτές (μάλλον το δεύτερο). Θα χρησιμοποιηθεί ο λόγος της και ο, αντίστοιχος με τον δικό της, των "συνελεύσεων της πλατείας". Δεν έχει και τόση σημασία ούτε αν πάτε με ελληνικές σημαίες, για να δείξετε το εθνικό σας φρόνημα. Θα εμφανιστούν (ήδη εμφανίζονται) και αιγυπτιακές, ισπανικές, γεωργιανές, νιγηριανές, πακιστανικές... Δεν έχει σημασία αν πάτε με τον Κολοκοτρώνη ή τον Τσε σταμπωμένο στην μπλούζα σας. Σημασία έχει ότι θα συγκεντρωθείτε όταν θέλουν, όπου θέλουν, όπως θέλουν. Ότι θα είστε ΠΟΛΛΟΙ και θα διαδηλώσετε ΕΙΡΗΝΙΚΑ (ειρηνικά μεταξύ σας, τουλάχιστον), δίπλα-δίπλα οι πιο ετερόκλητοι φυλετικά και ιδεολογικά, προσφέροντάς τους την αφορμή και τα επιχειρήματα που χρειάζονται.

Ο μοναδικός ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ και ο μοναδικός ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. Και όσο νωρίτερα το αντιληφθείτε, τόσες περισσότερες ελπίδες σωτηρίας μας υπάρχουν. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Α.Μ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP