24.5.11

Αγγλια: "Επιδημια" βιασμων ανηλικων αγγλιδων απο μουσουλμανους


Συμμορίες βιαστών αποτελούμενες από μουσουλμάνους, κυρίως Ασιάτες (και περισσότερο πακιστανικής καταγωγής), σπέρνουν τον τρόμο στην Μ. Βρετανία, καθώς δελεάζουν και παρασέρνουν στους δρόμους (‘street grooming’ - δίνοντας και ναρκωτικά) λευκά ανήλικα κορίτσια ηλικίας μεταξύ 11 και 16 ετών και τα χρησιμοποιούν ως «σκλάβες του σεξ».

Η αστυνομία, οι κοινωνικές υπηρεσίες και τα κατεστημένα media τροφοδοτούν μια κουλτούρα σιωπής, αποκρύπτοντας την θρησκεία, την φυλή και το θρησκευτικό-πολιτισμικό υπόβαθρο που γεννάει τέτοιες νοοτροπίες απέναντι στις λευκές γυναίκες.

Μέχρι και ο θιασώτης του πολυπολιτισμού, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, των Εργατικών Τζακ Στρο, δήλωσε ότι "τα νεαρά κορίτσια φαίνονται ως εύκολη λεία ή κρέας (‘easy meat’) για εκείνους που δεν βρίσκουν αλλού ‘διέξοδο’, καθώς οι πακιστανικής καταγωγής κοπέλες είναι απλησίαστες".

Η πιο φρικτή ιστορία είναι αυτή της 14χρονης Charlene Downes, από το Blackpool (Μπλάκπουλ), που στις 1 Νοεμβρίου του 2003, αφού χαιρέτησε την μητέρα της, βγήκε για μία βόλτα και «χάθηκε». Ήταν εξαφανισμένη για τρία ολόκληρα χρόνια. Μέχρι που οι αρχές ανακάλυψαν τη ανατριχιαστική αλήθεια. Ιορδανός μουσουλμάνος ιδιοκτήτης καταστήματος κεμπάπ την βίασε, την σκότωσε και μαζί με τον συνέταιρό του, έριξε το άψυχο σώμα της στην μηχανή του κιμά για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Η εθνικιστική οργάνωση ‘English Defence League’ (E.D.L.) που μάχεται κατά της εξάπλωσης του ριζοσπαστικού Ισλάμ στην Μ. Βρετανία, διαμαρτύρεται για την σκόπιμη υποτίμηση της φρικτής είδησης από αρχές και ΜΜΕ, καθώς και τη σιωπή των ΜΜΕ στις εκδηλώσεις μνήμης και διαμαρτυρίας της οργάνωσης, για απόδοση δικαιοσύνης για τον χαμό της 14χρονης Charlene.

Στις 28 Μαΐου διοργανώνει εκδήλωση στο Blackpool. Γράφουν στην ιστοσελίδα τους:
Αν το θύμα ήταν μουσουλμάνα ή μέλος της κάθε μειονοτικής ομάδας, είναι εγγυημένο ότι το έγκλημα θα ήταν συνεχώς στα πρωτοσέλιδα μέχρι να "αποδοθεί δικαιοσύνη". Αλλά η Charlene και η οικογένειά της ανήκουν στο πιο αναθεματισμένο τμήμα του πληθυσμού – την αγγλική εργατική τάξη – και έτσι τα πολιτικά ορθά φιλο-πολυπολιτισμικά μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να ξέρουν. Δεν θέλουν να αναγνωρίσουν ότι οι φερόμενοι δράστες του εγκλήματος ανήκουν στο πιο προστατευόμενο από το κράτος και ειδωλοποιημένο τμήμα του πληθυσμού – στους μουσουλμάνους.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ένα σημαντικό πρόβλημα με τους μουσουλμάνους παιδόφιλους που λυμαίνονται τις Αγγλίδες και τις κακοποιούν. Το παράδειγμα το παίρνουν από τον βίαιο παιδεραστή προφήτη τους Μωάμεθ. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι αυτή είναι η πραγματικότητα που βρίσκεται στο κέντρο της ισλαμικής παράδοσης και διδασκαλίας και όχι αυτό που τα πολιτικώς ορθά μέσα πλύσης εγκεφάλου μεταφέρουν. Όποιος έχει άμεση εμπειρία ζώντας κοντά στις αποικίες των μουσουλμάνων στη χώρα μας ξέρει ότι η επίσημη κυβερνητική γραμμή και τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα για το Ισλάμ.
Η οικογένεια Downes είναι ευγνώμον στην EDL και η μητέρα της Charlene εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της λέγοντας: "Ο Θεός να σας ευλογεί. Είστε οι άγγελοι μας... Κάνετε πολύ καλή δουλειά. Μια δουλειά που η αστυνομία είναι ανίκανη να κάνει... Θα αγωνιστούμε, και θα αγωνιστούμε για δικαιοσύνη."


Διαβάστε περισσότερα: Κόκκινος Ουρανός

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP