9.4.11

Σκιες και ανδρεικελα


Τα Μέσα έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι πίσω από τα επαίσχυντα μέτρα υποταγής που λαμβάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου, βρίσκονται η «Τρόικα», οι «Βρυξέλλες» και η Καγκελάριος της Γερμανίας. Και υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τρεις άχρωμοι και άοσμοι υπάλληλοι, ή η γερμανική κυβέρνηση, ήσαν αυτοί που μας διευκόλυναν οικονομικά ως τώρα και ξαφνικά έπιασαν από το λαιμό τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον ανάγκασαν να εκχωρήσει τον πλούτο της χώρας και να εξαθλιώσει τους πολίτες της. Είναι κατ’ αρχήν σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει κανέναν να κάνει κάτι που δεν θεωρεί ο ίδιος ηθικά σωστό.

Εάν ο πρωθυπουργός θεωρούσε ότι οι όροι της δανειοδότησης της χώρας του είναι επαχθείς, δεν θα συναινούσε, αλλά θα κατήγγειλε τους εκβιαστές.

Οι εξελίξεις στην οικονομία όμως, ακολουθούνται από μια σειρά μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου και τα οποία δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις του πρωθυπουργού και όσων εξυπηρετούνται από τις μαριονέτες που παριστάνουν την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Δείχνουν την πρόθεση της κυβέρνησης να συναινέσει στην πληθυσμιακή, φυλετική και θρησκευτική αλλοίωση της χώρας, με το χάιδεμα των λαθρομεταναστών και το κυνήγι των ελλήνων πολιτών, μικροπωλητών, συμβασιούχων και λοιπών εργαζομένων, τους οποίους υποτίθεται ότι ως σοσιαλιστική κυβέρνηση θα έπρεπε να υπερασπίζεται έναντι των πλουτοκρατών.

Δείχνουν την απόφαση της κυβέρνησης να εκχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, με αντάλλαγμα μιαν επίφαση νηνεμίας στα εθνικά θέματα.

Δείχνουν τέλος την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μέτρα τελετουργικής υποταγής των Ελλήνων πολιτών, όπως η επιβολή του ηλεκτρονικού φακελώματος με την κάρτα του πολίτη, και η συζήτηση για υποχρεωτική «δωρεά» ανθρωπίνων οργάνων. Τα μέτρα αυτά, ιδιαιτέρως μοχθηρά και ειδεχθή, δείχνουν και την πραγματική ταυτότητα αυτών που υπαγορεύουν και επιζητούν την με κάθε μέσο υποταγή της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Είναι φανερό ότι ζούμε σε ένα καθεστώς δόλιο μα και θρασύ, που επιχειρεί να επιβάλλει το φόβο, την αβεβαιότητα και τη συλλογική ενοχή, ένα καθεστώς που επιχειρεί να κλέψει όχι μόνο το μόχθο των πατέρων μας, το αίμα και τις θυσίες των προγόνων μας, αλλά και τα μέλη του σώματός μας μα και αυτές τις ίδιες τις ψυχές των Ελλήνων.

Σε αυτήν την επιχείρηση υποδούλωσης μία πρέπει να είναι η απάντηση. Όμοια με αυτή που έδωσε ο Μακρυγιάννης στο ναύαρχο Δεριγνύ, όταν ο δεύτερος του εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την έκβαση της μάχης ενάντια στον Ιμπραήμ, τον Ιούνιο του 1825:
«Είναι αδύνατες οι θέσεις και εμείς, όμως είναι δυνατός ο Θεός, οπού μας προστατεύει. Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραήμη, παρηγοριόμαστε μ’ έναν τρόπον, ότι η τύχη μάς έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν κι όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν».
Εμείς οι Ελληνες, εμείς η μαγιά της ανθρωπότητας, δεν θα χαθούμε για το χατίρι του ΔΝΤ και των «αγορών».

Προδότες και τρωκτικά, μπορείτε να κλέψετε αυτόν τον τόπο, όπως έκαναν οι πατεράδες σας, οι θείοι σας και τα σόγια σας, αλλά τις ψυχές μας δεν θα τις έχετε ποτέ, κι όσο κρατούμε την ψυχή μας, θα πάρουμε πίσω και τον τόπο μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΡΑ
Εθνικίστριες και Υπερήφανες!
Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP