6.4.11

Πλατεια Μεμου, Κορυδαλλος: αντρο εγκληματιων πακιστανων


Ονομάζομαι Μαρία και είμαι κάτοικος του Κορυδαλλού, εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα. Το σπίτι μου απέχει μόλις ένα τετράγωνο από την πλατεία Μέμου, κεντρικότατη πλατεία της περιοχής, η οποία έχει γίνει άντρο επιθέσεων λαθρομεταναστών σε Έλληνες.
.
Αναφορικά λοιπόν, για όσους δεν γνωρίζουν, μόνο σε έναν μήνα, στην συγκεκριμένη πλατεία:
• Αρχές Μαρτίου: Πακιστανοί επιτίθενται σε ηλικιωμένο και τον ξυλοκοπούν, με σκοπό την ληστεία.
• Μέσα Μαρτίου: Πακιστανοί παρενοχλούσαν συστηματικά δύο ανήλικες και στο τέλος αποπειράθηκαν να τις βιάσουν. Ο λόγος που δεν τα κατάφεραν είναι ότι νεαροί Έλληνες που ΕΤΥΧΕ να είναι στην πλατεία εκείνη την ώρα τους πήραν στο κυνήγι.
Τέλη Μαρτίου: Πακιστανοί, οκτώ στον αριθμό επιτέθηκαν σε νεαρό ζευγάρι ακινητοποίησαν τον δεκαεπτάχρονο και βίασαν την δεκατετράχρονη.

Τα ΜΜΕ δεν τα είδα πουθενά, το δε κράτος για γέλια! Το μόνο που έκανε η αστυνομία, μετά το τελευταίο περιστατικό, ήταν να συλλάβει δύο Έλληνες (ο ένας τραυματισμένος από μαχαίρι πακιστανού), με "αναγνωρίσεις" από αντιρατσιστές, αριστεριστές (των αυτών ΜΚΟ) και πακιστανούς, ότι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν "μετανάστες και πρόσφυγες" κατά τη διάρκεια των συμπλοκών εξοργισμένων Ελλήνων και ροπαλοφόρων πακιστανών... Πόσο πλάκα μπορεί να μας κάνουν;


Ας μην σχολιάσω καλύτερα τους δημοσιογράφους της Ελευθεροτυπίας οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να τονίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι (λαθρο)μετανάστες στην περιοχή μας: «..Εργάτες, ήσυχοι άνθρωποι που πάνε στη δουλειά τους πέφτουν θύματα νεαρών ανθρώπων ηλικίας 15-20 ετών... Ακραία επεισόδια βίας... Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή». Καμία αναφορά πουθενά για τα περιστατικά που προείπα. Μην ξεσηκωθεί και ο κόσμος... Αλήθεια, όλοι αυτοί που διαδηλώνουν στην Ελλάδα για τα ανθρώπινα δικαιώματα που πήγαν;

Εμείς τι περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε εναντίον ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ; Να συμβεί σε εμάς; Γιατί πρέπει κάθε βράδυ που γυρνάω σπίτι μου να είμαι με σκυμμένο το κεφάλι; Εγώ λοιπόν αρνούμαι να προσποιηθώ πως δεν τρέχει τίποτα! Και ξέρω πως δεν είμαι μόνη μου! Ψηλά το κεφάλι και ψηλά τις σημαίες!!
"Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου, το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο, το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, στον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Έλληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΈΘΝΟΣ."
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Μαρία V.S.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP