19.5.11

ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!


Τα λόγια αυτά ζητούν να μείνεις μακριά από κάθε σκοτεινή κηλίδα. Ζητούν τον Αγωνιστή μακριά από θαλάμους και προθαλάμους συζητήσεων και συμβιβασμού. Πέρα από ποικίλες αιρωρήσεις. Έξω από το κάτω ταπεινό ένδυμα, το οποίο περιέχει τα ποικίλα ελευθέρας σε ποικίλους δρόμους.

«Κάνε ό,τι πρέπει… Και ας γίνει οτιδήποτε»…

Τα λόγια που δεν χαρίζουν ελπίδες. Δεν ανοίγουν δρόμους. Δεν σηκώνουν ευκολίες. Λόγια που είναι σαν δωρικά νομίσματα, βαριά και δυσανάγνωστα. Παρακαταθήκες, που άμα τους ξεφύγεις σε περιμένει συντριβή και μόνο.

«Κάνε ό,τι πρέπει… Και ας γίνει οτιδήποτε»!

Δεν υπάρχουν παρεκκλίσεις. Ο καθρέφτης είναι αυστηρός. Δεν κάνει καμιά παραμόρφωση. Δεν τους παρέχει καμιά αδυναμία "γλυκιάς" προσαρμογής. Δεν σηκώνει προβολείς. Και δεν δέχεται χρώματα. -ΜΟΝΟ- σου λέει την αλήθεια! Τα λόγια καθρέφτης είναι σαν την λεπίδα. Σαν την λεπίδα που λάμπει και με το αίμα και χωρίς το αίμα!

«Κάνε ό,τι πρέπει… Και ας γίνει οτιδήποτε»!

Πέτρινα λόγια! Ντύμα δύσκολο! Δύσκολες ώρες… Η αυριανή ημέρα χαράζει και μας βρίσκει όρθιους, έχοντας στο χέρι το δόρυ. Μένουμε πανέτοιμοι στη Βίγλα μας. Πανέτοιμοι για τη Μάχη. Πιο πανέτοιμοι για την ΗΤΤΑ. Μια ήττα νίκης, αφού πορευτήκαμε και πορευόμαστε χωρίς να μας αυλακώνει κανένας συμβιβασμός, χωρίς να μας αγγίξει καμιά πρόταση, χωρίς να μας προσπεράσει κάποια νύχτα πριν από τη δύση! Φτάσαμε στην αυριανή ημέρα, χωρίς κανένα εύσχημο τρόπο υποχωρήσεως. Με μόνη ελπίδα και μόνη προσευχή την Αξιοπρέπεια, την Τιμή και την ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

Έφη Ζ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP