26.4.11

Εξω οι Ελληνες, μεσα οι ξενοι...


Στὸ defencenet διαβάζω γιὰ τὴν ἔκκλησι Ἑλλήνων ὁμογενῶν τῆς Αὐστραλίας, πρὸς τὶς αὐστραλιανὲς ἀρχές, πρὸ κειμένου νὰ δεκτοῦν Ἕλληνες μετανᾶστες, ἐν ὄψει τῆς ἐπερχομένης χρεοκοπίας:
Δραματική έκκληση στις αυστραλιανές αρχές να επιτραπεί η μαζική μετανάστευση από την Ελλάδα στην Αυστραλία απευθύνει η ηγεσία της ομογένειας στην αυτραλιανή κυβέρνηση λόγω της επικείμενης πτώχευσης της χώρας! Συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό Μετανάστευσης Κρις Μπόουεν πρόκειται να έχει αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας για το θέμα μετανάστευσης Ελλήνων πολιτών στην Αυστραλία. Έπειτα από επαφή που είχε η Κοινότητα με το γραφείο του υπουργού, ο Κ.Μπόουεν δέχθηκε να γίνει η συνάντηση και να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα της μετανάστευσης από την Ελλάδα. Στον υπουργό σημειώθηκε ότι αποτελεί αίτημα της ομογένειας να ανοίξουν οι πόρτες για Έλληνες που θέλουν να μεταναστεύσουν από την Ελλάδα.

Χιλιάδες Έλληνες έχουν ζητήσει να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, αλλά συναντούν προβλήματα από το ισχύον καθεστώς περιορισμών. Υπολογίζεται ότι αν επιτραπεί η μετανάστευση μέχρι και 100.000 Έλληνες μέχρι 45 ετών θα μεταναστεύσουν στη μακρυνή χώρα. Η εξέλιξη αυτή μπορεί να απομυζήσει το άνθος του Ελληνισμού από την πατρική γή με όλα τα συνακόλουθα στους τομείς της Ασφάλειας, της εξέλιξης της χώρας κλπ. Υπολογίζεται ότι το μεταναστευτικό τεύμα των ετών 1950-1965 στοιχισε στην χώρα 20 χρόνια ανάπτυξης που έχασε λόγω έλλειψης ανθρώπινων πόρων.

Είναι να διερωτάται κάποιος, μήπως τελικά αυτός ήταν ο σκοπός και ο στόχος αυτών που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Να εγκαταλείψουμε την Ελλάδα… Υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν φύγει τα τελευταία 2,5 χρόνια, πάνω από 100.000 νέοι κυρίως για χώρες της Ε.Ε., τις ΗΠΑ, την Κίνα και τον Καναδά.
Εἶναι πράγματι ἀξία θυμοῦ καὶ θλίψεως αὐτὴ ἡ νέα πραγματικότης. Στὴν δεκαετία τοῦ ’50, βλέπαμε οἰκογένειες νὰ διαλύονται γιατὶ τὴν Πατρίδα μας κάποιοι τὴν εἶχαν διαλύσει. Σήμερα τὰ ἴδια… Μὲ μίαν μικρὴ διαφορὰ! Τώρα δὲν μένουν πίσω οἱ γέροι καὶ τὰ παιδιὰ γιὰ νὰ κρατήσουν κάποιες ἰσορροπίες… Ὄχι!! Οἱ γέροι δολοφονοῦνται, τὰ παιδιὰ μεταναστεύουν μὲ τοὺς γονεῖς καὶ πίσω μένουν οἱ ΛΑΘΡΟέποικοι, τοὺς ὁποίους πασχίζουν κυβέρνησις καὶ κάποιες «γερὲς οἰκονομικὲς δυνάμεις» νὰ τοὺς μετατρέψουν σὲ γηγενεῖς! (Λεπτομέρειες ΕΔΩ)

Δὲν μὲ πονάει τόσο πολύ τὸ ὅτι φεύγουν τόσοι Ἕλληνες… Οὔτε ποὺ κάποιοι πᾶνε νὰ μᾶς ἀφήσουν δίχως Πατρίδα… Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, ὅσα καὶ νὰ μεθοδεύσουν, ὅσες συμφωνίες κι ἐὰν κάνουν, ὅσες ὑπογραφὲς κι ἐὰν ῥίξουν, ὅλα πλαστά εἶναι καὶ τὸ ξέρουν! Αὐτὸ ποὺ μὲ πονάει εἶναι ἡ φοβία κάποιων Ἑλλήνων… Ἔχουν πιστεύσει πὼς ὅλα τελείωσαν… Δὲν ξέρουν πὼς τώρα ὅλα ἀρχίζουν… Μόνον αὐτὸ μὲ πονάει… Ἡ δυσκολία τους νὰ σηκωθοῦν, γιατὶ τοὺς πλάκωσε ἡ ἀπογοήτευσις…Σχόλιο που αξίζει πολλά: Ας παύσουν να ελπίζουν οι εν Ελλάδι παραμένοντες Έλληνες πως μπορούν να επιβιώσουν καλύτερα στην αλλοδαπή. Η Αυστραλία που γνωρίζω καλώς ακολουθεί τις χώρες της Δύσης προς την αυτοκαταστροφή διότι αυτό είναι το μονόδρομο-πρόγραμμά της και δεν αλλάσσει. Η Αυστραλία είναι μόνον ελάχιστο χρόνο πίσω από την Παγκόσμια Οικονομική Κρίση, και όταν αυτή χτυπήσει εδώ οι Έλληνες νεομετανάστες θα βρεθούν «επί ξύλου κρεμάμενοι» μήν έχοντες ούτε τα εισητήρια επιστροφής. Οι μεγάλες Κοινότητες Σύδνεϋ και Μελβούρνης ήδη χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους στους τοκογλύφους, και οι ριζωμένες εδώ Ελληνικές οικογένειες αρχίζουν να διαλύονται με διαζύγια, μικτούς γάμους, πτωχεύσεις, και με παραστρατημένα παιδιά. Η δε αλληλοεχθροπάθεια μεταξύ Ελλήνων είναι παραδειγματική. Ζω το πολύμορφο δράμα των συμπαροίκων σαν σύγχρονη Τραγωδία άμεσα κάθε λίγο σε δικαστήρια ως διερμηνέας.

Ουδείς Έλλην πρέπει να ελπίζει για καλύτερο βίο εδώ. Μην ακούτε αυτούς που δεν ξέρουν τι γίνεται στην Αυστραλία, ακόμα κι αν κατοικούν εδώ. Σπατάλησαν την ζωή τους ως δούλοι και η γνώση τους περιορίζεται μόνο στις άμεσες και πολύ στενές εμπειρίες και σε ελάχιστα αγγλικά, ίσα-ίσα για να ψωνίζουν τα αναγκαία. Επιπλέον, οι Έλληνες νεομετανάστες θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους Ασιάτες που είναι παμπόνηροι, έξυπνοι, αλληοϋποστηριζόμενοι μεταξύ τους, και υποβοηθούμενοι από Μαφίες. Οι νέοι λευκοί Αυστραλοί ήδη φεύγουν και πάνε αλλού να εργαστούν, διότι το Σύστημα προκλητικά αναγνωρίζει ψευδή τριτοκοσμικά πτυχία, και ταυτόχρονα ενθαρρύνει κι εκπαιδεύει τους Ασιάτες για ειδικευμένους επαγγελματίες δίδοντάς τους τα κλειδιά της χώρας. Έχουν την πλειοψηφία στα Πανεπιστήμια, διότι το Σύστημα τους προωθεί παραγκωνίζοντας τους Αυστραλούς αλλά μαζί και τους λευκούς παλαιο-μετανάστες. Παράλληλα ευνοεί τους Μεσανατολίτες κι Αφρικανούς για εργάτες. Η Αυστραλία γίνεται ένα εκτροφείο δούλων και οι λευκοί δεν της ταιριάζουν πιά. Όλοι δε οι “Νεο-Αυστραλοί” εχθρεύονται την χώρα που τους φιλοξενεί και μαζί της αδιάκριτα όλους τους λευκούς. Οι Έλληνες, ως νεοφερμένοι λευκοί, θα βρεθούν αβοήθητοι μεταξύ Σκύλας και Χάριβδος.

Ας καταλάβουν οι Έλληνες φυγάδες της Ελληνικής οικονομικής κρίσεως πως η μόνη τους ελπίδα είναι ο Υπερ Πάντων Αγών εν Ελλάδι και τίποτε άλλο. Η δε περίοδος των «ισχνών αγελάδων» θα είναι γενική σε όλη την υφήλιο, διότι χρησιμεύει ως εργαλείο μεγάλης χρονικής διαρκείας ανακατανομής πλούτου επειδή τα θέλουν όλα δικά τους οι διεθνείς κλεπτοκράτες παντού όπου Γής. Και μεσ’ στον κουρνιαχτό του οικονομικού και κοινωνικού πελαγώματος θα ξανα-ακούσουν το θρασσύτατο «μαζί τα φάγαμε» στην Αγγλική γλώσσα αυτή τη φορά.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! Κι ετοιμαστείτε για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέσα στην φούρια του οι λευκοί θα χάσουν την Αυστραλία, διότι δεν έχουν βαθειές φυλετικές και ιστορικές ρίζες εδώ να αντισταθούν στις Ασιατικές μάζικές επελάσεις. Αυτό ήδη έγινε στη Αφρική και στο Χονκ Κονγκ. Εδώ όλη η βρώμα της Κυβερνητικής προδοσίας είναι πονηρά κρυμμένη κάτω από το χαλί και ο παραδοσιακός Αυστραλός δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην πλάτη του.

Στην Ελλάδα τουλάχιστον η προδοσία αρχίζει να φαίνεται και το Γένος έχει παμπάλαιες Φυλετικές και Ιστορικές ρίζες. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αλλά η αντοχή για επιβίωση υπάρχει και θα αποδειχθεί πως ο Έλλην δεν σπάει εύκολα. Καθαρίστε τον χώρο από τους αγρίους που συσορεύτηκαν και φτιάξετε υπηρεσίες επαναπατρισμού Ελλήνων του εξωτερικού. Αντί να φεύγουν οι υπάρχουσες δυνάμεις του τόπου, δεχθείτε ενισχύσεις. Η Ελλάς χρειάζεται μετάγγιση ίδιας κατηγορίας αίματος, αντί για περισσότερη αφαίμαξη και ταυτόχρονη γενετική μετάλλαξη. Αρκετά πια.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς από το Σύδνεϋ,
Πολύδωρος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP